|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sizedPatrik
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 2:37 pm Předmět: Jídelníček - rady,tipy |
|
|
Ahoj začínám cvičit a nějakým způsobem se snažím si sestavit ideální jídelníček.
Bohužel pročítáním sem sice o něco chytřejší ,ale platí docela co člověk to názor.
Proto píši sem s mým momentálním denním jídelníčkem a potřebuji vědět jestli je to vůbec ta správná cesta.
Takže:
Snídaně: 100-150g vloček + mléko, (bílý jogurt) + 3-4 bílky
Svačina: Ovoce nejčastěji asi banán, jablko, hruška
Oběd: Kuřecí prsa jako příloha (rýže, brambory nebo těstoviny) + zelenina
Před cvičením: Vločky + mléko+ med, nebo rýžové chlebíky + mléko, nebo piškoty + mléko (V piškotech si nejsem moc jistý, právě z toho důvodu že jsem četl od pár lidí že je to ok ,ale pak napsalo dalších 10 že piškoty rozhodně ne )
Po cvičení: Bílky + pečivo, nebo cottage + pečivo, nebo pečivo + šunka kuřecí většinou s 80/90% masa
Večeře: Tvaroh
Dál jsem se chtěl zeptat co říkáte na kečup ? Je to dobrý nebo ne ?
Díky za všechny rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:16 pm Předmět: Re: Jídelníček - rady,tipy |
|
|
| sizedPatrik napsal: | Ahoj začínám cvičit a nějakým způsobem se snažím si sestavit ideální jídelníček.
Bohužel pročítáním sem sice o něco chytřejší ,ale platí docela co člověk to názor.
Proto píši sem s mým momentálním denním jídelníčkem a potřebuji vědět jestli je to vůbec ta správná cesta.
Takže:
Před cvičením: Vločky + mléko+ med, nebo rýžové chlebíky + mléko, nebo piškoty + mléko (V piškotech si nejsem moc jistý, právě z toho důvodu že jsem četl od pár lidí že je to ok ,ale pak napsalo dalších 10 že piškoty rozhodně ne )
Po cvičení: Bílky + pečivo, nebo cottage + pečivo, nebo pečivo + šunka kuřecí většinou s 80/90% masa
Díky za všechny rady :) |
Mě se nelíbí, ale estli ti mohu doporučit, napiš sem své cíle , věk, výšku, váhu. Kapku jiný jídelníček je pro špekouna, kapku jíný pro tyčku. Pak bude moci být kritika kapku cílenější.
Co se týče otázky na kečup, ser na takovéto drobnosti. Soustřeď se na celkový obraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
sizedPatrik
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
Takže měřím 182cm vážím 73Kg.
Nejsem ani tlustý ani úplně vyzáblý. Cíl je jednoduchý nabrat nějaké svalstvo.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
A preco nejes cele vajicka? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:55 pm Předmět: Re: Jídelníček - rady,tipy |
|
|
| sizedPatrik napsal: | Ahoj začínám cvičit a nějakým způsobem se snažím si sestavit ideální jídelníček.
Takže:
Díky za všechny rady :) |
Porce ti nebudu hodnotit. Jez prostě tolik, abys přibíral. Nicméně si myslím, že z tohodle nebudeš mít dostatečný příjem abys přibíral. Mimochodem, doufám, že ho hodláš obměňovat. Jíst ke snídani každý den vločky, to bych asi vrhnul.
Jak už bylo řečeno, není důvod vyhazovat žloutky. Vajíčka jsou zdravá, celá.
Ovoce je dobré, ale schází mi tam nějaká zelenina. vláknina je zdravá, tak jí papej
Nevidím důvod jíst těsně před cvičením, ale řiď se svým pocitem. Nicméně bych si dal lehčí svačinu tak dvě hodiny před cvičením, abys to stihnul strávit. Ne proto, že by to mělo vliv na cvičení, ale protože potřebuješ přibrat.
Po cvičení (předpokládám, že cvičíš odpoledne) si dej pořádnou večeři, tj. maso + příloha.
Tvaroh večer je kontroverzní. Rozhodně není povinnost si ho dávat, jak by to z něktrých textů mohlo vypadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|