|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Meti
|
Zaslal: st červenec 09, 2014 8:39 pm Předmět: Zelený čaj |
|
|
Máte někdo zkušenosti se zeleným čajem? Kromě toho, že po něm běhám docela dost na malou, tak nejde nic poznat. Kdysi jsem ho pil ráno a vůbec jsem nekutil nad tím, kdy by to mělo být nejlepší atd. Takže nějaký typ, jaké to má na vás učinky, kdy si to dáváte atd.
Prostě volná debata o zeleném čaji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st červenec 09, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
Gunpowder rulez nebo taky Dračí studna. Dávám denně ráno nebo před tréninkem. Nenakopne jak káva, ale má povzbuzující účinky, které trvají déle než z kávy.
Zalít teplou vodou 80°C, vylouhovat 2-3minuty (déle to má tříslovitou hořkou chuť)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st červenec 09, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
Zelený čaj piju, jedině neslazený, také gunpowder nejčastěji a nebo v práci sáčkovej pickwick, lipton apod.
Ale to jen tak protože mi chutná. Účinky žádné nepociťuji, ale to ani po kafi ani ničem jiném založeném na kofeinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 09, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
prohlasit za svateho toho, kdo tento caj objevil
s citronem a trochu cukrem, kazdy vecer pul litra... mam k tomu stejny vztah jako k birelu
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:38 am Předmět: |
|
|
Já se po zeleném čaji vždycky dost potím.
Mám rád Dračí studnu, ale i sáčky.
Jinak jaký účinky byste chtěli pozorovat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
choper
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
Za mě čaj jasmínový:) denně v práci konvičku... a účinky by měly být povzbuzující, čaj obsahuje tein, který funguje podobně jako kofein, ale uvolňuje se delší dobu, pokud se nepletu... a pokud si uděláš silnej čaj, magorák, tak to může být jak lehčí droga
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
a hlavne obsahuje EGCG
uz par mesicu pouzivam jako NOcko  na trenink a je to vcelku fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Si ze mě děláte legraci ne :D já kdybych vypil šálek připravenej z 50g čaje tak to se mnou prostě nic nedělá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Gunpowder rulez nebo taky Dračí studna. Dávám denně ráno nebo před tréninkem. Nenakopne jak káva, ale má povzbuzující účinky, které trvají déle než z kávy.
Zalít teplou vodou 80°C, vylouhovat 2-3minuty (déle to má tříslovitou hořkou chuť) | ¨
Za tohle dík, já to tam nechával 5 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | shooter napsal: | Gunpowder rulez nebo taky Dračí studna. Dávám denně ráno nebo před tréninkem. Nenakopne jak káva, ale má povzbuzující účinky, které trvají déle než z kávy.
Zalít teplou vodou 80°C, vylouhovat 2-3minuty (déle to má tříslovitou hořkou chuť) | ¨
Za tohle dík, já to tam nechával 5 minut |
Tak, neříkají ti Barbar nadarmo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Meti
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | shooter napsal: | Gunpowder rulez nebo taky Dračí studna. Dávám denně ráno nebo před tréninkem. Nenakopne jak káva, ale má povzbuzující účinky, které trvají déle než z kávy.
Za tohle dík, já to tam nechával 5 minut |
Já mám taky Gunpowder a mám to napsané na obalu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Já zalejvám vodou cca 70°C a maximálně tak 1,5 minuty.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Green Tea | Reflex NutritionPomáhá podporovat metabolismus a odbourávání tuků, čímž přispívá k udržení správné hmotnosti. 299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|