Turistika

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Turistika  Úvodní stránka -> Ostatní -> Turistika
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 8:17 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak jsem ten skrytý trekový talent našel

Přikládám pár fotek z neděle a dnešní trasa, moc díky za vše :)

Irminsul

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásná příroda,až na to počasí viď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viki_

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 10:53 am    Předmět: počasí Odpovědět s citátem

Irminsul: V neděli jsem se náhodou také vyskytoval v té oblasti, odpoledne na trase mezi Kolínskou a Černou boudou. To nedělní počasí patřilo k tomu lepšímu (na rozdíl od pondělka, kdy pršelo celý den).
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 7:06 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, tak jsem trekkingu naprosto propadl (i z toho důvodu, že výsledky mono stále velmi špatné, jak jsem psal vedle do topicu, takže činky ještě ne), za poslední 3 víkendy byl v Beskydech a Vysokých Tatrách (Slavkovský štít), kam mě se svou partou pozval tady místní čtenář a bylo to perfektní, naprosto perfektní :) . No a tenhle prodloužený víkend se vracím do Krkonoš, tentokrát bych rád dal Špindl a prošel západní Krkonoše, budu bydlet ve vojenské zotavovně nad Špindlem.

Čili moc bych Vás poprosil o rady, co je pěkné vidět v Západních Krkonoších, určitě bych rád viděl Pramen Labe a tu túru k němu, Dívčí kameny, Mužské kameny, atd. a možná došel i na Mumlavské vodopády, ale to už je docela daleko. Druhý den bílé Labe atd. Přemýšlím ještě o nějaké střední tůře jen na páteční půlden, příp. co je tam ještě hezké a mohl bych zařadit do jedné z těch túr v sobotu nebo v neděli. Budu moc vděčný za všechny tipy, minule mi to moc pomohlo, děkuju
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši-závist. To je taková pohoda si vyrazit do hor. Až malá odroste, tak doufám taky něco pochodíme (zatím je to tak 7 km a šlus - bolí nohy, hlad, žízeň, čurat, spinkat apod.:o)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 9:36 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Ahoj Lukáši... koukám, že se máš fajn.. kde jsi v Besykdech byl? Byl jsi i na Pustevnách-Radhošti?
Jinak slyšel jsi o Beskydské sedmiččce? (7 vrcholů, dvojice, limit 36 hodin, asi 90 km cca.) Ať se ti daří.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pustevny jsou za trest. Nějakého vola napadlo to tam vyasfaltovat a atka kromě stovky stánků tam člověk v létě cítí asfalt. hnus. není nad Smrk nebo Lysou po žluté... nebo výběh na Javorový.
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Lukáši-závist. To je taková pohoda si vyrazit do hor. Až malá odroste, tak doufám taky něco pochodíme (zatím je to tak 7 km a šlus - bolí nohy, hlad, žízeň, čurat, spinkat apod.:o)

je to fakt super, člověk si opravdu odpočine :) My jsme jezdili právě jako malí, tak to teď opět v sobě objevuji :)

mravenec: na Lysé hoře s kolegy z kliniky z Olomouce a jejich rodiči, čili poklidná túra, zezdola z parkoviště nahoru a zpět, bylo to akorát v den B7, takže o tom vím a s kolegou jsme se vyhecovali, že dáme dohromady tým a příští rok to zaběhneme, čili stavím tým, Ustinov říkal, že by dal, ale jen když půjdeme všichni s cílem pod 20 hod, tak uvidíme, je to 90 km :)

Dobrodružšství bylo ve Vysokých Tatrách, mezi 23:55 - 02:00 jít ze Smokovce (900 m) do Zámkovského chaty (1450 m) potmě, s čelovkami a krosnami :)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pustevny sem si nedávno vyjel na kole, právě po slavné asfaltce..na člověka, co je zvyklej na roviny fuška, ale pro vás cyklisty prd.

