|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Angel

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
ne to je v dnesni dobe normalni
lidi zerou sracky a nehybaji se
pak se divi, ze jsou tluste vyzrane prasata
kazdy ma plnou hubu kecu, proc nemuze
ale skoro nikdo nehleda zpusob, jak zaridit aby slo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zkousels pri tom behu nespat?Jako 5 km za 45 minut,to mi nerikej,ze tam nemas tak 20 minutoveho slofika.Zkus to bez nej
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
A proč jako, da mi to takřka stejný výdej energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
hele, zvednou 5x100 nebo 100x 5 kilo je taky ta sama energie
ale ma to stejne vysledky? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
V případě že tím chces hubnout nejspíše ano
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
tak to te sklamu, ale ani omylem
postni fotku, at vime, jak na tom jsi
mimochodem, cim vice svalu, tim vice potrebuji energie a tim lepe a rychleji spalis tuky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
na to každý tvrdí něco jiného, jedni že nespaluješ tuky když máš tep v anaerobním pásmu, druzí říkají to co ty, nejlpší je asi kombinovat obojí
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | hele, zvednou 5x100 nebo 100x 5 kilo je taky ta sama energie
ale ma to stejne vysledky? |
To počítáš jako že když je to zkrátka 500kg tak vynaložíš stejnou energii? Tak možná školníma počtama nebo nějakým fyzikálním vzorcem ale ve skutečnosti to takhle počítat ? Kdybych to cvičil na poloviční rozsah a odcvičil 2x víc...taky ta samá energie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
je to určitě jiné, myslel to bajočko,
těch 5km za 45 min mi dá -1700kj a když mám za den příjem 8500kj (-en. na trávení) tak se to snad počítá
mimochodem, pokud zvedneš 100x 5kg za stejnou cas, jako 5x100kg, pravdepodobně to vyjde energeticky stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
Běž do posilovny, zesil a naber pořádnou kopu svalů
Dlouhé běhání je nezdravé a nepraktické
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Angel napsal: | mimochodem, pokud zvedneš 100x 5kg za stejnou cas, jako 5x100kg, pravdepodobně to vyjde energeticky stejně |
Za předpokladu, že Tvoje 1RM je, řekněme, 10 tun, pak ano. Jinak samozřejmě ne. Zkus si načíst něco o ATP, alaktacidním, glykolitickém a oxidativním energetickém systému ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|