|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
jeste mrkni sem - http://www.svetandroida.cz/telefon-xiaomi-redmi-1s-recenze-201406 tady popisujou jak by to melo jit zprovoznit i na starsich XPckach. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Divny, ty mas win xp? ja to pouzival vzdy s win7 a nikdy jsem na takovy problem nenarazil ani o nem necetl... zkus stahnout z playstore "usb mode switch" appku, ta by ti mohla pomoct a pokud instalujes ovladace, tak nastav rezim usb-ladeni. |
tak ta usb switch mode apka mi pomohla jen v tom, že místo cd-rom G mám vyměnitelný disk G, ale stále mi to píše vložte disk do jednotky G.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
Šak tam jsem byl a když jsem kliknul na dále, tak mě to hodilo v mobilu zpět na plochu ale nic to nedělalo ani v PC.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
A kdyz jsi otevrel tu cd-rom, nasel jsi tam ten ovladac (setup.exe)? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A kdyz jsi otevrel tu cd-rom, nasel jsi tam ten ovladac (setup.exe)? |
do cd- rom mě to nepustí - při pokusu to otevřít mi to napíše vložte disk do jednotky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
Jinak teď tady nějak čakruju s tou apkou a nevím jestli tam mám nechat MTP nebo Mass Storage.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Jinak teď tady nějak čakruju s tou apkou a nevím jestli tam mám nechat MTP nebo Mass Storage. |
Osobne mam radsi mass storage, protoze to vsechny soubory nacte najednou, mtp to postupne doplnuje a je to mega opruz :)
A deadlifte si myslis ze pripojit novou lumii na winXp je uplne bez prace?:D Byl by s tim taky opruz. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
win XP nevlastním...příští telefon i notebook bude od applu - dříve jsem je bojkotoval, ale je s nimi nejméně sra....práce, zbytečně mi nic nepíšou, neobtěžují a to je paradoxně to co teď nejvíc ocením. Takže moje lumia 920 a lenovo thinkpad X230 tablet jsou poslední produkty microsoftu co vlastním (pokud to půjdecestou ála win 8).
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
No na applu si zase uzijes s povinnyma itunes :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Lunreal, iTunes je kapitola sama o sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
jistě, pro zloděje co jsou zvyklí stahovat vše od filmů, přes programy až po hudbu, je to samozřejmě vopruz.
apple počítače jsou špička - už nikdy zpět na windows…
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | jistě, pro zloděje co jsou zvyklí stahovat vše od filmů, přes programy až po hudbu, je to samozřejmě vopruz.
apple počítače jsou špička - už nikdy zpět na windows… |
Zarytý fanboy se ozval?
Protože nemám rád iTunes, jsem zloděj? Rofl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|