|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
Já to vím, že to byla blbost, ale prostě sparing to tam naložil, dal to jednou, tak jsem to taky musel aspoň zkusit. Nebál jsem se toho a to je hlavní  . Příště to dám.
Edit: byla v sázce moje čest, pochopte to chlapi  !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Dej tomu oraz a půjde to jak hovno. Dle zápisků je vidět, že máš poslední dobou tlakovací formu. Jinak ten klokov press je masakr. Jen to zpáteční pokládání není úplně sympatický :-D Tlakově jsme na tom dost podobně, tak zkusím kolik jich dám se 60kg. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Švadla: Hodně jsem se v poslední době zaměřil na tu tlakovací sílu a celkem to jde nahoru. Na druhou stranu mám teď slabý dřepy a MT jezdím taky jen výjimečně..bohužel kvůli zranění. A ten klokov vždycky odpružím kolenama, když si to pokládám na trapézy.
Btw proč jsem tvůj log našel až teď  ? Výborný tréninky, síla taky (až na ty trochu slabší dřepy).
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
Jsem psal, že bych měl chodit spíš po rukách :D Jinak pustil jsem si video Klokova a ten to odpružuje přes výpon na lýtkách :-) Koukám, že dost chodíš makat do Eaglu. Brzy se tam taky chystám. Třeba se tam potkáme a něco potaháme :-)
No já jsem jsem zvědavej kam se posunu s tlakama, když vyměním tlaky s VČ vsedě za military press a klokov press. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 12:04 am Předmět: |
|
|
9.8. Workout
Dnes jsem si dal s kámošem, kterej cvičí kalisteniku + občas fitko, venkovní trénink u něj na zahradě. Byla to příjemná změna, ale zničil mě teda výborně  . Snažil jsem se mu vyrovnat, tak jsem se hecnul a docela se mi to dařilo.
Skladba tréninku:
Začli jsme rozcvičkou, nějaký ty swingy s KB 3x10 20 kg. Pak 3x5 20 kg KB clean and press na každou ruku. Potom jsme přešli na hrazdu a jeli jsme milion shybů a různých jejich variací (úzký uchop, střídavý úchop, podhmat) po 7 opakováních. Následovaly přítahy na hrazdě, nějaký pyramidy na triplesérie 3,3,3 2,2,2, 1,1,1 shyb/klik/dip. Kliky ve stojce, diamond kliky na medicinbalu, normální kliky, nejaký blbnutí s medicinbalem na uvolnění. KB tlaky na ramena 3x10 20 kg na každou ruku. 3x30 s vlnění s lanem (nevím název), pak jednoruč 10s. Nakonec ještě po tom všem shyby na max opakování (dal jsem 14). A 3x10 kliky se zátěží. Pak jsem zkoušel ještě dát stojku, front lever, flag a nebo MU, ale už jsem nedal nic, protože jsem se nemoh ani napít skoro  .
Btw ty kliky byly po včerejšim tréninku libovka  . Jo a docela mě překvapilo, jak jsem byl po workoutu pumplej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Máma dneska udělala domácí hovězí karbanátky, já všechny asi kromě 5 sněd, víc než půl kila jsem dal určitě. Pak jsem byl celej den línej, unavenej a tlustej, tak jsem se šel protáhnout do BBC. Taková aktivní regenerace.
11.8. Kardio, sauna
Pás
5 min 5 km/h
5 min 10 km/h
Veslo
5 min
-pomalý tempo, záda cítím ještě z workoutu, tak jen lehce na prokrvení
Kolo
9 min střední tempo
1 min max
5 min volný tempo
Čas celkem: 30 min
-přestávky mezitím nebyly (jen na přesun)
Sauna
-3 kola
Zítra večer mě zas čeká Eagle, tak se těším. Jinak tenhle týden chci dát takovej volnější režim, cca 2 tréninky a o víkendu asi do termálů v Maďarsku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 10:33 pm Předmět: |
|
|
12.8. Ramena
Military press
20 kg
10x30 kg
5x60 kg
3x70 kg
1x80 kg
1x85 kg (strašně vydřený, špatně jsem si to i chytnul, činka se i naklonila na jednu stranu, ale vytáh jsem to nakonec)
1x90 kg PR (upřímně jsem si na těch devade vůbec po předchozím pokusu nevěřil, ale nějak mi to sedlo - magnézko, olympijský kotouče, správnej setup a šlo to!)
