|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
Nachapu ten zebricek uzivatelu na CSFD. Proc jsou na tech prvnich mistech porad ti stejni? Driv jsem si myslel ze to ma nejakou vahu, ale je to jen obycejny zebricek nejake 'oblibenosti' XD
Podle jakych krierii se takova oblibenost posuzuje?
Driv jsem si laicky myslel ze kdyz si prectu komenty tech co jsou zobrazeni u filmu na prvni strane (golfista, POMO, atd) tak ze tomu maji nejvic rozumet ci snad mit nejvetsi prehled ale ono hovno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Nachapu ten zebricek uzivatelu na CSFD. Proc jsou na tech prvnich mistech porad ti stejni? Driv jsem si myslel ze to ma nejakou vahu, ale je to jen obycejny zebricek nejake 'oblibenosti' XD
Podle jakych krierii se takova oblibenost posuzuje?
Driv jsem si laicky myslel ze kdyz si prectu komenty tech co jsou zobrazeni u filmu na prvni strane (golfista, POMO, atd) tak ze tomu maji nejvic rozumet ci snad mit nejvetsi prehled ale ono hovno :D |
Je to seřazený podle bodů uživatelů. Bod získáš pokaždý, když si tě někdo zaregistrovaný aspoň 6 měsíců a s aspoň 500 hodnoceníma přidá na 1.-20. místo ve svým seznamu oblíbených uživatelů.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 5:22 pm Předmět: |
|
|
Pokud mám v plánu jít ve čtvrtek na toto do kina:
http://www.csfd.cz/film/309054-usvit-planety-opic/
Které díly musím předtím vidět? Stačí Zrození Planety opic nebo to je i nějak propojené s těmi staršími? Díky! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Stačí se podívat na to zrození planety opic,tam je vše vysvětleno
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Tip na fakt luxusní komedii ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Tip na fakt luxusní komedii ? |
21/22 Jump Street, Benga v záloze, Log Jožky Mrkvičky. :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
Najluxusnejšia komédia všetkých čias sú pre mňa Návštevníci 1 a 2 s Clavierom a Renom, tú vždy otáčam po pár mesiacoch/rokoch znova. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Najluxusnejšia komédia všetkých čias sú pre mňa Návštevníci 1 a 2 s Clavierom a Renom, tú vždy otáčam po pár mesiacoch/rokoch znova. |
Jo, tak tos mi připomněl "Drž hubu". To je taky super :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Turakam napsal: | | Najluxusnejšia komédia všetkých čias sú pre mňa Návštevníci 1 a 2 s Clavierom a Renom, tú vždy otáčam po pár mesiacoch/rokoch znova. |
Jo, tak tos mi připomněl "Drž hubu". To je taky super :) |
Je:). Naprílad z Jožkovho výberu som videl zhodou okolností skoro všetko, ako sú to úsmevné filmy, ale také na náhodné pozretie niekedy po polnoci na hbo (...podobne som ich aj videl hehe, proste nič svetoborného). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 4:25 am Předmět: |
|
|
Pro mě je nejlepší komedie všech dob Muž z Acapulca . A když jsme u Belmonda, tak ještě Zvíře je famozní a Veselé velikonoce taky gut.
Louis de Funes: U mě nej Senzační prázdniny , Dobrodružství Rabína Jákoba
Dvojice Pierre Richard a Gerard Depardieu: Kopyto , Otec a otec
Tohle jsou klasické věci, které dokáží pouze Frantíci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|