|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imobylize
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 5:22 pm Předmět: posiluji moc ? |
|
|
Zdravím. Ještě bych měl dotaz na můj trénink. Jak už jsem jednou psal, můj trénink je každý druhý den, základní a těžké cviky, mrtvé tahy, bench, dřepy, nadhozy, přítahy v předklonu (6 sérii a 5-6 opakování). Trénink mi trvá asi 90-105 minut. Tak dlouho mi trvá z toho důvodu, že si dávám velké přestávky (cca 3 minuty), protože si dávám maximální váhy, které vím, že ještě zvládnu a jsem po každé sérii kurevsky odrovnaný. Bojím se, že to moc přeháním a dochází u mě spíš ke katabolismu. Síla mi d áse říct roste, ale vizuálně si připadám na stejné úrovni (cvičím tak už zhruba 2 měsíce). Tudíž dotaz na vás: měl bych ubrat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Záleží na víc věcech...Na věku,jak regeneruješ,suplementace atd....Za 2 měsíce nečekej žádné zázraky.Obden cvičit moc není.Já jedu 2dny a den volna a je to uplně v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
To je prd... já cvičím každou partii ob 2 dny (vždy základní cvik o 10 sériích - pouze pracovních - s různým počtem opáček - 8-20, poté 3 „doplňkový“)... v každý pracovní sérii téměř do selhání (NE! na úkor techniky).
Cvičím základní cviky (např. u hrudníku různý variace benche - 2 za trénink + bradla, občas místo nich JČ), trénink mi zabere okolo 60 minut (strečink a zahřívací série do toho času nezahrnuji...). Suplementaci nepoužívám, spolíhám na pevný jídlo. :)
V podstatě cvičím 6+1 a nějaký ubýtek na sobě nepozoruji (z +- 70 kg jsem se vypracoval na +- 100 kg)...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | To je prd... já cvičím každou partii ob 2 dny (vždy základní cvik o 10 sériích - pouze pracovních - s různým počtem opáček - 8-20, poté 3 „doplňkový“)... v každý pracovní sérii téměř do selhání (NE! na úkor techniky).
Cvičím základní cviky (např. u hrudníku různý variace benche - 2 za trénink + bradla, občas místo nich JČ), trénink mi zabere okolo 60 minut (strečink a zahřívací série do toho času nezahrnuji...). Suplementaci nepoužívám, spolíhám na pevný jídlo. :)
V podstatě cvičím 6+1 a nějaký ubýtek na sobě nepozoruji (z +- 70 kg jsem se vypracoval na +- 100 kg)... |
Ses pochlubil ale ta rada pro nej je kde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Novic napsal: | To je prd... já cvičím každou partii ob 2 dny (vždy základní cvik o 10 sériích - pouze pracovních - s různým počtem opáček - 8-20, poté 3 „doplňkový“)... v každý pracovní sérii téměř do selhání (NE! na úkor techniky).
V podstatě cvičím 6+1 a nějaký ubýtek na sobě nepozoruji (z +- 70 kg jsem se vypracoval na +- 100 kg)... |
Ses pochlubil ale ta rada pro nej je kde? |
EDIT: Proč bych mu psal nějaká dogmata? Ať tazatel sám vyzkouší, co na něj funguje/nefunguje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
Stejně funguje na každého úplně něco jiného.Jak napsal kdysi arnold,neexistují 2 stejní lidé,aby na jejich cviky tělo reagovalo úplně stejně.Někdo cvičí 6x týdně a uregeneruje jiný ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Záleží na víc věcech...Na věku,jak regeneruješ,suplementace atd....Za 2 měsíce nečekej žádné zázraky. Obden cvičit moc není.Já jedu 2dny a den volna a je to uplně v pohodě. | Co se týče suplementacem užívám creatin, maltodextrin + protein hned po tréninku. 140-150 g bílkovin do sebe určitě přes den dostanu, takže výživu bych asi nijak neřešil. Spím 8-9 hodin, cvičím ráno hodinu po snídani. Jinak je mi skoro 20, 79 kilo. Toť vše ke mně. Jinak jak dlouho by se takový tréning měl dodržovat ? Pochybuju, že je dobrý takhle cvičit například 8-12 měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
| jirkovac napsal: | | selfmasturbation topic |
É, ne? Mým příspěvkem jsem reagoval na potenciální reakce... jsem tu zvyklej, že člověk, kterej necvičí podle někoho/KORTE/BEARa atp., cvičí blbě a debilně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 2:34 pm Předmět: |
|
|
Imobylize: Důvod, proč cvičíš velký váhy s malým počtem opáček? Chceš příbrat? Zkus 10-15 opakování, pauza kolem 2 minut, s nižší náloží...
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 3:32 pm Předmět: korte |
|
|
| Novic napsal: | | jirkovac napsal: | | selfmasturbation topic |
É, ne? Mým příspěvkem jsem reagoval na potenciální reakce... jsem tu zvyklej, že člověk, kterej necvičí podle někoho/KORTE/BEARa atp., cvičí blbě a debilně... |
V Žilině na semináři Extrifit teamu se někdo z publika kluků zeptal na jejich názor na fullbody (Korte) ténink...a reakce? "To je nějaké kardio?" :D Myslím, že Korte z repre snad ani nikdo necvičí. Možná kdysi dávno Milan Šádek. Jinak všichni valí split. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 3:41 pm Předmět: Re: posiluji moc ? |
|
|
| Imobylize napsal: | | Zdravím. Ještě bych měl dotaz na můj trénink. Jak už jsem jednou psal, můj trénink je každý druhý den, základní a těžké cviky, mrtvé tahy, bench, dřepy, nadhozy, přítahy v předklonu (6 sérii a 5-6 opakování). Trénink mi trvá asi 90-105 minut. Tak dlouho mi trvá z toho důvodu, že si dávám velké přestávky (cca 3 minuty), protože si dávám maximální váhy, které vím, že ještě zvládnu a jsem po každé sérii kurevsky odrovnaný. Bojím se, že to moc přeháním a dochází u mě spíš ke katabolismu. Síla mi d áse říct roste, ale vizuálně si připadám na stejné úrovni (cvičím tak už zhruba 2 měsíce). Tudíž dotaz na vás: měl bych ubrat ? |
To přece musíš poznat sám, jestli se zlepšuješ. Pokud ano, tak ok. Pokud ne, je třeba to změnit. Nehledej v tom složitosti. Cítíš, že je toho na Tebe moc? Uber a uvidíš. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | To je prd... já cvičím každou partii ob 2 dny (vždy základní cvik o 10 sériích - pouze pracovních - s různým počtem opáček - 8-20, poté 3 „doplňkový“)... v každý pracovní sérii téměř do selhání (NE! na úkor techniky).
A jak dlouho ti trvalo nabrat ze 70 na 100 kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Cvičím cca 2 roky s přestávkami, přibližně rok si hlídám žrádlo a cvičím stylem, kterej jsem napsal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 12:02 am Předmět: Re: korte |
|
|
| V.comT napsal: | | Novic napsal: | | jirkovac napsal: | | selfmasturbation topic |
É, ne? Mým příspěvkem jsem reagoval na potenciální reakce... jsem tu zvyklej, že člověk, kterej necvičí podle někoho/KORTE/BEARa atp., cvičí blbě a debilně... |
V Žilině na semináři Extrifit teamu se někdo z publika kluků zeptal na jejich názor na fullbody (Korte) ténink...a reakce? "To je nějaké kardio?" :D Myslím, že Korte z repre snad ani nikdo necvičí. Možná kdysi dávno Milan Šádek. Jinak všichni valí split. |
To bude možná tím, že hodně z nich má trochu lepší "suplementaci" než běžný člověk a nepotřebují takovou hormonální odezvu dostat z tréninku :) Pro většinu začátečníků (neříkám, že pro všechny!) je ideální fullbody s těžšíma váhama a základními cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|