Důvod?Nějací sponzoři?Doufám že to není nějak citlivé téma.
S pořadatel a zároveň rozhodčím této soutěže jsem měl slovní konflikt na jaře při prezentaci soutěžících v Sokolově. Poté, i když jsem byl v právu, mě nepřipustili k soutěži a díky tomu jsem odešel z IPF. Nic víc už k tomu psát nebudu.
Moc pekna technika drepu
Je videt pozitivni treneruv vliv
To byly lehci drepy z "patecniho" treninku Ivanova?
Ja mam s patecnim treninkem podle rozpisu vzdycky problem, protoze jsem strasne rozbitej a ty drepy mi nejdou a musim snizovat vahu oproti rozpisu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
čauec, od pátka Chodské slavnosti 60 ročník. Opět se konal samozřejmě i Chod Rock fest, takže co Vám mám povídat... Chlastu moc a dnešní trénink stál za to.
Tahy klasikou
10 x 70 kg
10 x 120 kg
2 x 160 kg
2 x 200 kg
2 x 210 kg
2 x 220 kg polosumo
Záda mnohem lepší, musím se ale 100% soustředit na techniku. Síla zapomenuta na fesťáku..
Světlomet dnes těžší dřepy. Udělala mi radost. Měla jít ještě benče, ale ty jsme odložili na zítra. Taky toho měla po víkendu dost...
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne srpen 10, 2014 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru