|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po červen 09, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem teda ochutnal note, i když první generace a myslím že na menší displej než 5 palců už nepůjdu. Je to prostě luxus, místa dost, na filmy se taky dá koukat aniž by po chvíli bolela hlava atp..
Už teď pokukuju po nějakém Galaxy Note II z druhé ruky ve slušném stavu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: po červen 09, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Já jsem teda ochutnal note, i když první generace a myslím že na menší displej než 5 palců už nepůjdu. Je to prostě luxus, místa dost, na filmy se taky dá koukat aniž by po chvíli bolela hlava atp..
Už teď pokukuju po nějakém Galaxy Note II z druhé ruky ve slušném stavu |
Já jsem note 2 koupil dětem a jsou nadšení.. hlavně hry a net..
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 10, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem peníze zpět za HTC One, v servisu totiž nestihli 30ti denní reklamační lhůtu a jelikož stál 16990 (rok zpátky), tak mám docela dost peněz na výběr nového telefonu...No a rozhodl jsem se pro iPhone 5S, můžu mít nový za 13000Kč, takže mi ještě něco zbude.. jak jste Vy, co máte 5/5S s ním spokojení?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st červen 11, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil karlwanhov dne čt červen 12, 2014 11:00 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 11, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Jedna ruka mobil druhá ruka peníze tak si myslím že ne. Zavázal se on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 11, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | kdyz si jeden blazen na sebe vzal par mobilu na splatky a nehodla je splacet - a ja si od nej ten mobil koupim za par supu - bude mit problem jenom ten blazen nebo to povede az ke me? :o |
Bude mu zabaveno zboží a jednoduše dokážou,že je to tvůj mobil.Zabaví ti ho policie a můžeš to z něj vymáhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 7:40 am Předmět: |
|
|
Tak potřeboval bych od vás prosím radu, co se týče mobilu. Mám teď rozpočet 4 000kč na nový a vůbec se nevyznám, do kterého za ty peníze jít.
Co by měl umět:
Wifi (to v dnešní době asi umí každý).
Pokud možno, tak hezké fotky.
Neměl by se moc sekat.
Snadné ovládání.
V podstatě jsem nenáročný člověk, protože jsem nikdy dotykáč k životu nepotřeboval, ale hodit se to bude.
Prosím, napiště mi vaše tipy.
Edit: Pokud bude rozumný argument jít do mobilu za 5 000kč, tak to je vrchní hranice toho, co bych za to dal. Směrem dolů by to asi zase nemělo jít pod 3 500 aby to nebyl moc velký krám.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so červenec 12, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
Měl jsem levnej android Huawei ascend g300 a už nikdy více... Teď mám Nokia Lumia 625 asi 4 měsíce a žádnej problém, všechno jede parádně, žádný zasekávání nebo libovky ala aplikace telefon přestala fungovat jako na Huawei... Pokud chceš telefon čistě na používání a neplánuješ instalovat milion aplikací, který ve finále stejně nebudeš používat, tak bych fakt doporučoval low cost Lumii. A windows phone jsou parádní systém, mamka si ho vzala do ruky a normálně ho byla schopna ovládat a to je mamka antitechnickej typ.... Cena 4,2k lumia 625 novej se zárukou... není co řešit _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
ladik22

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
Jestli by ti nevadil číňan, tak Xiaomi Redmi 1S. Na tyhle peníze dobrej hardware a skvěle odladěnej systém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
U dotykace se vyplati priplatit...alespon tech 6000 na novej samsung S3 :) jakmile koupis nejakej levnejsi, za mesic se bude zasekavat a ty budes bezradnej a budes si rvat vlasy zw jsi chtel usetrit :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem měl samsung star - ten byl dotykový, ale s dnešními smartphone se to asi nedá uplně srovnávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tak potřeboval bych od vás prosím radu, co se týče mobilu. Mám teď rozpočet 4 000kč na nový a vůbec se nevyznám, do kterého za ty peníze jít.
Co by měl umět:
Wifi (to v dnešní době asi umí každý).
Pokud možno, tak hezké fotky.
Neměl by se moc sekat.
Snadné ovládání.
V podstatě jsem nenáročný člověk, protože jsem nikdy dotykáč k životu nepotřeboval, ale hodit se to bude.
Prosím, napiště mi vaše tipy.
Edit: Pokud bude rozumný argument jít do mobilu za 5 000kč, tak to je vrchní hranice toho, co bych za to dal. Směrem dolů by to asi zase nemělo jít pod 3 500 aby to nebyl moc velký krám. |
Koupil bych za bura jetý,ale perfektní Note 2
Já chci zkusit LG G3 32 Gb
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|