Jen mě neukamenujte :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jen mě neukamenujte :D  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Jen mě neukamenujte :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FrantaOkurka

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Trenera bych si na hodinu nebo dvě zaplatil ale teď nemám šancu se dosta to dnějaký lepší posilovny (teda můžu zajet do pardubic ale kvuli tomuhle se mi tam fakt nechce). Koukal sem na videa a četl o technice myslim že se to naučim a pak už to pude samo :).

2) Bench na ramena? .. myslel sem že když tě z benche tahnou ramena tak je to špatně :/

3) Dělám teď hodně negativní opakování a shyby na jedný ruce s dopomocí, celkem to zabírá :D za par tejdnu už to snad zvladnu na obě ruce aspoň 2x + Koupim si pořádnej pás at na to mužu narvat závaží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaOkurka napsal:
1) Trenera bych si na hodinu nebo dvě zaplatil ale teď nemám šancu se dosta to dnějaký lepší posilovny (teda můžu zajet do pardubic ale kvuli tomuhle se mi tam fakt nechce). Koukal sem na videa a četl o technice myslim že se to naučim a pak už to pude samo :).

2) Bench na ramena? .. myslel sem že když tě z benche tahnou ramena tak je to špatně :/

3) Dělám teď hodně negativní opakování a shyby na jedný ruce s dopomocí, celkem to zabírá :D za par tejdnu už to snad zvladnu na obě ruce aspoň 2x + Koupim si pořádnej pás at na to mužu narvat závaží.

1: z netu se nenaucis, potrebujes kontrolovat techniku, idealne je nekdo kdo te hned opravi, jinak se aspon toc a dej to sem

2: ano, je to spatne, ale porad je u toho zapojis, at chces nebo ne, stejen jako treba tricaky

3: na negativni opakovani bacha, snadno se pretrenujes, muze klesnout rychlost regenerace a vysledky se budou zhorsovat misto zlepsovani
FrantaOkurka

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim natačenim mam stejnj problem jako s focenim :D .. nemam na co se natočit/ čim se fotit . navíc se fotim a natačim nerad :D
Jinak dik a jak se pozná přetrénování?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaOkurka napsal:
S tim natačenim mam stejnj problem jako s focenim :D .. nemam na co se natočit/ čim se fotit . navíc se fotim a natačim nerad :D
Jinak dik a jak se pozná přetrénování?

rad nerad, jak jinak chces poznat, jestli mas techniku dobrou nebo ne?
ze zrcadla???

pretrenovani viz vynucena opakovani
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3982-intenzifikacni-treninkove-metody.html
...Výsledkem bylo pouze nežádoucí prodloužení regenerace, riziko přetížení centrální nervové soustavy (CNS) a následná stagnace...
osobne bych nebyl tak kriticky, ale myslim, ze shyby se zatezi bude lepsi cesta
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zacina se mi to tu nelibit, vsude sama vymluva..
Gohan

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nick FrantaOkurka, co se nemá čím vyfotit nebo natočit a má hubu plnou výmluv.

Že jste se za těch X let internetu nepoučili a ztrácíte tady čas s takovým trollem.
Oddo

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Nick FrantaOkurka, co se nemá čím vyfotit nebo natočit a má hubu plnou výmluv.

Že jste se za těch X let internetu nepoučili a ztrácíte tady čas s takovým trollem.

Když Peťa je od přírody takovej dobrák
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezlobte se na mě, ale s tímhle přístupem - nemám se na co natočit ani vyfotit, točím se nerad, nemůžu tohle, nemůžu tamto...
sk

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omg...tak kazdy neni exhibicionista, aby hazel sve nadherne, svalnate, dokonale telo na net, aby ho ostatni mohli obdivovat...ja bych sem taky zadnou svoji fotku necpal, ikdyz hlavne z toho duvodu, ze jsem dobrak a zavist druhych mi nedela dobre. Kazdopadne nekoho takhle odsoudit na zaklade toho, ze neposle fotku je fail.
Oddo

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
Omg...tak kazdy neni exhibicionista, aby hazel sve nadherne, svalnate, dokonale telo na net, aby ho ostatni mohli obdivovat...ja bych sem taky zadnou svoji fotku necpal, ikdyz hlavne z toho duvodu, ze jsem dobrak a zavist druhych mi nedela dobre. Kazdopadne nekoho takhle odsoudit na zaklade toho, ze neposle fotku je fail.

No ale v roce 2014 argument, že se nemá čím vyfotit, jaksi neobstojí. A jelikož to probíráme prostřednictvím internetu, k němuž potřebuje člověk nějakou tu techniku, tak je ten argument ještě marnější
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:

fotku ( a video) jsem chtel z toho duvodu, ze psal, ze ma zada nabusena dobre a nepotrebuje je je mit v treningu
(a pritom se uvadi, ze by se zada mely procvicovat az 3x tolik co treba prsa)
a k tomu videu: jak jinak chces nekomu na dalku zkontrolovat techniku???
ty mas asi kristalovou kouli, ja teda ne
FrantaOkurka

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:

Díky aspoň někdo :) ja cvičim pro sebe a ne abych strkal fotky na net... navic fakt nemam jak se vyfotit! Nebudu si kvuli tomuhle pořizovat foťák a pučit si ho od někoho abych si dal na web polonahy fotky .. zas tak špatny to se mnou snad neni
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaOkurka napsal:
sk napsal:

Díky aspoň někdo :) ja cvičim pro sebe a ne abych strkal fotky na net... navic fakt nemam jak se vyfotit! Nebudu si kvuli tomuhle pořizovat foťák a pučit si ho od někoho abych si dal na web polonahy fotky .. zas tak špatny to se mnou snad neni

nepotrebuju polonahy, klidne v obtahlem triku, ale tu slo spis o tu "dobrou postavu" ktera nepotrebuzje zada v treningu ( a i kdyby byla sebelepsi, tak tim, ze na ne budes srat, se jednak zhorsi a jednak je ty dalsi predstihnout, coz je nejen esteticka vada, ale hlavne zdravotni pruser)
to nataceni je kvuli technice, tam staci postava v teplakach, zboku, idealne aby byla videt cela postava od kotniku (i poloha hlavy pri zvedani ma svuj vyznam)
FrantaOkurka

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
sk napsal:

No ale v roce 2014 argument, že se nemá čím vyfotit, jaksi neobstojí. A jelikož to probíráme prostřednictvím internetu, k němuž potřebuje člověk nějakou tu techniku, tak je ten argument ještě marnější

Tak jinak: mam doma starou nokii ktera mi uplně vyhovuje )rotože ji musim nabit jednou za 2 tejdny je mala a bitelna SAMOZŘEJMĚ FOŤÁK NEMÁ (nechci nějakej hnusnej velkej dotykáč), Pak tu mám notebook s kterym se vyfotit nemůžu protože mám rozbitou webku (davat to kvuli takovyhle sr***** nebudu už tak tam byl za tenhle rok 3x), pak mám doma ještě Friťák a Pračku a ty bohužel Foťák taky nemaj :) jediny dvě možnosti co mam je jit za kamardkou ktera ma Profi foták takže mi ho na 90% nepučí (kor na tohle) a druha možnost je jít se nechat před hospodu nahrát na Bezpečnostní kameru a pak požádat o záznam...

S mrtvym tahem budu muset počkat do konce prázdnin záda mám křivý už teď i kdybych se nahral, dal to sem a ty s imi vytknul co dělam špatně tak ho dělat nebudu (ani tehdy bych si nebyl jistej e to dělám správně)
Neberte to jako že se vymlouvám tak to prostě je MT bych dělal rád jen nechci riskovat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaOkurka napsal:
...MT bych dělal rád jen nechci riskovat.

Je to marny, je to marny, je to marny

Kdo hleda najde...
Vymluv mas dost

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jen mě neukamenujte :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: