|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JerichoDMZ

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
to mě zase spíš ty vozidla připomínají Rage ..styl bugin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Tak, kto bol na Strážcov galaxie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
Expendables 3: akci sceny pekne, ale jinak hodne slaby, Sly to zkusil trochu zvaznit, ale moc mu to nevyslo a nakonec to je spis na skodu
horsi nez jednicka a dvojce to nesaha ani po kotniky
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
expendables 3 slaby - hlavne nektere efekty me prekvapily, jak byly bidne
snad zitra zpravi chut Guardians of the Galaxy
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/306861-enderova-hra/
Tak jsem se s obavami podíval na adaptaci geniální knížky a musím říct, že bohužel mé obavy byly vyplněny. Film skáče po povrchu a nebýt knížky, dost z toho nepochopím.
Ve filmu nebylo vysvětleno co kdo proč vlastně dělá, vývoj zhuštěn, bez (pro mě) pořádné návaznosti. Vidět to ve 3D, za efekty by asi nějaké hodnocení bylo. Na monitoru, nic moc. Možná kdybych nečetl knížku, bral bych to lépe. Ale takhle jsem viděl co všechno bylo odseknuto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Aj ja som včera pozrel, príjemné prekvápko, jednotka bola pre mňa slabgučká jak čaj, ale s dvojkou sa kapitán pekne vytiahol. No tento rok aj tak vládnu strážcovia, čo sa komiksov týka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak, kto bol na Strážcov galaxie? |
Videne vcera, cakal som blbinu, ale solidne som sa zabavil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Turakam napsal: | | Tak, kto bol na Strážcov galaxie? |
Videne vcera, cakal som blbinu, ale solidne som sa zabavil. |
nápodobne, fakt výborná akčne-komediálna space-opera so sympatickou bandou bláznov _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak, kto bol na Strážcov galaxie? |
Včera jsem byl a po ovacích na čsfd jsem čekal daleko víc. Vtipné to bylo, ale bohužel jsem se nedokázal vcítit do děje tak, jako u jiných filmů. Jako letní jednohubka ale pěkné. "I am Groot!"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
To uz ovela lepsi sa mi zdal "medzi vlkmi". Tento nonstop mi prisiel taky nijaky, nebyt liama neesona tak to vypnem po 15tich minutach _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
Taky by se mi líbilo, kdyby už jednou Liam natočil film, ve kterém by neměl silné osobní trauma...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
V sobotu jsem se podíval na Her . Scarlett J. tam zahrála fakt přitažlivě :-) a celkově je to dost zajímavý film pro dnešní dobu. Člověk si leccos uvědomí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
To uz ovela lepsi sa mi zdal "medzi vlkmi". Tento nonstop mi prisiel taky nijaky, nebyt liama neesona tak to vypnem po 15tich minutach |
Zkusím se podívat. 100 lidí, 100 chutí :-) né každému se to musí líbit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|