Hubnout/posilovat?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnout/posilovat?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Hubnout/posilovat?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eva26

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 7:47 pm    Předmět: Hubnout/posilovat? Odpovědět s citátem

Zdravím vás,
jmenuji se Eva, je mi 26 a po čtení všemožných ženských stránek jsem nakonec zabrouzdala na tyto a nad mi někdo poradí. Mám už docela dost ženského hopsání, při kterém stejně nevidím výsledky.
Přes tři měsíce cvičím, také ženská cvičení ( J.M.), kde se kombinuje kardio/posilování, chtěla jsem se dostat do formy a zvyknout si na nějaký režim cvičení, teď už bych se do toho chtěla opřít.
Chci se zeptat na názor někoho, kdo tomu rozumí, jaký pohyb by pro mě byl vhodný. Zda mám ještě hubnou ta až potom rýsovat, nebo rovnou začít s posilováním. Nechci nabrat na objemu, nohy jsou mé problematické partie (geneticky) a při cvičení se zátěží mi ještě mohutní, tomu bych se ráda vyhla. Doporučíte mi nějakou sestavu cviků, nebo nějaká videa, dle kterých bych měla cvičit? Je nutné si taky nechat udělat jídelníček, nebo bude stačit jít "rozumně"? Za jak dlouho s mým typem postavy je možné, že uvidím nějaké výsledky ?
Přikládám fotografii a děkuji za komentáře.

Edit: tak fotografii bohužel nemohu vložit : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotografii posli na peter.ustinov@seznam.cz a ja ji sem vlozim misto tebe
osobne doporucuju klasicky trening v posilovne celeho tela o strednim poctu opakovani (10-15)
na nohy, pokud mas strach z nadmerne mohutnosti 20
zakladni cviky: drepy, mrtve tahy, bulharske drepy, vypady, bench, shyby, kliky, tlaky na ramena, klidne i neco na ruce
cviky pod dohledem trenera, nebo aspon nekoho zkuseneho (vychazim z toho, ze nemas zdravotni omezeni)
co sval to jeden cvik rekneme o 5 seriich (2 rozcvicovaci a pak 3 pracovni s vyssi vahou)

Naposledy upravil Peter Ustinov dne po červenec 28, 2014 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani nepíšeš, jak si na tom, myslím váhu, výšku.....tak nevím, zda je potřeba abys hubnula.

pohyb si zvol takový, aby tě bavil, když už tě nebaví Jill a další ženský hopsání, vezmi do ruky činky nebo běhej atd atd.

a co jídelníček? napiš ho.
Eva26

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
fotografii posli na peter.ustinov@seznam.cz a ja ji sem vlozim misto tebe
osobne doporucuju klasicky trening v posilovne celeho tela o strednim poctu opakovani (10-15)
na nohy, pokud mas strach z nadmerne mohutnosti 20
zakladni cviky: drepy, mrtve tahy, bulharske drepy, vypady, bench, shyby, kliky, tlaky na ramena, klidne i neco na ruce
cviky pod dohledem trenera, nebo aspon nekoho zkuseneho (vychazim z toho, ze nemas zdravotni omezeni)
co sval to jeden cvik rekneme o 5 seriich (2 rozcvicovaci a pak 3 pracovni s vyssi vahou)

Děkuji, fota jsem poslala na e-mail.
Zdravotní omezení nemám, děkuji za rady, v posilovně jsem byla jen dvakrát (Ostrava) a bohužel jsem narazila na lidi, kteří mi nebyli schopni nebo možná ochotni zrovna moc poradit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mila Evicko, rozhodne nemas silna stehna, vazne ne
spise bych rekl z fotek/mozna je to jenom nahoda), ze ti uhyba pater do boku (neco podobneho ma i moje draha)
chtelo by to profesionalni pohled na zivo
osobne radim zajit do fitka, kde trenuje nekdo kdo tomu rozumi
Doporucil bych treba Honzu Kubika, z osobniho setkani jde o velmi pratelskeho cloveka, je to profesional, coz dokazuji jeho vysledky na soutezich a i trener
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

postavu máš pěknou, i ty nohy!!
Eva26

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:) mám lehkou skoliózu.
Děkuji, uvítám tipy na trenéry a fitka, kde se v Ostravě vydat, byla jsem jen 2x v Saréze, kdy jsem šla úplně poprvé do fitka a chtěla po tamní "trenérce", aby mi ukázala co a jak, jak se na čem správně cvičí a poradí mi, řekla mi "co jako chcete vidět, tam jsou stroje tak cvičte", ale možná tam byla jen na momentální brigádě. V druhém případě už to bylo o něco lepší, ale ne až tak, aby mě to lákalo jít tam znovu.
Takže děkuji za tip na konkrétního člověka, supr :)
Dominik01

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eva26 napsal:
:) mám lehkou skoliózu.
Děkuji, uvítám tipy na trenéry a fitka, kde se v Ostravě vydat, byla jsem jen 2x v Saréze, kdy jsem šla úplně poprvé do fitka a chtěla po tamní "trenérce", aby mi ukázala co a jak, jak se na čem správně cvičí a poradí mi, řekla mi "co jako chcete vidět, tam jsou stroje tak cvičte", ale možná tam byla jen na momentální brigádě. V druhém případě už to bylo o něco lepší, ale ne až tak, aby mě to lákalo jít tam znovu.
Takže děkuji za tip na konkrétního člověka, supr :)

V Ostravě doporučuji Bodyland Lenky Tylové :) v tom fitku jsem měl praxi při studiu fitness instruktora a můžu jen chválit přístup tamního personálu :) btw jak tady byl zmíněný Jan Kubík, tak ten zřejmě spolu s René Gorolem trénuje tam, narazil jsem tam na ně asi 3x
Hanis

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle vyzkoušet PPC http://www.ppcenter.cz/ ? Tam by jsi se mohla vyblbnout podstatně lépe, než v klasickém fitku. Holek tam chodí cvičit dost a vychvalují si to...

Rychle na stránku:

Přejdi na: