|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
to je on
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
ne, ty jsi malý smradlavý šulín.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
to je on
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | to je on napsal: | jistě, pro zloděje co jsou zvyklí stahovat vše od filmů, přes programy až po hudbu, je to samozřejmě vopruz.
apple počítače jsou špička - už nikdy zpět na windows… |
Zarytý fanboy se ozval?
Protože nemám rád iTunes, jsem zloděj? Rofl. |
bráško, ty jsi na foru jeden z největších nejarogantnějších pamrdů, co nikdy nic nedokázal ani nedokáže… víš že bych tě roztrhal v zubech ani bys nemrkl, tak na co si hraješ, kokůtku?
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
víš ty zamindrákovaná chudá socko, to, že sis můj názor obrátil na sebe, je tvůj problém… chcípáčku pojebanej dvacetikilovej.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | | víš ty zamindrákovaná chudá socko, to, že sis můj názor obrátil na sebe, je tvůj problém… chcípáčku pojebanej dvacetikilovej. |
Myslím že tady jediný kdo má problém jsi ty. A nadávej aj na mě. 20 kg mám a chudá socka su taky. A?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
do sebe chlapci, pomerte si vase internetova ega
k tematu - ja bych nikomu kdo nema zkusenosti s androidem (ne jen zapnout a vypnout mob) nedoporucil si koupit cinana.. sam jsem jednoho mel a uz z vyroby to byl kram, kterej sem musel xkrat prehrat aby se dal pouzivat..
zatim jsem mel samy android, tak ted jdu do iphone 5, takze jsem zvedav..
ikdyz, uz ten mob stejne mas, takze asi zbytecnej prispevek _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
normal 5, ja jsem si vzdy rikal ze takovy penize bych za mob nedal, takze mensi kompromis _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | do sebe chlapci, pomerte si vase internetova ega
k tematu - ja bych nikomu kdo nema zkusenosti s androidem (ne jen zapnout a vypnout mob) nedoporucil si koupit cinana.. sam jsem jednoho mel a uz z vyroby to byl kram, kterej sem musel xkrat prehrat aby se dal pouzivat..
ikdyz, uz ten mob stejne mas, takze asi zbytecnej prispevek |
Neměl sem žádné zkušenosti s androidem a nedavno sem si koupil Xiaomi mi3 a naprostá spokojenost, žádnej problém, vše jede jak má a jsem rád že jsem nevyhodil spoustu tisíc navíc za srovnatelný telefon od samsungu/applu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | do sebe chlapci, pomerte si vase internetova ega
ikdyz, uz ten mob stejne mas, takze asi zbytecnej prispevek |
Opakuju to uz po x-te neni cinan jako cinan, musis se trochu rozhlizet nez si koupis telefon, ne si koupit prvni smejd na kterej narazis jen proto ze je levnej nebo se pysni super specifikacema (vylhanyma). Momentalne je to na cinskym trhu tak, ze tam koexistujou absolutni technicky spicky, ktery predehnaly ve vyvoji telefonu celej svet a jsou zarukou kvality a stejne tak jsou tam bullshit kopie, no name brandy a totalni odpady. Staci se zajimat a nedat na kazdou reklamu a super vyhodnou nabidku co uvidis ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Podle ceho soudis ze jsem dal na prvni reklamu prosimte?  je mi jasny te je cinan a cinan, je to jen muj nazor, uplne zbytecne se to tu snazis vyvratit..
Hardwarove to byl super telefon na tu cenu, kdyby mel i dobry soft tak nereknu ani slovo.. ale stejne bych si byt normalnim uzivatelem koupil neco jinyho.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | win XP nevlastním...příští telefon i notebook bude od applu - dříve jsem je bojkotoval, ale je s nimi nejméně sra....práce, zbytečně mi nic nepíšou, neobtěžují a to je paradoxně to co teď nejvíc ocením. Takže moje lumia 920 a lenovo thinkpad X230 tablet jsou poslední produkty microsoftu co vlastním (pokud to půjdecestou ála win 8). |
Z Lumie na iPhone? MAC?
To je jak začít cvičit v planet fitness
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Jen se směj  ...MAC i iphone umí to co běžně na telefonu nebo notebooku dělám (prakticky sms, hovory, foto, a office)...bez opruzu deseti aktualizací denně a různý nekompabilit. Dříve jsem apple ignoroval a odsuzoval za vysokou cenu a průměrné HW parametry. V současnosti to vidím tak, že je pro mě důležitější SW, takže kašlu na microsoft.
Nemusím zatím řešit extra peníze, ale zase neodepíšu docela novou techniku jen tak, takže až doslouží thinkpad X230T / (docela dělo s 8 GB RAM a 240 GB msata SSD a 1TB HDD , IPS gorila glass)...půjdu do applu. Než absoltní výkon preferuji nyní spolehlivost ,přehlednost apod.
Doma máme ipady (nesrovnatelné s android tablety co máme také v rodině) i phone 5 u dcery a ač nerad musím uznat, že je to velmi slušný telefon (za docela vysokou cenu)...každý má volbu co koupit, já jsem pro změnu a microsoft mě ser...vadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Podle ceho soudis ze jsem dal na prvni reklamu prosimte? je mi jasny te je cinan a cinan, je to jen muj nazor, uplne zbytecne se to tu snazis vyvratit..
Hardwarove to byl super telefon na tu cenu, kdyby mel i dobry soft tak nereknu ani slovo.. ale stejne bych si byt normalnim uzivatelem koupil neco jinyho.. |
Jj ten soft je imho dulezitejsi jak hw, proto jsem tu radil xiaomi, ktere je fakt vychytane. Jakeho kvalitniho cinana jsi teda koupil kdyz jsi nedal na reklamu? Jen pro zajimavost. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Jen se směj ... |
Tve, taky mám doma lumii 920, dal jsem za ní 6000 a je to stejně výkonnej mobil (v některejch ohledech i výkonnější) jako iphone 5s 32GB za 20 000...to mluví za všechno
. Stejně tak MAC jsou 3x dražší než stejnej notebook s woknama.
Jsem ještě nikdy neviděl člověka, co by chtěl zaplatit tolik peněz, jen aby se zbavil Windows
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | | víš ty zamindrákovaná chudá socko, to, že sis můj názor obrátil na sebe, je tvůj problém… chcípáčku pojebanej dvacetikilovej. |
Haha, bavíš mě Koukám že jsem se trefil do černého. Tzv. bullseye.
Pokud chceš vědět jak vypadá zamindrákovaný člověk, tak se mrkni do zrcadla a příště si nezapomeň vzit prášky než začneš ťukat do toho tvojeho macbooku, chudáčku
Naposledy upravil Gohan dne st červenec 16, 2014 5:23 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|