Tak to sem nevěděl ani. Já Sedmičku půjdu za rok s otcem přítelkyně. Zrovna Smrk byl letos taková krizovka asi. Chtěli bychom to alespoň dojít.. takže už vybírám botky druhý.
Jo, tam už je to přemlouvání se.. Vážně se na to těšim, ještě je čas to tam prochodit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po Knížecí na Pustevny je to cca 6 km...po tom asfaltu. Pokud jsi jel z Trojanovic tedy. Já myslím, že vyasfaltovali cestu od Jurkovičových staveb Libušín ,Maměnka k Radegastovi -. to je dle mě zbytečné. Lidí tam je jak nasr....hodně. Lysá po červené je klasika. Mě se nejvíc líbí po žluté. Minule jsem tam potkal za celou cestu snad jen dva lidi.
papaya

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, já tu svoji turistickou stránku taky objevil teprve nedávno, a to díky přítelkyni, jejíž rodiče mají chatu pod Rahdohštěm. V posledních 4 letech jsem byl 3x ve Vysokých Tatrách, do kterých jsem se zamiloval.. Kdybys někdy zase vyrážel a neměl inspiraci, na jaké túry se vydat, klidně napiš, něco ti třeba doporučím, popřípadě pošlu fotky atd.
PS: tu vaši noční túru ze smokovce na zámkovského chatu moc nechápu, proč jste tak šli?
Spazik

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:33 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Čili moc bych Vás poprosil o rady, co je pěkné vidět v Západních Krkonoších, určitě bych rád viděl Pramen Labe a tu túru k němu, Dívčí kameny, Mužské kameny, atd. a možná došel i na Mumlavské vodopády, ale to už je docela daleko. Druhý den bílé Labe atd. Přemýšlím ještě o nějaké střední tůře jen na páteční půlden, příp. co je tam ještě hezké a mohl bych zařadit do jedné z těch túr v sobotu nebo v neděli. Budu moc vděčný za všechny tipy, minule mi to moc pomohlo, děkuju

Cestou je Labská bouda a Vrbatova bouda (Zlaté návrší) - z obou se dá jít dolů (i nahoru :-) ) do Špindlu. Kousek dál nad Rokytnicí n. Jiz. jsou Dvoračky. Všechno to jsou takové křižovatky, takže se to skor nedá minout. Do této trasy taky přidej Sněžné jámy, je to taky cestou.

K Mumlavským vodopádům sejdeš vlastně z hřebenů do Harrachova, tam a zpět to ze Špindlu je daleko, ale dá se to jít jednosměrně a z Harachova by odpoledne měl jet nějaký bus zpět do Špindlu.
magion

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Lukáši, já tu svoji turistickou stránku taky objevil teprve nedávno, a to díky přítelkyni, jejíž rodiče mají chatu pod Rahdohštěm. V posledních 4 letech jsem byl 3x ve Vysokých Tatrách, do kterých jsem se zamiloval.. Kdybys někdy zase vyrážel a neměl inspiraci, na jaké túry se vydat, klidně napiš, něco ti třeba doporučím, popřípadě pošlu fotky atd.
PS: tu vaši noční túru ze smokovce na zámkovského chatu moc nechápu, proč jste tak šli?

Hehe to je ještě v pohodě, my bežně chodíme v 9-10 večer ze Smokovce na Zbojnickou chatu (2000m nm), po cestě si ještě děláme na hořáku fazole, do toho borovička. No krása.
Onehdá jsme spali i mezi šutrama pod širákem. (Ja vím, že se to nesmí). Taky kolem 2000 metrů. Supr usinání pod tou zaplávou hvězd s výhledem na Poprad nad kterým se blýskalo. Modlili sme se aby to nepřišlo k nám, to by byl náš konec :) Jinak když si kámoš dělal pohanku s tuňákem tak k nám přiběhla oprsklá liška, celkem jsme čuměli v té výšce, asi naučená na zbytky z chat. Joo Tatry jsou srdcovka.

Frei: Stejně tě časem pohltí víc ta vysokohorská. Aspoň u dost lidí to tak funguje. Pak už jde jen o zdolávání větších a větších výšek. Je to závislost a souboj se sebou samým.
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky plánuji příští léto do Tater, ale vůbec nevím kam jet, tam je tolik krásnejch míst že to je asi jedno co člověk vybere co? :D Ale to jsem celkem offtopic v tématu o Krkonoších :D
papaya

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono hlavně záleží, jak je kdo zdatný, na co si troufne.. Ale je to o tom, že člověk chce pořád lézt dál, výš.. :-) Pro mě třeba půldení túry, 10 km, 200 metrů stoupání nemají moc smysl, idkyž jsou samozřejmě taky krásné. Taky záleží na tom, kde je člověk ubytovaný. Pokud je to někde na trase TEŽ Štrbské pleso-Smokovec-Tatranská Lomnice, tak se dá zajít kamkoliv relativně komfortně. Samozřejmě, že pokud chce jít člověk někam dál a výš, tak si musí přivstat :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Turistika Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: