K tomu nahazovani, pres ty kolena jak je to na video od Scota je to good, ale kdyz mate jen nakladaci a tedy z kazdeho konce vycniva osa, tak asi jedine z specialnich stojanu, doma jsem si je udelal, v posilkach ale nejsou.
Ja delam s jednoruckama jen tlaky hlavou dolu, protoze na tlaky na rovno nemam stojany. A rozhodne vytocene jak v 1:20 . Pocitovne je to setrnejsi na ramena, taky se snazim zaprit mezi zadkem a zadama do mini mostu a jinak celkove udelat setup jako na bench na rovne, tj. lopatky a ramena tlacit dolu smerem k noham.
Kotouce ta mam tak velke, ze se me hrudniku dotykaj, rozhodne s tim nemavam nasiroko, ono to s 60kg ani nejde a asi by me upadlo rameno.
Casto mam take na jedne strane vahu o 2,5kg min, jak me vyjdou kotouce. Stranu kde mam vic nalozeno dam smerem k hrudniku a jde trochu niz, takze JR ze sikma, prijde me to ale v pohode.
Když už jsme u toho, těžší váhy na tlaky v sedě na ramena nahazujete jak? Že to dáte na koleno a vykopnutím to dostanete nahoru po jedný čince (tak to dělám já) nebo to zvedáte rovnou švihem ze země a nahoru? Zatím mi ještě nedělá problém dostat to nahoru ze sedu, ale kdyby někdy náhodou...
Když už jsme u toho, těžší váhy na tlaky v sedě na ramena nahazujete jak? Že to dáte na koleno a vykopnutím to dostanete nahoru po jedný čince (tak to dělám já) nebo to zvedáte rovnou švihem ze země a nahoru? Zatím mi ještě nedělá problém dostat to nahoru ze sedu, ale kdyby někdy náhodou...
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Na to se mi nejlíp osvědčilo dát si je na zem před lavičku a zvednout je až k ramenům, podobně, jako při přemístění. V tý poloze je udržíš celkem v pohodě, takže si můžeš klidně sednout.
Jojo, tak to dělám normálně, ale jak to švihám na prsa a nahoru, tak instinktivně dávám ruce k sobě a skončí mi to na hrudi jakoby paralelně vedle sebe, místo klasické polohy rukou při tlacích, kdy jsou ty činky daleko od sebe (snad to je pochopitelný, moc to neumím popsat) takže do těch 32 kg to odsud nahoru dostanu, víc už ne. Asi bych se to musel snažit přeučit, ale třeba bude mít někdo nějakej trik, v což doufám
No podle mě na větší než 32kg nemáš, a ty větší váhy nejedeš v plném rozsahu, takže bych ubral a makal ;-)
To nahozeni kolenama samo o sobe je vic o skillu nez o sile , takze pokud to vypilujes nebude problem.
Driv mi to taky bylo neprijemny ale ted uz uplne pohoda.
Pokud jde treba u incline tlaku po nahozeni o ten vytlak z prsou ( plna draha pohybu ) tak bys s tema tezsima nemel cvicit protoze nejsi schopnej to provest v plnym rozsahu
Jojo, tak to dělám normálně, ale jak to švihám na prsa a nahoru, tak instinktivně dávám ruce k sobě a skončí mi to na hrudi jakoby paralelně vedle sebe, místo klasické polohy rukou při tlacích, kdy jsou ty činky daleko od sebe (snad to je pochopitelný, moc to neumím popsat) takže do těch 32 kg to odsud nahoru dostanu, víc už ne. Asi bych se to musel snažit přeučit, ale třeba bude mít někdo nějakej trik, v což doufám
No podle mě na větší než 32kg nemáš, a ty větší váhy nejedeš v plném rozsahu, takže bych ubral a makal ;-)
Nic proti, ale třeba s 35 kg jednoručkama jedu úplně v pohodě, plnej rozsah, ale nemám potřebu ti nic dokazovat...šlo tu úplně o něco jinýho.
Osobně to dělám tak,že si vše nechávám podávat.Ať je to jč. která váží 30kg nebo 50kg.Ale i bench a nebo tlaky na ramena.Snažím se předejít zranění.Tak to dělám já.
Je to o tom grifu, nemám problem si nahodit (vykopnout) i 50ky na tlaky na kozy :)
Spíš co nechápu a za co bych lámal ruce je kdyz po odcviceni týpek s jednoručkama sedne a místo aby je položil tak v půlce vstávání s nima mrdne o zem a tváři se jak největší king (tohle jsou schopný delat experti i s 25kama....) pak jsou jednoručky rozmrdaný akorat a dementi co myslej že tím jsou nejak větší frajeři jsou spíš kreténi
Je to o tom grifu, nemám problem si nahodit (vykopnout) i 50ky na tlaky na kozy :)
Spíš co nechápu a za co bych lámal ruce je kdyz po odcviceni týpek s jednoručkama sedne a místo aby je položil tak v půlce vstávání s nima mrdne o zem a tváři se jak největší king (tohle jsou schopný delat experti i s 25kama....) pak jsou jednoručky rozmrdaný akorat a dementi co myslej že tím jsou nejak větší frajeři jsou spíš kreténi
jenze nekdo cvici tak, ze pak uz ma silu jen na to povolit uchop a nechat si je vyklouznout na zem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru