Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 728, 729, 730 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mega nákup ve Sklizenu na grilovačku. Nejradši bych jim sežrala celý krám a už nikdy nechci jiný uzeniny než jejich x% farmářský.

můžes prosímtě napsat jaký tam jsou ceny těch uzenin? díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
můžes prosímtě napsat jaký tam jsou ceny těch uzenin? díky.

Jelikož si i v normálních obchodech nakupujeme šunky 90%+, tak jsou ceny dost srovnatelný s běžnými obchody. Rozdíl je ten, že ve Sklizenu mají pult, kde si vybereš a vidíš jak ti prostě vemou hovězí kýtu a nakrájí, takže nejde o nic vakuovaného a tím pádem je to i o dost chutnější.

I ti mile poradí, což se poslední dobou z obchodů vytrácí. :)
Bara

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
S tímhle ,,průserem" se musím pochlubit! Včera jsem si svojí blbostí nechal v Kauflandu ukradnout peněženku s 3000 kč, 50 E, 3 kreditkami, ale hlavně s veškerými osobními doklady, včetně profesáku, řidičáku, karty řidiče, techničáku od auta, prostě se vším. Vše mám narvaný v peněžence... Téměř beznadějná věc, kamera zrovna na chvili otočená jinam, zloděj tedy neznámý a já strávil celý večer na policii. Asi nemusím říkat, že jsem z toho byl nervama úplně v řiti. Protože mě však policisté upozornili, že je běžná praxe, že to prostě ukradla socka, která jen vybere prachy a peněženku s doklady někde zahodí, napsal jsem svůj problém se žádostí o pomoc o prohledání Domažlic na facebook. Vše nabralo obrovský spád, během hodiny byl můj status mnohokrát sdílen a stovky přátel opravdu hledali kde mohli, peněženku našli a v 10 ráno jsem jí měl doma!!!! Sice bez peněz, ale se všemi doklady atd!! V životě bych neřekl, jak jednou budu chválit facebook, ale bez něj bych byl v pr... Díky všem přátelům co se do toho zapojili!!!

Jo to jsi byl ty u Jariho v profilu sdílenej?Já se vrátil z dovky a na letišti lezu do auta a vypadl mi na parkoviště Samsung Note 3 téměř nový..zjistil jsem to po půl hodině před domem a přítelkyně na něj zavolala a pán to vzal,že ho našel a máme si přijet..ani na pivo nechtěl..ještě to tady není tak ztracený
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tom.K. napsal:
S tímhle ,,průserem" se musím pochlubit! Včera jsem si svojí blbostí nechal v Kauflandu ukradnout peněženku s 3000 kč, 50 E, 3 kreditkami, ale hlavně s veškerými osobními doklady, včetně profesáku, řidičáku, karty řidiče, techničáku od auta, prostě se vším. Vše mám narvaný v peněžence... Téměř beznadějná věc, kamera zrovna na chvili otočená jinam, zloděj tedy neznámý a já strávil celý večer na policii. Asi nemusím říkat, že jsem z toho byl nervama úplně v řiti. Protože mě však policisté upozornili, že je běžná praxe, že to prostě ukradla socka, která jen vybere prachy a peněženku s doklady někde zahodí, napsal jsem svůj problém se žádostí o pomoc o prohledání Domažlic na facebook. Vše nabralo obrovský spád, během hodiny byl můj status mnohokrát sdílen a stovky přátel opravdu hledali kde mohli, peněženku našli a v 10 ráno jsem jí měl doma!!!! Sice bez peněz, ale se všemi doklady atd!! V životě bych neřekl, jak jednou budu chválit facebook, ale bez něj bych byl v pr... Díky všem přátelům co se do toho zapojili!!!

Jo to jsi byl ty u Jariho v profilu sdílenej?Já se vrátil z dovky a na letišti lezu do auta a vypadl mi na parkoviště Samsung Note 3 téměř nový..zjistil jsem to po půl hodině před domem a přítelkyně na něj zavolala a pán to vzal,že ho našel a máme si přijet..ani na pivo nechtěl..ještě to tady není tak ztracený

Jsem byl až u Jariho? Sakra to jsem docestoval daleko, ani nevim, že Vy dva máte fejs. S tím mobilem je to taky super. Taky zdánlivě neřešitelná věc.. Kdybych sám teď tohle nezažil, nevěřil bych, že je v týhle době něco takovýho možný. Zaplať pán bůh jsou mezi námi ještě slušní lidé...
Lunreal

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mobil ma vyhodu, ze do nej muzete doinstalovat inteligentni trackovaci aplikace, takze pokud ho nevyvezou ze zeme tak je slusna sance ho ziskat.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní aktualizace aplikace mapy.cz - umí vyhledávat v offline režimu, takže v terénu si necháte vyhledat nejbližší restauraci atd. Parádní věc. Další super věc je offline mapa Slovenska.

http://mobilenet.cz/clanky/novinky-v-aplikaci-mapycz-mapa-slovenska-ci-offline-vyhledavani-v-cr-16796

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem nekoho vazne nastval.
Dneska me na krizovatce mezi Zlinem a Otrokovicema malem sejmulo auto!
jeste stesti, ze to ridic predemnou zaflokoval
atentatnik mu trefil zadek, preletel pres obrubnik a pristal asi 2m predemnou!
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Asi jsem nekoho vazne nastval.
Dneska me na krizovatce mezi Zlinem a Otrokovicema malem sejmulo auto!
jeste stesti, ze to ridic predemnou zaflokoval
atentatnik mu trefil zadek, preletel pres obrubnik a pristal asi 2m predemnou!

V kolik? :D já tam byl tak okolo jedné a pak okolo třetí *a20
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prave sem si poskladal novou postel 2metry na 2metry.. ooouu to budou grupace sranda vole ne ?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

správně, na letisko se vlezou 3 buzny
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no kdyz to rikas
Grimley

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro místní experty :) ( i flew by si měl prohlédnout :)

http://cdn.iden.sk/sites/2/2014/04/619.jpg
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Pro místní experty :) ( i flew by si měl prohlédnout :)

http://cdn.iden.sk/sites/2/2014/04/619.jpg

To bych si měl někam stáhnout
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem si v Lidlu pul kila mletýho hovězího (na obalu pisou max 16% tuku) a lepsi mletý hovezi jsem nemel a jen za 79 korun pul kila :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V globusu kupuji 1 kg mletého hovězího za 109 kč v akci. 94 % masa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 728, 729, 730 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: