|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukajss
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 8:33 am Předmět: Posilovna X Brigáda |
|
|
Zdravím, jsem ektomorf 183 cm a 70 kg skoro 18 let a chci zacit posilovat. Ohledně stravy a doplňků mám jasno, trénink bych taky tak nejak chápal ale! momentálně jsem na brigádě na stavbě jsem tam od 7 do 17 hodin. Je dobře placená jenže tam nechám kus energie ( snažím se flákat takže to zas taková hruza není ale deset hodin je deset hodin ) no ale posilku bych 3x do tydne po práci zvládl (aspoň se tak cítím) ale mam trochu obavy jestli by to tělu spíš už neskodilo - nejdriv deset hodin pracovat a pak jit ještě posilovat ? ... Predpokládám že by bylo i trochu potreba zvýšit denní prijem sacharidů. Co si o tom myslíte ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
Já jsem měl taky brigády u zedníků, podobně jak ty... Jedl jsem jak spalovna, po práci jsem si dal na 30minut šlofík, kafe a nalítl jsem cvičit a bylo to ok. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
Většina lidí co cvičí, tak, světe div se, i pracuje.. Nehledej výmluvy, pracuj, jez a jdi cvičit..vědu v tom nehledej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
Tu brigádu máš přes léto, ne? Až léto skončí, začni cvičit a z ušetřených peněz budeš mít na jídlo a doplňky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
ser na to a zacni po brigade na plno.. :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Tu brigádu máš přes léto, ne? Až léto skončí, začni cvičit a z ušetřených peněz budeš mít na jídlo a doplňky. |
Klidně může začít cvičit teď, jíst může klidně teď a doplňky nepotřebuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
Podobny otazky nejak nechapu  . Pokud chces pri brigade 3x tydne chodit cvicit, tak to zkus. Bud to bude ok, nebo nebudes zvladat, tak zkusis chodit treba 2x tydne. A zase, bud to 2x tydne bude v pohode, nebo zvazis chozeni jen jednou za cas, pripadne se na to uplne vykasles a zacnes po brigade na 100%.
Kdyby to telu nejak skodilo, pravdepodobne ti to da vedet. Podobne s tim jidlem: Pokud budes pracovat a jeste k tomu cvicit, tak budes jist vic sam od sebe a zase bych moc neresil, o kolik co navysit.
Brigadu mam ted taky (nocni smeny, manualni prace, prac. doba taky splha k 10 hodinam). Kdyz mam mezi sichtama nejaky vetsi volno, tak dozenu spankovej deficit, neco uvarim a jdu cvicit. Kdyz volno nemam, nebo se mi cvicit nechce, tak nejdu.  Proste veda jak svina.
| lukajss napsal: | | (...) Je dobře placená jenže tam nechám kus energie ( snažím se flákat takže to zas taková hruza není ale deset hodin je deset hodin ) (...) |
Tohle me ale pobavilo, to se musi nechat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
Pár let dozadu jsem pouze studoval, nebo cvičil... cvičení mě nebavilo. Nyní, kdy pracuji, si cvičení v posilovně užívám každou minutu. Nemám ten pocit, že promr*ávám život (jen student + cvičba... co to je.).
Za pár let pochopíš, že v životě jsou důležitější věci než činky (mně to trvalo 22 let  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|