Jak nahodit jednoručky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nahodit jednoručky  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak nahodit jednoručky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GodlikeX

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda z 90% taky doslova nepokladam ale jde o rozumnou vysku , selsky rozum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U me take zadne pokladani, ono taky jak kdyz mam jen nakladaci a to pres kolena/nohy nejde. Ale je to dalsi vyhoda domaci posilky, ze tam na to mam nachystany stary matrace a tam je odhazuji.
Poman

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eh...to jako vazne...
Fangorn

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Grimley napsal:
Je to o tom grifu, nemám problem si nahodit (vykopnout) i 50ky na tlaky na kozy :)

Spíš co nechápu a za co bych lámal ruce je kdyz po odcviceni týpek s jednoručkama sedne a místo aby je položil tak v půlce vstávání s nima mrdne o zem a tváři se jak největší king (tohle jsou schopný delat experti i s 25kama....) pak jsou jednoručky rozmrdaný akorat a dementi co myslej že tím jsou nejak větší frajeři jsou spíš kreténi

jenze nekdo cvici tak, ze pak uz ma silu jen na to povolit uchop a nechat si je vyklouznout na zem

Jako že bys po pár opakování nebyl fyzicky schopnej ty jednoručky normálně slušně položit na zem? Hm, když si vezmu, jaký svaly používáš při tom cvičení a co je potřeba k tomu je položit na zem, tak se mi to nějak nezdá
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Grimley napsal:
Je to o tom grifu, nemám problem si nahodit (vykopnout) i 50ky na tlaky na kozy :)

Spíš co nechápu a za co bych lámal ruce je kdyz po odcviceni týpek s jednoručkama sedne a místo aby je položil tak v půlce vstávání s nima mrdne o zem a tváři se jak největší king (tohle jsou schopný delat experti i s 25kama....) pak jsou jednoručky rozmrdaný akorat a dementi co myslej že tím jsou nejak větší frajeři jsou spíš kreténi

jenze nekdo cvici tak, ze pak uz ma silu jen na to povolit uchop a nechat si je vyklouznout na zem

ježíííš, to jsou kecy...neviděla jsem sparinga, že by jednoručky hodil někdy na zem, možná z důvodů jakési elementární slušnosti. A to přestože mu ty těžší jak na tlaky vleže, tak na tlaky vsedě podávám.
Myslím, že kdyby se jednou každému z těch odhazovačů stalo, že se mu povolená jednoručka vysype do obličeje, už by s tím nikdy na zem nemrskl :-D
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne vám nejaké opatrné pokladanie jednoručiek nad 40kg+ prenechám, ja si ich s kľudom odhodím a nemám pražiadne výčitky, zdravie je mi prednejšie.
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Osobne vám nejaké opatrné pokladanie jednoručiek nad 40kg+ prenechám, ja si ich s kľudom odhodím a nemám pražiadne výčitky, zdravie je mi prednejšie.

co je na položení činek zdraví škodlivé?
Resp. pokud si je někdo nechá podávat, není žádný problém si je po serii nechat i odebrat (alespoň na jednéstraně a druhá se už dá obouruč zvládnout)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je rozdíl slušně tu činku položit (jde to i vleže), nebo ji prostě odhodit s tím, aby udělala co největší bordel a kazdej si jeste mohl všimnout ze cvičím s opravdu velkejma činkama ...chapu ze kdyz ma nekdo svou posilku, tak bud se snaží aby mu ty činky vydržely nebo je naopak háže do dálky a je mu to jedno :) ale v posilce kde ty činky sloužej všem nechápu, proč nejde po tlacích ty činky proste slušné položit ( ja po dojetí 5x55kg byl schopnej ty činky jeste zpustit niž a pak az ji pustit) - je jasny ze 55kg činka udělá ránu i z 15cm vejšky....ale proč borci odjedou, s tema činkama si z pozice vleze sednou a pak s nima i vstanou a v půlce vstávání s nima mrsknou o zem.... V BG byl na tohle jeden expert kterej me vždycky vytočil :D ... Pak jsou ty činky rozviklaný a to uz si člověk rozmysli, jestli odjede tlaky s 50kg činkama kdyz utáhnout nejdou a kotouče na nich jezděj jak chtěj....nehledě na to ze ty činky se pak na gumách rádi odrážej a uz jsem takhle sjel nějakýho pumpovače bicáků kdyz mu odhození 25kg (!!!) jednoruček ta jedna od skočila na ten podstavec moji lavičky zrovna kdyz jsem jel tlaky...borec se tvářil ze je to úplně normální a ze ja jsem snad jeste kretén ze cvičím vedle nej
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm takze trosku podrobneji: ma serie vypada nasledovne - vemu jednorucky a jedu tlaky v leze, koncim asi na 10op totalne na kev, pak dalsi op za pomoci sparinga, pak castecne op, pak zvedani do vychozi pozice a negativni spousteni s co nejdelsim casem v brzdeni, pak jeste nejake tlaceni do jednorucek, svaly ramen a hrudnika jsou totalne offline, ruce se snazim dat co nejniz a pustit jednorucky s co nejmensi vysky

opravdu neni sila se nejak prekokocovat do sedu a spoustet podel tela abych riskoval natrhnuti prsniho svalu kdyz je totalne vypnuty

zadne blbe kecy mi na toto nepiste, vim jak trenovat sve telo a oprabdu netrenuji jak holka (90% fora - bez urazky)

PS: vzdycky se i tak snazim poustet jednorucky s co nejmensi vysky a opatrne, pokud je sila tak polozit - u mojich tlaku nejde

PS: staci takhle pani petka B a pan fangorn? pokud nechapete stale, tak zdaleka netrenujete jak ja a mate silu po serii rovnou zanest jednorucky na sve misto
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:

zadne blbe kecy mi na toto nepiste, vim jak trenovat sve telo a oprabdu netrenuji jak holka (90% fora - bez urazky)
třeba tak ale většina lidí na fóru necvičí právě proto, že z toho nemají výsledky. Jet totálně na krev, vynucený opáčka, negativní opáčka-totální smrt. Tohle funguje fakt na málokoho pokud nesype. To už museji být panečku geny!

