|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FrantaOkurka
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 4:03 pm Předmět: Jen mě neukamenujte :D |
|
|
Ahoj, mam 16 let vážím 68KG.
Potřeboval bych vědět jestli můj trénink k něčemu je .. celý rok chodím do posilovny ale o prázdninách tu možnost bohužel nemám, ale řekl sem si že se nebudu celé 2 měsíce flákat a tak sem si sehnal pár věcí (není toho moc ale myslím že víc nepotřebuju)mám : Dlouhou osu, 2 jednoručky, bench, stojany na dřep, a hrazdu.. celkově mám pak asi 95Kg závaží.
A teď to hlavní s tím.. co mám sem se tedy pokusil vytvořit nějaký tréning, dlouho sem nad tím přemýšlel a napadlo mě že zkusím něco jednoduchého. Celkově mám jen 2 treningy + dělám nějaký cviky na hrazdě:
-------------------------
Trenink č.1 (Nohy, Biceps)
-Dřep 5x8
- Výpady 4x8 (na každou nohu 8 takže dohromady 16 ;) )
- Bicepsový zdvih dlouhá osa 4x6 (snažim se naložit nejvíc co to jen de ale zas abych to zvedl aspoň 6x)
- Předloktí s velkou osou 4x8
--------------------------
Trénink č.2 (prsa, triceps)
-Bench 4x8
-Tlaky v leže 4x8
-Francouzské tlaky 4x6
- Bench uzky uchop 4x8
---------------------------
pozn.: 1)Mrtvý tah nedělám protože mám špatnou techniku takže se bojím že si zničím záda
2)Zatím tam nemám nic na ramena s tím bych potřeboval poradit .. moje pokusy dopadly katastrofálně
3) snažím se docílit toho že udělám shyb na jedné ruce (už se mi to občas povede i když mě to stojí dost síly a nezvládnu víc jak jeden) nevím jestli mi k tomu tenhle trénink pomuže
4) !! Chci Normální Odpovědi Prosím !! !!Žádné Opravování Gramatiki Ani Tak Podobně :D !! (samozřejmě kdyby někdo něčemu nerozuměl tak ať se zeptá)
------------------------
takže otázka zní:JE TOHLE CO DĚLÁM K NĚČEMU?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaOkurka
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | vždycky je lepší dělat něco než nic... | to jo ale aby to bylo k něčemu :D .. nevim jestli to neni postaveny na hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
Na hlavu ne, spis picou ke zdi _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Že neděláš MT lze pochopit, ale proč v tom trenálu nemáš záda vůbec, to už třeba já nedávám:-).
Ten druhý trenál .... jaký má být dle tebe nějaký rozdíl mezi benchem a tlaky v leže?
Jinak tedy nevím jak jsi právě na tento trenál přišel, stejně jako nevím jak často to chceš cvičit. Ale dle mého soudu přílišná kreativita a originalita škodí, takže bych to vzal, zmačkal, vyhodil a ... a podíval se sem https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html a ten základní nástin, který tam Cízo má, si upravil podle toho co umím cvičit, a co s tvým vybavením jde cvičit.
Na druhé straně, máš prázdniny a tak trocha srandy neuškodí:-))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
IMHO pokud jsou cilem shyby na jedne ruce, proc nejsou v treningu?
zacal bych treba jenom po peti a v kazde serii prihodil nejake to kilo na opasek, a skoncil treba 3 seriema po dvou
jak casto cvicis?
co je tvym cilem? od toho se odviji i trening! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 7:55 pm Předmět: Re: Jen mě neukamenujte :D |
|
|
| FrantaOkurka napsal: | | není toho moc ale myslím že víc nepotřebuju)mám : Dlouhou osu, 2 jednoručky, bench, stojany na dřep, a hrazdu.. |
Delas si prdel, to mas vse, co vic si prat
Ten trenink je naprd bez zad a ramen, podivej se na to co psal ygg _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 10:06 pm Předmět: Re: Jen mě neukamenujte :D |
|
|
| citace: | | Mrtvý tah nedělám protože mám špatnou techniku takže se bojím že si zničím záda |
Záda si stejně dobře zničíš i u dřepu, pokud ho budeš dělat špatně. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 5:13 am Předmět: |
|
|
u mrtvoly si dej 40kg a zkousej a zkousej :-) cvic i ramena ne vsechno je jenom o bicaku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 8:50 am Předmět: Re: Jen mě neukamenujte :D |
|
|
| Pitkin napsal: | | citace: | | Mrtvý tah nedělám protože mám špatnou techniku takže se bojím že si zničím záda |
Záda si stejně dobře zničíš i u dřepu, pokud ho budeš dělat špatně. |
stjene tak u tlaku vsede/ve stoje
a klidne i u toho bicaku (kolikrat je k vdeni spis premisteni podhmatem) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 9:37 am Předmět: Re: Jen mě neukamenujte :D |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Pitkin napsal: | | citace: | | Mrtvý tah nedělám protože mám špatnou techniku takže se bojím že si zničím záda |
Záda si stejně dobře zničíš i u dřepu, pokud ho budeš dělat špatně. |
stjene tak u tlaku vsede/ve stoje
a klidne i u toho bicaku (kolikrat je k vdeni spis premisteni podhmatem) |
Asi tak nějak ....
Ale všechna vina vždycky padne na mrtvý tah. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaOkurka
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
Díky moc za odpovědi pomohli ste my :)... ramena nějak zařadim (je mi jasny že je to asi nejduležitějši čast těla tj. narozdil od bicaku je při práci nebo tak použiju) cvičil sem je celej rok a vahy se moc nezvedaly a hlavně to byla strašna nuda :D ..
MT budu zkoušet ale potřeboval bych někoho kdo by mi řekl co dělam špatně takže budu muset jit s nějakym kamošem do posilky do města
ty trningy co sem psal střídám vždy jeden den trenink pak den odpočinek a dalši den druhy trenink.. takle sem si to udělal hlavně protože mě takova sestavička bavi :D .. žadny zdlouhavy montovani činek, nastavování lavice apodob.
S těmi shyby na jedne ruce: Cvičim je jak se dočteš na internetu (mam malo přispěvku jinak bych poslal link) .. většinou při odpočinkovych dnech což sice neni uplně prakticky ale mam na to dost času, zrovna teď když píšu mi to nedalo a šel sem to zkusit .. jeden Shyb na sve leve ruce dam (sem levak .. levou mam silnější), ale nevim jak se dostat ke dvoum a více hodila by se mi nějaká rada všude na internetu píšou jen jak se dostat k prvnímu a o dalším postupu už nic.
O zařazení zad sem uvažoval ale když sem se podival do zrcadla tak sem zistil že je mam celkem pěkný takže nebudu zbytečně riskovat ;) (i když je pravda že teď cvičim hlavně kvuli sile postavu mam dobrou)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
zarad zada-shyby a mrtve tahy, nejake ty pritahy velke cinky v predklonu
shyby se zatezi, pokud ti jde hlavne o ty shyby na jedne ruce, tak nechod pres pet opakovani a davej si na sebe vahu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
| FrantaOkurka napsal: | .... ramena nějak zařadim (je mi jasny že je to asi nejduležitějši čast těla tj. narozdil od bicaku je při práci nebo tak použiju) .
|
no ja mam teda uplne jinou predstavu o ,,nejdulezitejsi casti tela,, ale tak kazdy mame jine priority :D
btw. jestli jedes na silu, tak musis makat se zadama...nehlede na to, ze vynechani zad, kdyz jedes vsechno ostatni je casem taky problem...proste slaba zada je to nejhorsi k cemu se muzes dopracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|