|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 3:35 am Předmět: |
|
|
5km za 45 minut by usla moje babicka s dvema holema pozadu  makej a ono to prijde :)
Edit : mozna bude problem v tom ze ty nechodi behat...ty chodis chodit proste....a pokud nemas 350kg, tak nedelas pro hubnuti skoro nic ;) proto nevidis zmeny.... holt nemel ses tak vyzravat a ted se musis kousnout a makat (a ano bude to bolet)...nebo se na to vyser a zer dal :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mroZoZrout
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:23 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak to te sklamu, ale ani omylem
postni fotku, at vime, jak na tom jsi
mimochodem, cim vice svalu, tim vice potrebuji energie a tim lepe a rychleji spalis tuky |
Tohle jsem us parkrat cetl a zaradil bych to do mytu. Cim vice svalu, tim vice energie potrebujes a Tim vetsi mas hlad ;-). Podle me spise plati tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:39 am Předmět: |
|
|
nežer mouku a nezdravy tuky a pujde to ale tvuj pristup asi mluvi za vse :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
| Angel napsal: | Možná bych to uběhl, ale já chodím (a chci) běhat každý den, pustím si hudbu a je to. Mooožná kdybych nedržel dietu a měl na to energii. |
To tedy nevím, co máš za dietu, když nemáš energii se ani hnout. Já bych to na jídlo nesváděla, prostě jsi líný a divíš se, že nehubneš. Když nechceš běhat, kup si švihadlo, udělej si pár angličáků, protáhni se po parku a nevymlouvej se furt. Kluci ti tu dávají rady, tak si z toho něco vem a makej.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:32 am Předmět: |
|
|
Mna by zaujimala este taka drobnost - spominal si, ze v sobotu mas pigday a chodis na pivo. Co prosim ta znamena to "pivo"? :) ze si das 2 desiatky, k tomu pohar vody a o 11 si v posteli, alebo pivujes do tretej v noci, k tomu hermelinek sem, tataracek tam a na druhy den spinkame do obeda, na ranajky nejaky hambac co ostal zabudnuty vo vrecku a tak podobne?
edit: a bud naozaj uprimny ak sa chces niekam pohnut
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Peter Ustinov napsal: | tak to te sklamu, ale ani omylem
postni fotku, at vime, jak na tom jsi
mimochodem, cim vice svalu, tim vice potrebuji energie a tim lepe a rychleji spalis tuky |
Tohle jsem us parkrat cetl a zaradil bych to do mytu. Cim vice svalu, tim vice energie potrebujes a Tim vetsi mas hlad ;-). Podle me spise plati tohle |
A ty dve veci se navzajem vylucuji? Jak myslis ze budes hubnout jinak nez tim ze budes mit vyssi vydej nez prijem. Co sem si to cely procet tak nez pozadat o radu si si sem prisel obhajit pred ostatnima proc ses tlustej a jakykoliv namitky neberes.. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
se divim lidi že tady stim člověkem vůbec ztrácíte čas :D
jak psal všichni v rodině jsou tlustí což říká hrozně moc - špatné stravovací návyky.
taky psal že nehodlá jíst věčně zdravě...takže stejne ikdyby vydržel dietu nabere to zpatky...
pointa je že pokud chce člověk opravdu nějak vypadat tak je jedno jestli drží paleo, warior, vlny nebo cokoliv...
jde hlavně o to aby se začal prostě stravovat jinak, změnil svy navyky a hlavně aby se naučil jist zdravě, dietně a přitom chutně aby netrpěl při tom...ono to jde velice dobře sam mam problemy udržet jakoukoliv redukční dietu, prostě jsem si našel system kterej mi sedí a je dlouhodobě udržitelnej...tim se postupne dostavam do formy...
je to o mentalitě a o změně a né o tom jakou dietu zrovna držím na sílu ...
pokud chce...tak zhubne...a nepotřebuje ktomu vaše rady..stejne ho nezajmaji evidentne jenom další slaboch nebo troller, kterej to nikam nedotahne
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Angel - skús si vytvoriť log a písať tam svoj jedálniček aspoň týždeň, určite ti tu potom niekto poradí čo máš zo stravy vylúčiť a čo pridať. Postupne si môžeš jedálniček upravovať, pridávať ryby, zeleninu, vyhadzovať pečivo, sladené nápoje, pivo... Do toho trochu pohybu a váha pôjde dole. _________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
To mi pripomina diskusi zen o orbitrecku, ze na tom slape kazdy den a po nekolika mesicich vubec nic nezhubla.
A kdyz jim tam koncne poradil nekdo kompetentni, ze po tom taky musi byt utahana a opravdu na tom slapat nadoraz, tak se jeste hrozne divili, ze se prece na tom neuvani a co pak....
|
|
| nahoru |
|
 |
dragonetty
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
překyselení organismu (spatna strava )
vysoká hladina kortizolu (stres, kafe...)
nedostatek vitaminu ( omega3, jod, dcko)
spatny traveni (paleo diet, wd diet na detox)
malo tekutin
prilis mnoho skrytych sacharidu
málo spánku (mene jak 7h)
hormonalni nerovnovaha
nedostatek kardia nebo kratky a tezky (30min) misto dlouheho a lehkeho (60-80 min)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Se vším krom posledního souhlas :)
Co děláte na sílu? - Zvedáme činky.
A co děláte na cardio? - Zvedáme činky rychle. :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
| Angel napsal: | No, tak 5km za 30min je oc velký záhul, možná 4km by šly. Možná bych to uběhl, ale já chodím (a chci) běhat každý den, pustím si hudbu a je to. Mooožná kdybych nedržel dietu a měl na to energii. Nejsem hold kdovíjaký běžec |
ty nejsi bezec vubec!
5km za 45minut je chuze
kdybych nebyl linej tak pohledam presne, ale moje mala dcera (10let) ubehla cca 2300m za 13minut
rekl bych ti, co si myslim, ze jsi,ale to by neproslo cenzurou, takze jenom napisu, ze diky svemu laxnimu pristupu nemuzes pocitat s viditelnymi vysledky v kradkodobem ani strednedobem horizontu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Angel napsal: | | Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování. |
nepotrebuju honit ego
jde o to, ze to, co ty pravdepodobne povazujes za tvrdou drinu je pro normlaniho cloveka normalni pohyb
posilovna neni vubec stezejni
pokud das kazdy den pred snidani hodinku poklusu ( a ze zacatku klidne i tim tvym tempem uspavace hadu), a nebudes menit jidlo (rozhodne nepridavej!!!!!!!!!!) tak to efekt mit bude, ale rim nepostavili za ten a ani ty nesundas pet kilo za mesic! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|