Zelený čaj

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zelený čaj  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zelený čaj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheCory

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kde kupujete čaje? Vynechám-li Oxalis, který je v každém nákupním centru...
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u gresika - min rok jsem tam nabral 2kg za 700kc a furt mam co pit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaq

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív v Dobrých čajovnách... nicméně na můj vkus příliš zdrahli, takže teď čaj objednávám z Amany.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jaq napsal:
Dřív v Dobrých čajovnách... nicméně na můj vkus příliš zdrahli, takže teď čaj objednávám z Amany.

Tyhle čaje z čajoven za cenu koňaku jsem nikdy moc nepochopil, pořád je to jenom listí vylouhované v teplé vodě Nechapu lidi co chodí do čajovn a dají za trochu teplé vody kilo čaj z pytlíku za 2Kč mě chutná úplně stejně
jaq

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
jaq napsal:

Tyhle čaje z čajoven za cenu koňaku jsem nikdy moc nepochopil, pořád je to jenom listí vylouhované v teplé vodě Nechapu lidi co chodí do čajovn a dají za trochu teplé vody kilo čaj z pytlíku za 2Kč mě chutná úplně stejně

1) po několika zkušenostech, kdy v čajovně dobrý/drahý čaj podělali tvrdou vodou, už tam dneska chodím jen občas čaj kupovat... ne ho pít
2) holt se musí umět udělat, ale uznávám, že každý na to není
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neodebira nekdo nahodou dtest? ted tam byl test zelenych caju, jen by me zajmalo, kolik vyslo u gresika kofeinu na davku
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
neodebira nekdo nahodou dtest? ted tam byl test zelenych caju, jen by me zajmalo, kolik vyslo u gresika kofeinu na davku

Grešík Waldemar Gunpowder ( sáčky )
43,9 mg na šálek
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Rage_cz18

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:

Najdi si na streamu pořad A DOST! Recenzují tam několik druhů zelených čajů v sáčcích, především podle množsví pesticidů. Gunpowder moc nechválili.
Bobin

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 7:12 am    Předmět: Negativní účinky zeleného čaje Odpovědět s citátem

Meti napsal:
Máte někdo zkušenosti se zeleným čajem? Kromě toho, že po něm běhám docela dost na malou, tak nejde nic poznat. Kdysi jsem ho pil ráno a vůbec jsem nekutil nad tím, kdy by to mělo být nejlepší atd. Takže nějaký typ, jaké to má na vás učinky, kdy si to dáváte atd.

Prostě volná debata o zeleném čaji

Na mě má zelený čaj taky silné močopudné účinky, běhám po něm třikrát za hodinu na záchod. Navíc prý zelený čaj blokuje trávicí enzymy a špatně se po něm tráví bílkoviny. Tahle negativní vlastnost zeleného čaje se u mě taky projevuje, takže se mu vyhýbám.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 7:42 am    Předmět: Re: Negativní účinky zeleného čaje Odpovědět s citátem

Bobin napsal:
Na mě má zelený čaj taky silné močopudné účinky, běhám po něm třikrát za hodinu na záchod. Navíc prý zelený čaj blokuje trávicí enzymy a špatně se po něm tráví bílkoviny. Tahle negativní vlastnost zeleného čaje se u mě taky projevuje, takže se mu vyhýbám.

Můžeš uvést zdroj ze kterých si tyto vlastnosti vyčetl?
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mě taky zajímalo, měl jsem za to, že se má pít teplý při jídle, jenže třeba Poliquin a jeho články s Meadowsem zase tvrdí, že by člověk neměl před a po jídle 20 minut nějak extra pít, ale to bude zřejmě zase něco jiného...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zmysel v obmedzenom prijme tekutin kratko pred jedlom vidim, ale nerozumiem dovodom, preco nepit 20 min po jedle.
Ja mam obrovsku spotrebu zeleneho caju, kupujem a zvykol som si tamer vylucne na japonske druhy. Okrem toho, spotrebujem kazdorocne mozno viac ako 2kg ochuteneho mate. Zeby to malo nejaky vplyv na travenie bielkovin...? Nemyslim. Urcite sa najdu minimalne 2 studie, kde jedna to potvrdi a druha vyvrati.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po jídle bys neměl pít jen studené pití, protože tim prerušíš trávení a bude muset začít znovu... Asi jako kdybys do rozpálených kamen nalil kýbel vody.
Petey

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tu sa dnes pisu mudrosti...tebe v zaludku hori ohen?
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bylo jen přirovnání...žaludek se při trávení zahřívá a studenou vodou ho schladíš, takže bude muset začít znovu. Až najdeš rozum, tak napiš znovu...
Green Tea | Reflex Nutrition
Pomáhá podporovat metabolismus a odbourávání tuků, čímž přispívá k udržení správné hmotnosti.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zelený čaj Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: