|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Snyfls
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 3:48 pm Předmět: Shyby na bradlech? |
|
|
Má někdo zkušenosti se shyby na bradlech nebo přímo s tímto typem?
insportline.cz/8961/bradla-na-kliky-stacionarni-magnus-power-mp1015
Vypadají, že by se na nich daly dělat shyby paralelním úchopem. Nebo klasické shyby na jednom, sednout si na zem, chytnout se a přitahovat se s nohama před tělem. Vyzkoušet si to nikde nemůžu, abych zjistil jestli to není nesmysl.
Přijde vám to reálné, nebo jako blbost?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
Vzdyt je to metr vysoky, natahnes ruce a sedis pod zemi  totalni chujovina kupovat si toto na shyby.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
No zacvičíš si na tom dobře, ale zrovna na shyby to nebude úplně nejlepší. Na ducked pull-up ok, ale jako náhrada hrazdy na cvičení shybů ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xixao

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 7:42 pm Předmět: Re: Shyby na bradlech? |
|
|
http://www.insportline.cz/268/hrazda-do-dveri-insportline
Táto vydrží aj do 120 kg záťaže a je skoro zadarmo, nemusíš nič vŕtať, len s ňou točíš a tým ju roztiahneš vo verajach dverí. Na nete sú síce srandovné videá ako s tým ľudia zleteli na zem, ale keď si dáš pozor tak nič nehrozí. Za rok a niečo stále drží vo dverách. _________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:07 pm Předmět: Re: Shyby na bradlech? |
|
|
PU - ty si moc náročný :-) Ja som skromný chlapec, a úplne mi stačí aj tá rozťahovacia tyčka vo dverách. Nemusím si rozvŕtať celý byt kvôli tomu _________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
mily priteli, az budes shybovat aspon 500 tydne, tak pochopis, ze nekde proste neni misto na kompromisy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Jozko, skusil som aj tvoju variantu, aj Petrovu variantu a musim mu dat za pravdu. neda sa porovnat. A to ani zdaleka nezhybujem 500 tyzdenne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
ja jich doma taky tolik nedelam
mame hrazdu i v praci :-D
poskladali jsme se po padesatikorunach a mame profi
a nekteri daji i 20 serii za den!
ja tu svoji vyuzival hlavne kdyz jsme mel v haji kotnik
to padlo za tyden i pres tisic
navic jsem na sebe nekdy vesel zatez
ted je to spis nouzovka jako kompenzace, nebo kdyz neni cas, tak na Chelsii
ale proste mam rad jistotu, v chodbe mi to ve dvou metrech rozhodne nevadi, tak proc si nedat tu hodinu prace, kdyz vim, ze bude slouzit roky? (ted uz asi 5 roku)
sem tam na tom cvici moje draha na TRX, sem tam malem pridelam houpacku... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 11:16 pm Předmět: |
|
|
tú rozťahovaciu tyč určite nekupuj, tak ako už niekto písal, na youtube je už dosť odstrašujúcich príkladov... Mal som jednu takú a neudržalo ma to ani keď som mal 70kg. Možno som mal nejakú na hovno tyč, ale aj tak by som tomu neveril.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|