| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mizubn

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 3:34 pm Předmět: Hrudnik |
|
|
zdravim mam strasny Problem zu cele roky cvicim poctivo a tak dalej ale moj hrudnik vypada strasne stale vazne neviem co s tym mam robit absolutne ho nemam vytvarovany je to katastrofa sa na seba pozerat do zrkadla vie mi niekto poradit prosim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
co si představit pod pojem ze poctive cvicis? :) to si mysli většinou kazdej :) _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | co si představit pod pojem ze poctive cvicis? :) to si mysli většinou kazdej :) |
cvicim zu nejaky ten rok dbam na poradie cvikov aj prevedenie teda techniku ..ja neviem ci vazne nemam na to genetiku alebo kde je Problem ...vseobecne teda nemam moc Talent na to dobre vyzerat postavu ale ten hrudnik ma vazne stve stravu mam kvalitnu resp. urcite kvalitnejsiu ako 80 percent ludi co cvici ale nepomaha...
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
shrnul jsi to dokonale, tohle vlakno budu sledovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
Chtelo by to fotku, ale jinak obecne kazdy ma nejake silnejsi a slabsi partie, jsou lide kteri at zkousi cokoliv, tak nejakou partii proste nevybuduji (viz hrudnik napr. u ciza nebo koudyho), ale vzdycky se s tim da alespon neco delat. Tak tu sem hod trenink, fotku a jidelnicek a zjistime v cem je chyba ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
ono je pravda ze ma dost brzdili aj zranenia vzdy ked to dobre die tak sa nieco vyskytne a o tych tehchnicki dokonalych nieco viem to mi verte je toho tu plne fitko :Dfotku pridam ked budem moct
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
a co sa tyka toho jedalnicku....zmenu som nezaznamenal teraz ani ked som jedaval zemle chlieb a podobne blbosti skor si myslim ze to je geneticky dane a jednoducho nemam na to predpoklady ale snazim sa....a poslednou dobou je to aj regeneracne obmedzene jelikoz sa dost narobim Sem tam ja v praci ale nepocitujem ani vycerpanost ani pretrenovanie nejak nevnimam trening obienam netrenujm to iste dookola proste to menim pre rozmanitost momentalne som zamerany na silu mrtveho tahu ale nasledovat bude urcite hrudnik
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
Kolikrát týdně cvičíš hrudník? A taky jaké cviky.. zkus to rozepsat.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
momentalne mi to vyda hrudnik 2 az 3 krat ....a cvikxy vzdy streidam tlaky na rovnej lavici tlaky s jednoruckami na sikmej lavici kliky na bradlach potom bud rozpazovanie na sikmej alebo pritahy protismernych kladiek od spodu plus pulover s cinkou ale odmienam to nerobim stale rovnako
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
este som si zvykol robit tlaky na sikmej lavici s tycou a pack deck v superseriach
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
bud od te lasky a napis konkterni jidelnicek tri dny zpatky (s casem a mnozstvim)
a konkretni treningovy rozpis
pak se da radit vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
A co mas vlastne s tym hrudnikom? nerastu ti tam svaly, ci sa ti tam uklada tuk, alebo nieco ine? idealne by bolo hodit fotku, ale aj so zvyskom tela, nie iba zoom na kozy :) a na ten jedalnicek som tiez zvedavy
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
so stravou Problem nie je ostatne casti tela som spokojny progres zaznamenavam len hrudnik jendoducho neviem preco... keby som mal rozpisovat co vsetko som jedol za posledne tri dni...to normalny clovek zje za tyzden za dva pomaly...fotku dam dam len co sa mi bude dat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |