|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 9:57 am Předmět: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
Ahoj zkusim sem nastinit jidelnicek kterej jsem si udelal sam a protoze nejsem vul necham si poradit :-)
je mi 23 mam 99kg a delam trojboj trenink po st pa casem mozna pridam sobotu
rano vstanu v
5:30 - BCAA
6:10 - snidane 1 (vlocky+jogurt+ovoce) 2 (vejce+sunka+zelenina) 0,5l multivitamin (sumac)
9:00 - protein 70-80%
11:30 - obed ryze,brambor,testoviny + maso + zelenina
14:30 - tady lehce nevim nechce se mi moc jist pecivo :-)
16:00 - 18:00 trenink po treninku hned gainer
18:30 - obed ryze,brambor,testoviny + maso + zelenina
19:00 + mam na noc jist tvaroh nebo co jist na noc ?
dalsi doplnky budou veci na klouby a keratin taky bych byl rad kdyby nekdo napsal neco k davkovani :-)
kdyby neco dalsi veci doplnim :-) zatim dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 3:04 pm Předmět: Re: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
| Pokedex napsal: | Ahoj zkusim sem nastinit jidelnicek kterej jsem si udelal sam a protoze nejsem vul necham si poradit :-)
rano vstanu v
5:30 - BCAA
6:10 - snidane 1 (vlocky+jogurt+ovoce) 2 (vejce+sunka+zelenina) 0,5l multivitamin (sumac)
9:00 - protein 70-80%
11:30 - obed ryze,brambor,testoviny + maso + zelenina
14:30 - tady lehce nevim nechce se mi moc jist pecivo :-)
16:00 - 18:00 trenink po treninku hned gainer
18:30 - obed ryze,brambor,testoviny + maso + zelenina
19:00 + mam na noc jist tvaroh nebo co jist na noc ?
dalsi doplnky budou veci na klouby a keratin taky bych byl rad kdyby nekdo napsal neco k davkovani :-)
kdyby neco dalsi veci doplnim :-) zatim dekuji |
v 14:30 by jsi mohl místo pečiva hodit rýžové chlebíky Racio:-) A jo tvaroh si dávám taky:) tak v 21:00:) Nebo koupit micerální kasein.. Respektivě. Proteiňák který obsahuje "pomalé bílkoviny" vstřebává se to asi 7 hodin +-:) Jinak myslím, že fajn ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Zkousel sis nekdy spocitat kalorie kolik jich mas/potrebujes? S ohledem na silovy trojboj, bys mel byt standardne v mirnem kalorickem prebytku, abys dobre regeneroval, nemluve o zamyslenem objemu. Tohle mi prijde dost malo, ale je mozne, ze toho jis hromadu jako mistr Kanas (pul prasete, tri radky brambor apod :) a pak je to asi v poradku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po srpen 11, 2014 5:24 am Předmět: |
|
|
jim toho dost trojboj jde ted lehce stranou protoze jsem mezi chlapama a nebudu zdrzovat na zavodech :D jidla je +- tolik abych nepribral sadlo na brise , to uz mam zasebou :D chci nejakej peknej objem
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
při vhodném příjmu sacharidů je reálné přibrat 0.5 - 1 kg týdně.Je to pouze za předpokladu že budu cvičit?Pokud cvičit nebudu,ale budu se vhodně stravovat,přijímat dostatek komplexních sacharidů,tuků a bílkovin,budu také přibírat?Svaly?Nebo tuk,i přesto že se budu stravovat dietně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
ok,ale co tedy přibírám?dá se přibrat z kvalitní stravy jen tuk?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
Svaly nepotrebuji rust a silit, kdyz je nijak nezatizis.. Podle me by si pribral tuk, diky kalorickymu prebytku. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
nebudu zakládat novy topic tak to dam sem :-) byl by někdo ochotny pomoci mi sestavit jídelníček do silovo-objemoveho treninku ? nejake zaklady mam ale chtěl bych to dotáhnout do konce suplementy budou jenom gainer, kreatin a BCAA jsem endomorf 180cm 105kg
5x tydne sedave zamestnani a po, str , pa 2-3h trojboj trenink kdyby se někdo nasel byl bych moc rad :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
vzdyt ty jidelnicky jsou tak jednoducha vec :)
- 3 velke jidla - snidane/obed/vecere
- bud to staci :) nebo pridat 2 svaciny, polovicni prijem oproti hlavnim jidlum
- na bcaa nasrat, kreatin davkovani znas, gainer tak samo v okolo treninku _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
