Prosim zkusene o typ na dobry objemovy trenink - holka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosim zkusene o typ na dobry objemovy trenink - holka  Úvodní stránka -> Trénink -> Prosim zkusene o typ na dobry objemovy trenink - holka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marka13

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:59 am    Předmět: Prosim zkusene o typ na dobry objemovy trenink - holka Odpovědět s citátem

Ahoj, rada bych poprosila zkusene tady z vas o radu, typ na kvalitni objem.
Cvicim 5 let, 3 roky zavodim, pred mesicem jsem odjela jarni sezonu a ted se chci pripravit kvalitne na pristi jaro. Poprve mam cas skoro rok, tak bych chtela opravdu rozumnou pripravu, abych nabrala.
Mam problem nabrat na nohou, horni polovina jde docela dobre. S rysovanim pak nemam vubec problem. Jsem spise ektomorf. Na zavodech 168/54kg, nyni 60kg ( po dovolene ). Bohuzel do podzima mi vypadl sparing, takze do konce prazdnin jedu sama, 4 x tydne, partie 1 x , jen nohy 2x ( delim- stehna, 2.trenink - hamstry ). Nemate nejaky dobry odkaz, nebo typ, jak co nejlepe? dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s timhle mam nejlepsi zkusenost
volil jsem variantu drep+bench, shyby+push press, mrtvola+bradla
za mesic pet kilo nahore
wondra

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super typ
marka13

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 7:33 am    Předmět: Prosím zkušené Odpovědět s citátem

Tuhle kombinaci si jel jak? Kolik treninku v tydnu. Něco takoveho jsem jeste nezkoušela. Muzu poprosit o vice info? dekuju
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vzhledem ke kombinaci to vypada na tři treninky tydně a v objemovce je nutný to jet hlavně objemovym stylem...žadnych 20 opakování na kladkách...ale nízké počty opáček se solidní váhou, ale aby tam byl i objem, dobrej je system 5x5

ve zbytku času a především po tréninku žrát jako prasa...hodně spát...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 10:17 am    Předmět: Re: Prosím zkušené Odpovědět s citátem

marka13 napsal:
Tuhle kombinaci si jel jak? Kolik treninku v tydnu. Něco takoveho jsem jeste nezkoušela. Muzu poprosit o vice info? dekuju

PO drep + bench
St pritahy + vyrazy
Pa Mrtvola + bradla
So lehke pumpovaci doplnky - ale to jsem daval jenom asi prvni dva tydny, pak jsme na to kaslal

jak psal kolega vyse dve tezke serie po peti, a pak aspon deset "lehkych" na prvni cvik a patnact, nekdy i dvacet na druhy, vsechno po peti opackach, i rozcvicovaci
treba bench: 10xosa, 5x40, 5x60, 5x80, 5x100, 5x100, a pak x serii 5x80, na zacatku pauzy minuta, na konci cyklu skoro dve, idelane vidim co tyden pridat vahu a 5sec na prestavce

ale objem je hlavne o jidle
cim kvalitnejsi jidlo, tim kvalitnejsi objem
nejsem zastancem toho, nabrat mimo sezonu 20 kilo, abych pred sezonou 15 zase sundaval
zbytecna zatez jak pro telo, tak pro penezenku
marka13

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, chapu, zkusim si to nejak prekombinovat na sebe. Od podzima zacnu, sparing snad uz taky bude. Ohledne jidla, souhlas, je treba to ujist, ale neprasit, proste kvalita. Moc dekuju.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosim zkusene o typ na dobry objemovy trenink - holka
Rychle na stránku:

Přejdi na: