Nejlepší motivace

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejlepší motivace  Úvodní stránka -> Videa -> Nejlepší motivace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak shyby jsou to nejjednodušší. Ten zbytek je horší Co mi trvalo se naučit jen blbej muscle-up
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mmks

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no u nás sice jen v podobě sparinga, ale vím co myslíš. nebylo to psané, že nevím jak na shyby, kupodivu jsem jich pár uz udělal. myslel jsem to tak, že je tam spoustu cviků tahem s vlastní vahou,a zajímal by mě ten postupný vyvoj. zvyklý na posku mám prostě zafixovane postupne přidávání vah. a sám pises,v posce jsou stroje, tak by mě zajímalo, jestli cvičí jen venku,a jeho druhou v posilovne a venku pak machruji :-). ps. psáno z mobilitu
reegis

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
no u nás sice jen v podobě sparinga, ale vím co myslíš. nebylo to psané, že nevím jak na shyby, kupodivu jsem jich pár uz udělal. myslel jsem to tak, že je tam spoustu cviků tahem s vlastní vahou,a zajímal by mě ten postupný vyvoj. zvyklý na posku mám prostě zafixovane postupne přidávání vah. a sám pises,v posce jsou stroje, tak by mě zajímalo, jestli cvičí jen venku,a jeho druhou v posilovne a venku pak machruji :-). ps. psáno z mobilitu

Vždyt je to uplně jednoduché. Musíš postupně zesílit a pokud chceš cvičit doma a máš hrazdu, tak si jednoduše můžeš pomoct tím, že si dáš pod sebe nějakou stoličku a jednou nohou si trochu vypomáháš.

Já to ale dělal tak, jak jsem psal. Hodně jsem cvičil kliky na spoustu způsobů a když už jsem si to chtěl stížit, tak jsem si pořídil takové úchopy na kliky (výhoda, že úchop je výš o 15cm a když udělám klik, tak můžu jít pod úroven rukou a dost se tím šetří zápěstí) Když člověk ví jak na to, tak se takhle dá krásně procvičit celý vršek těla a tím krásně celkově zesílit. Důležité je se naučit shyby s dobrou technikou a né se za každou cenu pouze přitáhnout.

Samozřejmě nesmíš zapomenout na nohy (sprinty, dřepy na jedné noze, dřepy s výskokem atd.)

Riku

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám že Reegis pořád nepochopil na co se mmks ptá.. jak se naučit shyb asi ví každej, ale třeba human flag a ty různý pavoukoviny co tam předvádí
Tom3

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak je na youtube milion videi, tady ti tezko nekdo popise jak udelat human flag apod.
Hlavne je to teda o trpelivosti a zkouset,zkouset,zkouset.. ty cviky ktery te na ten pohyb pripravi najdes ve videich..
Riku

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já chtěl jen ujasnit o čem je tady řeč Nejhorší ale je, že tihle samouci budou mít do pár let naprost v prdeli ramena atd. Protože to ne všichni dělají správnou technikou. Když jsem nedávno viděl pár "seberevolťáku" tak mě z nich začlo bolet rameno by člověk řekl i že slyší jak jim křupou vazy
Tom3

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem nereagoval na tebe
Ja se to taky ucim sam, nemam tu nikoho kdo by to cvicil a mohl by mi upravit techniku, takze proste zkousim
reegis

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Koukám že Reegis pořád nepochopil na co se mmks ptá.. jak se naučit shyb asi ví každej, ale třeba human flag a ty různý pavoukoviny co tam předvádí

Já to pochopil, ale než si bude moct dovolit začít cvičit ty "parádičky" tak to bude chtít 1-2 roky tréninku vlastní vahou za pomocí klasických cviků (různe variace kliků a shybů) aby pořádně zesílil na to aby si vůbec mohl dovolit nacvičovat náročnější cviky a aby předešel případnému zranění.
reegis

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jak se naučit shyb asi ví každej

O tomhle bych se dokázal dost dlouho hádal. Vždyt já sám jsem si ještě před 2 lety myslel, že když budu cvičit shyby podhmatem, tak cvičím bicepsy a když nadhmatem, tak tricepsy

Nějaký primární sval jako jsou zádové svaly, které se mají při shybech hlavně procvičit mě ani nenapadly.
Jak jsem začínal, tak jsem většinu shybu tahal rukama a cvičil to špatně a podle mě takhle shybuje většina začátečníků.
Riku

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo aha, tak to promiň :)
reegis

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jo aha, tak to promiň :)

vpohodě :-) je pravda, že ty mé odpovědi vyzněly tak, že nevím co myslel a včem chtěl poradit.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: to heslo "Lift that shit, or die trying." - sedí na Balbiho (nemyslím to špatně, ale prostě mě to napadlo)
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle video je pro mě motivační.
Víc motivační byl pro mě rozhovor s mým kamarádem mírou (42let) teď v sobotu na ME. v trojboji v plzni.Řekl mi:když jsem stál na pódiu na soutěži v kulturistice a lidi na mě volaly"jeď míro" byl to super pocit......Ještě jednou bych to chtěl zažít....Půjdeš do toho se mnou?Na tohle nikdy nezapomenu!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejlepší motivace Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: