|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
takze kostky jsou vrzeny
napred Klinovec, pak Boretice _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Dá se ještě přihlásit někomu na ten spartan race na klínovci v srpnu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
jeste se prihlaska nedelala, ale pokud chces do tymu jsi vitanej, cim vic blaznu, tim vyssi sance stat na bedne! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
sak driv nejdeme, do te doby kazdy porada dalkove behy 12+, pokud mozno v tezkych botach, zavazi na kotnicich (simuluje obaleni bahnem) pripadne s batohem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Takze koho prihlasujeme do Varu?
posilejte prachy Ladovi, at mame aspon nejakou slevu... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
POZOR:
diky nekonecne dobrote samotneho Big Ronnieho budeme mit zaplacene startovne, takze chci, aby vsichni clenove tymu napsali Ladovi do mailu vsechny potrebne veci
(plati spis pro nove, stari vi co napsat a krome toho to snad Lada ma ulozene)
takze Sup sup, princezny! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
takze tyme, do zavodu je presne mesic, jak jste na tom s behanim??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 1:47 pm Předmět: |
|
|
heeergot, to by byl splnenej sen, vybehnout pod samotnym velkym Mistrem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
vzpomen na hrdinne Galy, ti taky nosili sve nacelniky na stite
a tady je to samej nabusenec
tak abych nebyl off, ja mam dneska 16km za 90min v tezkych botach _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|