me jde o to kolik ryze a masa vloček atd... mam sklony k tomu ze když se zle podivam na okurku priberu 3kila bucku na brise :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | me jde o to kolik ryze a masa vloček atd... mam sklony k tomu ze když se zle podivam na okurku priberu 3kila bucku na brise :D |
Mám pomalý metabolismus a jsem spíše endomorf. Sacharidy bych na gramy nevážil, bral bych ohled na aktivitu během dne - já třeba mám sedavou práci ve 3. patře budovy a moc toho během práce nenaběhám, tak si ráno nedám 2 kýble vloček, jeden šálek ar másla a půl krávy mléka, jestli mi rozumíš :) Pro mě jsou ideální vajíčka nebo jogurt, kolikrát třeba jen protein, jak mám hlad. Rozumný třeba taky je se zvážit/vyfotit, dělat to třeba týden, dva tak a pak to zase zhodnotit, hlavně to neřešit víc než je třeba a makat :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
ja tomuhle rozumim ale potrebuju nad jídlem kontrolu před 2 lety jsem makal jako krava a podle toho zral a pribral za rok 23kg v ne uplne nejlepší forme :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | ja tomuhle rozumim ale potrebuju nad jídlem kontrolu před 2 lety jsem makal jako krava a podle toho zral a pribral za rok 23kg v ne uplne nejlepší forme :D |
A jak ti to máme asi vymyslet my, kteří tě vůbec neznáme a nevidíme tě u toho? Tak prostě nasadím určitej počet sacharidů, když vidím za dva tři týdny, že jsem přibral i dost tuku, tak dám míň, když vidím, že jsem skoro nepřibral, tak dám víc, co je na tom tak složitýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 9:45 am Předmět: Re: objemovy jidelnicek (kontrola + rady) |
|
|
| Pokedex napsal: | Ahoj zkusim sem nastinit jidelnicek kterej jsem si udelal sam a protoze nejsem vul necham si poradit :-)
|
cau,
jestli chodis i drit do prace tak s tou sobotou nepocitej, teda jestli nesedis v kanclu
jestli treningy beres vazne a jedes jak cert tak tvoje telo bude rado za kazdou hodinu co bude spat v pelechu, svaly rostou v klidu a ne v posilovne, natoz jestli chodis na tri smenny provoz a pred nocni na trening nebo po nocni.
a neco ti jen reknu , nejsem odbornik na vyzivu
ja kdyz sem chodil cvicit tak sem jedl 5x denne kus masa s ryzi nebo spagetama
tedka necvicim protoze sem si musel vybrat bud budu chodit drit do posilovny a nebo pracovat v praci na tri smeny, oboji proste nejde (muj pripad)
jo jde to jestli mas v pohode praci a ne nekde u pasu
jedl a jim porad kilo ryze a kilo masa ( veprove kotlety , libovoucke masicko dusene s dusenou mrkvi ) sem tam to vymenim za celozrnou ryzi na procisteni strev a je to
zeleninu vidim maximalne 2x za rok kdyz si koupim plechovku hrasku do ryze)
nechapu lidi co vsude cpou ze se musi jist hodne ovoce ( jednoducche cukry) a zeleniny (je to jen na vysrani na cisteni strev) ja pouzivam celozrnou ryzi natural, jeden den zeru jasminovou a druhy natural
rada na zaver, jez co chces v jakych davkach chces telo si z toho veme co chce,
kor kdyz mas 23 roku kdyz je telo ve vyvinu
mel sem obdobi ze sem sezral za den 30 000 kJ a stejne sem se vzbudil hlady
kilo ryze a kilo masa a jsi OK
jo a P.S. : doplnky vyzivy, mam pro tebe jeden trik
bud budes jejich otrok a budes to brat a nebo ti staci maso ( vsechno co se vyrabi je z masa tak proc nevrazit prachy do zradla ( kreatinu se nenajis )
nevim jestli to proc nekteri konci s kolapsem atd, ledviny proste nejsou nesmrtelne taktze cim vic do sebe budes vrazet chemie tim lip pro tvoje vnitrnosti
a picoviny pit 10 litru denne a pit to nasilim je taky OK :)
a to jidlo to same , neni dobre porad jist porad a pravidelne
kdyz uz citis ze uz to do sebe cpes nasilim tak se na to vyser a nech telo odpocinout
a muj osobni postreh, bud muzes jist po normalnich davkach a nebo kdyz fakt nemas cas v praci, staci v pohode kdyz do sebe narves 2 velke davky jidla
nekdy prose na snidani sezeru pul kila ryze a pul kila masa a staci mi jist az druhe jidlo vecer, tak 3 hodky pred spanim kdyz prijdes z odpoledni
proste jde o to ze nemusismi vycitky svedomi ze jsi zase nestihl pojist, tak to proste dozenes vecer, kdyz chodis drit na treningy tak z toho nebudes tlusty jak prase _________________ Here comes the pain
Naposledy upravil S.AN.D.Y dne st říjen 29, 2014 10:06 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|