Pokud jsou posilovny vybavené podložkama a těm jednoručkám to nevadí (což většinou jo) tak proč ne. Pokud bych měl tu možnost, tak odhazuji. Nicméně ve většině fitek se to nedělá a nejsou na to přizpůsobená, takže neodhazuji. To nemluvím o tom, že většina těch lidí co je odhazuje, je odhazuje stejně jenom proto, že se chtějí zviditelnit...
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
raw napsal:

třeba tak ale většina lidí na fóru necvičí právě proto, že z toho nemají výsledky. Jet totálně na krev, vynucený opáčka, negativní opáčka-totální smrt. Tohle funguje fakt na málokoho pokud nesype. To už museji být panečku geny!

Pokud jsou posilovny vybavené podložkama a těm jednoručkám to nevadí (což většinou jo) tak proč ne. Pokud bych měl tu možnost, tak odhazuji. Nicméně ve většině fitek se to nedělá a nejsou na to přizpůsobená, takže neodhazuji. To nemluvím o tom, že většina těch lidí co je odhazuje, je odhazuje stejně jenom proto, že se chtějí zviditelnit...

nemaji vysledky, nebo maji minimalni prave z toho, ze vetsina lidi odjede svych predepsanych 4x10 a jde k dalsimu cviku, tohle je jen procviceni svalu - bavim se o pokrocilych cvicencich
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vysvětlení

Já si třeba myslím, že trénuju, tak jak mám..nebo se o to alespoň snažím, protože pořád je se co učit. Arogance typu - já vím nejlíp, jak cvičit, je směšná..
Včera jsem viděla na tréninku cvičit dost holek - a myslím, že mnozí by si mohli gratulovat, kdyby cvičili jako holka :-)

Cvičit se dá různě. Nejsem zastánce cvičení do selhání, vynucená opakování atd., ale i selhat se dá se ctí - byla jsem cvičit s kamarádem, jel TGU se 40kg kettlebell. Nebyl to pokus o maxko, už to dal, takže jel bez jištění. V pozici, kdy se měl zvednou do stoje zjistil, že tentokrát to prostě nedá - a nezahodil kouli vedle sebe, byť mohl, nikdo u něj blízko nebyl. Prostě to stáhl bezpečně do cleanu a odložil. To je frajeřina, ne to zahodit.

Samozřejmě, jsou i vyjímky, nezvládnutý pokus v liftu, ale to běžné cvičence ve fitku nepotká. A pokud ano, asi je něco špatně :-)
Ahead

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u nás jsou i tací "borci", co odhazujou 10kg činky Což o to, těm 10kg činkám je to jedno, i když to vypadá nadmíru směšně:D, ale u těžších vah se tu a tam najdou činky, co maj jednu stranu vychýlenou natolik, že bych měl strach, aby mi to neupadlo na kokos...

Já teda činky neodhazuju, protože bych je akorát tak hodil někomu na nohu nebo si při tom něco udělal (a pak ještě hledat, kam se odkutálely:D), kdežto dát je zpět na kolena je plně kontrolovanej pohyb.

Ale taky už mi párkrát nějaká upadla, právě proto, že jsem je nedokázal dostat do pracovní polohy na tlaky a stabilizátory vypověděly službu ... asi zkusím tu techniku s propnutejma rucema, co tu postoval Člověk
strejda.

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
ehm takze trosku podrobneji: ma serie vypada nasledovne - vemu jednorucky a jedu tlaky v leze, koncim asi na 10op totalne na kev, pak dalsi op za pomoci sparinga, pak castecne op, pak zvedani do vychozi pozice a negativni spousteni s co nejdelsim casem v brzdeni, pak jeste nejake tlaceni do jednorucek, svaly ramen a hrudnika jsou totalne offline, ruce se snazim dat co nejniz a pustit jednorucky s co nejmensi vysky

opravdu neni sila se nejak prekokocovat do sedu a spoustet podel tela abych riskoval natrhnuti prsniho svalu kdyz je totalne vypnuty

PS: vzdycky se i tak snazim poustet jednorucky s co nejmensi vysky a opatrne, pokud je sila tak polozit - u mojich tlaku nejde

PS: staci takhle pani petka B a pan fangorn? pokud nechapete stale, tak zdaleka netrenujete jak ja a mate silu po serii rovnou zanest jednorucky na sve misto

na to nezbývá než napsat : :D :D #uLow
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, ale pozor, ja som nenapísal, že si pod seba nedám aj tri podložky a pod., to teda dám a žiadne hádzanie sa nekoná, len ich pustím popri tele dolu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nahodit jednoručky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: