|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ty chceš konkrétní rady, ale mlžíš tu o všem... Myslím, že takhle asi chybu/řešení nenajdeš.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
| mizubn napsal: | | so stravou Problem nie je ostatne casti tela som spokojny progres zaznamenavam len hrudnik jendoducho neviem preco... keby som mal rozpisovat co vsetko som jedol za posledne tri dni...to normalny clovek zje za tyzden za dva pomaly...fotku dam dam len co sa mi bude dat |
jak jsme rekl: napis podrobny jidelnicek za posledni tri dny a treningovy rozpis za tyden (nebo treba za mesic, jestli mas nejaky atyp)
do te doby nema cenu diskutovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so červenec 12, 2014 11:47 am Předmět: vsdvsd |
|
|
Kdyz budu mluvit za sebe celkove jsem nabral kdyz jsem zaradil fullbody treninky 3X tydne cele telo, tezke vahy zakladni cviky, zadny stroje, cviky jenom s cinkama, kazdy trenink jiny cvik, cvicim kazdy trenink jinak treba takto, Pondeli 5x5, Utery 4x6, pak 8x3, 3x8, 4x8, 6x6, 3x10, 10x3........nikdy nedelam vic opakovani nez 10, vyjimkou je bricho a lytka....sacharidy 7-8g S na 1kg TH.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
no podla mna bud mas 190 a 65kg takze svaly na hrudniku chybaju... alebo opacna varianta mas 165cm a 90 kg, cize si zaliaty ako prasiatko a tvar a objem prsnych svalov tak nevynikne :) ... miery a fotka by to vsetko vyriesili :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mizubn

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
nejde mi sem tie fotky blbe pridat uz som ich upravil na adekvatnu velkost a aj tak nejde...a mam 178 cm 95 kg momentalne ano tuku mam viac ten si chcme udrzovat viac menej nechcme moc zrisovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
tak je posli me, ja je sem dam
ale porad cekame na jidelnicek a trening
do te doby neni co resit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Ty vole, nezlobte se na mě..
... ale co je kurva za problém sem konečně poslat ty fotky, trenink a jídelníček? Dvě stránky o hovně, jenom proto že se tady pán se špatným hrudníkem snaží všechno okecávat.. Do prdele, to je omezenost, že bych se posral..
(omlouvám se, jsem poslední dny poněkud nasrán..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Ty vole, nezlobte se na mě..
... ale co je kurva za problém sem konečně poslat ty fotky, trenink a jídelníček? Dvě stránky o hovně, jenom proto že se tady pán se špatným hrudníkem snaží všechno okecávat.. Do prdele, to je omezenost, že bych se posral..
(omlouvám se, jsem poslední dny poněkud nasrán..) |
V kombinaci s profilovou fotkou....
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi zda, ze autor tu ceka na nejaky zazracny tip, po kterym bude mit kozy jako Arnold, aniz by musel resit jidelnicek nebo trenink, a proto tu mlzi ze ma vsechno vpohode, jen mu kozy nerostou
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
a ticho po pesine
kloudne info z neho clovek nedostane a topic usina........... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
Tazatel to ma ocividne na praku
LOCK _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|