0x90 kg (pohlo se to, ale už jsem to nějak nepřemáhal)
-jeden z cílů splněn
Klokov press
10x20 kg
-jen na protažení, pak jsem si to rozmyslel a šel jsem na jednoručky radši
JČ tlaky v sedě
10x20 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg (poslední 2 už hodně na krev)
-vše kontrolovaně a technicky, hezky to napumpovalo ty delty
Strongman dvorek:
-trénovali tam strongmani, bylo jich tam asi 6 a zrovna nosili kufry, tak jsem se přidal
Kufry 2x100 kg
-půjčil jsem si magnézko, byl jsem dost nahecovanej, když tam bylo tolik lidí a chtěl jsem dát celou tu rovinku konečně
-s tim magnesiem byl grip najednou o 100 lvl jinde, věřím, že bych to udržel klidně pár minut v ruce, ušel jsem zas tak půlku, ale dnes to nějak nešlo, házelo to se mnou ze strany na stranu a ke konci jsem to pustil a jeden kufr mi spad na betonu přímo na palec, říkám si, že si na chvíli sednu a zkusím to znova, ale už jsem pak skoro nevstal jak to bolelo... a bylo i trochu krve
-jinak Mari Zvrtek mi poradil jiný oblečení na kufry, měl jsem dost široký kraťasy a kufry se mi o to zachytávaly, možná proto se mi tak houpaly
-z Eaglu hned rovnou na Bulovku, bolelo to čím dál víc a celý to zfialovělo, bál jsem se, abych to neměl zlomený a nedostal sádru...
Naštěstí mě svaly ochránily a potvrdil jsem si, že jsem nesmrtelnej a moje celoživotní skóre darkkiller vs zlomeniny je pořád 1:0  !!!
Pro zajímavost ideální boty, který jsem měl na sobě
Jinak to ale stejně bolí jako čert a doufám, že mi nesleze nehet...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 10:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 11:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
14.8. Prsa, záda, ruce
Supersérie Bench + Shyby
20 kg
60 kg
5x80 kg + 8x
8x90 kg + 8x
6x100 kg + 6x
6x100 kg + 6x
6x100 kg + 6x
-antagonistický série mám rád, strašně pumpujou
-trénink trochu alá Turakam
-u benche trochu táhlo a bolelo pravý prso, snad roste
Supersérie Protisměrný kladky na prsa + Veslování na kladce s V držákem v sedě
8x + 10x
8x + 8x
8x + 8x
15x + 15x
-poslední série s nižší váhou, vše technika na max
Supersérie Triceps francouzský tlak s JČ v sedě + kladiva střídavě
10x20 kg + 8x20 kg (16 celkem)
8x34 kg + 8x20 kg
8x34 kg + 8x20 kg
8x34 kg + 8x20 kg
-ta třicetčtyřka ještě lehká, pohyb dolů ultra pomalu a lokty hezky k sobě
Biceps zdvihy s EZ
-vše skoro bez pauzy, stáli jsme se sparingem naproti sobě a hned jsme si činku podávali
12x30 kg
10x30 kg
8x30 kg
6x30 kg
6x30 kg
6x30 kg
-biceps KO, skoro shořel
Triceps kladka jednoruč s oporou lokte
12x
12x + 5 shybů úzký úchop
12x + 5x -II-
12x + 5x -II-
Shyby na max
8x
Kliky se zátěží na max na jedný noze
23x Já+20 kg + 2xJá
-kvůli tomu palci jsem musel dělat jen na jedný noze, jinak by to nešlo
Rotátory s bandama + protažení
15x na každou ruku
8x + 8x kroužení na každou ruku
Asi poslední trénink tenhle týden. Vše jsme odjeli v hodně rychlým tempu. Za chvíli mě čeká odjezd do lázní do Maďarska. Trochu zregeneruju a příští týden na to zas vlítnu. Jinak palec furt bolí, nejhorší to bylo tu noc, co se mi to stalo, skoro jsem kvůli tomu nespal. Teď už je to lepší, ale furt kulhám. U doktora se všichni divili, že to není rozdrcený nebo aspoň zlomený  .
Jinak mám doma tuhle krásku, dneska mi přišla:
Před tréninkem jsem dal 2 odměrky + 1 tabletu Thermogenic a nic jsem necítil...docela zklamání. Příště zkusím 2 a půl asi a bez thermogenicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
ty botky jsou fakt pěkný..... _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno jsem se vrátil z Maďarska. Skoro nikdy nedávám cheat days, občas dám jen nějaký cheat jídlo (gyros v placce, zmrzlina Míša atd.), ale teď jsem udělal vyjímku. Na dovolený byli přímo lepkový hody - po letech jsem měl bílý pečivo, padla bageta, hamburger u KFC, pizza atd., stravu jsem prostě neřešil. Měl jsem kvůli tomu docela výčitky, vlastně pořád mám, ale dnes na tréninku jsem se přesvědčil, že jsem naštěstí pořád dobrej a síla taky nějaká zůstala  .
18.8. Prsa, biceps, nohy
Před tréninkem jsem dal 2,5 odměrky psycha a dnes mi sedlo výborně ! Fakt bomba, už při cestě autem do fitka jsem to začal cítit, nehorázná chuť do tréninku. Žádná nevolnost jako po jinejch NOčkách, furt mě to nutilo zkracovat přestávky, skvělá nálada a byl jsem prostě nesmrtelnej  . Miluju DMAA.
Bench
20 kg
12x60 kg
5x80 kg
3x100 kg
1x120 kg
1x120 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x130 kg
-se stodvaceti stopky na prsou a explozivně nahoru, pomalu dolů, pohrál jsem si s tim prostě
-stotřicet už těžší, ale pořád to šlo
-ze začátku zase táhlo pravý prso, ale nic hroznýho, musím zvedat těžký váhy dokud nedám 140 prostě..pak trochu uberu váhu a přidám zas opakování
Tlaky s JČ incline
20 kg
8x34 kg
8x40 kg
6x45 kg
6x45 kg
6x45 kg
-vše lehký až jsem se tomu divil, sám jsem si vše vyhazoval a plnej rozsah pohybu
Peckdeck
15x40 kg
15x40 kg
-maximální technika, pumpovačka lvl 1000
Biceps EZ zdvihy
8x30 kg
5x40 kg
5x50 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg PR
-slušný, zas docela byla síla
-cheating u šedesátky jen lehkej (na stupnici cca 3-4/10)
Kladiva s JČ v sedě střídavě
8 (16 op. celkem)x20 kg
8x24 kg
6x28 kg
6x28 kg (frajer ke mně přišel a ptá se mě, jestli to chci pomoct vyhodit a já na něj: "můžeš, ale já jedu bicáky", potěšilo a pobavilo  )
8x24 kg
Předkopávání v sedě
12x
12x
12x
-nějak se mi nechtělo ještě skončit, tak jsem si šel protáhnout nohy, palec už mě ani neomezuje
Čelní dřepy ATG
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg
Výbornej trénink, kdybych měl sparinga, tak bych zkusil i těch 140 na bench konečně, ale trochu se bojím druhýho failu.. A psycho dneska bralo neskutečně, až jsem to pak v šatně po tréninku chvíli rozdýchával - padla na mě na chvíli únava, jak jsem se posadil, vymáčklo to ze mě fakt maximum skoro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 11:58 pm Předmět: |
|
|
A pro zajímavost dnešní jídelníček:
11:30 4 vejce, 2 nektarinky, 5 g creatin, vitamin D
14:00 500 g treska, 240 g Basmati rýže
16:30 hovězí zadní, 120 g Basmati
17:45 30 g protein
18:10 psycho 2,5 odměrky, 5 g creatin
18:30 TRÉNINK
20:30 30 g protein
21:00 kuřecí maso, rýže, zelenina
23:30 hovězí zadní
1:00 cottage, vitamin D, melatonin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|