koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím se mi nejvíc zamlouvá ten Xiaomi - pište určitě dál!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj to xiaomi je vazne super, porizoval jsem ho uz trem lidem, u vsech to byl prvni dotykac a jsou spokojeni,vyborne to foti,karta,dual sim a super system u kteryho jsem ani po pul roce si nevsiml ze by se sekal nebo padal,narozdil od meho minuleho samsungu:-) ale i ta jeta s3 je dobrej kauf. lumie ma slabej hardware, jinak je super jednoducha. ale brouzdani netu na malym rozliseni je opruz trochu.
ladik22

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Xiaomi Redmi je fakt dobrej, ale radši bych šel do té vylepsené verze Redmi 1s. Má větší vnitřní paměť a procesor od Qualcommu. Ta původní verze od Mediateku měla slabou gps. Na xiaomimobile. Cz mají Redmi 1s pod 5k.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem koupil ten xiaomi - někdo proč mi nezobrazuje zprávy a kontakty ze simky?
Olejnas

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis si je pres import nahrat do telefonu
Olejnas

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Sim jsou jen kontakty, nikoliv Sms.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smsky asi nebudou problem, ale s kontaktama jsem se docela natrapil kdyz jsem je chtel nahrat ze stare nokie do noveho xiaomi. Musi se sladit sloupce csv souboru, zmenit carku na tecku a podobné srandy, protože nevím proč, ale csv z "českého" excelu nepoužívá jako oddělovač tečku jako všude jinde, ale čárku... Ale treba to budes mit bez problemu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím, jak to tak slyším, tak to asi ručně přepíšu, protože jich tam zas tolik nemám.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větší problém mám teď u toho xiaomi, že když ho prdnu do počítače, tak mi to vyhodí dvě jednotky CD nebo DVD rom - si asi ze mě dělá prdel . . .
marzochi

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ti v čem vadí? mě to háže 1 cd rom jednotku ktera slouži k tomu kdyby sis chtěl nainstalovat nejakej ten jejich xiaomi program. A ještě se mi to normalně hlásí jako přenosné zařízení s interním úložištěm. Nevidím v tom problém.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
To ti v čem vadí? mě to háže 1 cd rom jednotku ktera slouži k tomu kdyby sis chtěl nainstalovat nejakej ten jejich xiaomi program. A ještě se mi to normalně hlásí jako přenosné zařízení s interním úložištěm. Nevidím v tom problém.

No problém vidím v tom, že mi to tam práve nehlásí to interní uložiště, ale pouze dvě cd rom jednotky - rád bych si tam přetáhnul nějaké mp3 soubory, ale neumožňuje mi to.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U tech kontaktu ve starem telefonu musis nejprve dat zkopirovat vsechny kontakty na sim, pak v xiaomi prevest kontakty ze sim do pameti. Co se tyce usb, mrkni do nastaveni na nejakou takovou tabulku http://en.miui.com/data/attachment/forum/201403/15/214246t5xti2iqy3s78jjs.png a nastav si tam co chces...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
U tech kontaktu ve starem telefonu musis nejprve dat zkopirovat vsechny kontakty na sim, pak v xiaomi prevest kontakty ze sim do pameti. Co se tyce usb, mrkni do nastaveni na nejakou takovou tabulku http://en.miui.com/data/attachment/forum/201403/15/214246t5xti2iqy3s78jjs.png a nastav si tam co chces...

Já jsem na starém telefony vždy ukládal kontakty rovnou na sim a stejně nemám možnost je převést do nového telefonu. Tu tabulku jsem v telefonu nikde nenašel a stále mi to ukazuje CD-ROM G a DVD- ROM H - obojí když rozkliknu tak mi napíše ať vložím disk - žádné uložiště mi to nezobrazuje.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už jsem to našel a zvolil tam windows XP a starší a dále jsem zvolil nainstalovat ovladač, ale nic to nedělá a v telefonu mě to akorát hodí zpět na hlavní plochu.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divny, ty mas win xp? ja to pouzival vzdy s win7 a nikdy jsem na takovy problem nenarazil ani o nem necetl... zkus stahnout z playstore "usb mode switch" appku, ta by ti mohla pomoct a pokud instalujes ovladace, tak nastav rezim usb-ladeni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: