|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GodlikeX
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Taky budu sledovat :) četl jsem ten rozhovor s tebou na mainwebu , byla jsi to ty,ne? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Venduli

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | Taky budu sledovat :) četl jsem ten rozhovor s tebou na mainwebu , byla jsi to ty,ne? :D |
Diky! Jestli to je o Novem Zelandu tak ano, jsem to ja..
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 5:50 am Předmět: |
|
|
Taky musím smeknout, ty ramena a záda jsou bomba! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
Přidávám se k holkám, ty záda jsou mazec!  Těším se jak budeš pokračovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 11:27 pm Předmět: |
|
|
Predem chci moc moc podekovat za vase komenty a pochvalu formu! Opravdu si toho vazim a moc mi to pomaha a motivuje k tomu abych se na soutez pripravila co nejlepe!
STREDA 13.8.KARDIO RANO, RUCE + NOHY ODPOLEDNE
Vcera byl 5. den treninku a unava byla znat abnormalne. Po vsech odpracovanych vecerech, dnech a vyzive, ktere by me ani deti ze Somalska nezavideli, jsem uz byla na automatu ale trenink jsem odjela. Vahy nic moc, energie pod nulou a cely trenink jsem se tesila jen na to az si lehnu do postele a usnu. Co mi k tomu vubec nepomohlo bylo to ze dnes jsem cvicila sama a navic v prazdnym gymu a navic biceps, ktery k smrti nesnasim....po kardiu teda
Bud budu muset prehodnotit system treninku, protoze 5.den nohy nedavam tak jak bych chtela a nebo nepracovat tolik nocek, ktere me strasne rozbiji...
BICEPS NA KLADCE S ROVNOU CINKOU + TRICEPS S LANEM
2X15 + 2X20
4X10-12 + 4X15
Jela jsem to pomalu na prociteni, zadny mega vahy
BICEPS S EZ + TRICEPSOVE TLAKY V MP
2X10 + 2X20
4X8 + 2X20
Biceps je moje velice slaba stranka, takze jsem jela na tezko, triceps naopak na vysoky pocet opakovani vypalit tam ten tuk.
BICEPSOVE ZDVIHY JEDNORUC V PREDKLONU (ARNOLD STYLE:) + TRICEPS TLAKY ZA HLAVOU S EZ
4X12 + 4X30
u tohodle jsem se uz trosku probrala. Triceps jsem jela na prvnich 10 opakovani ve spodni pozici, 10 v horni a 10 poslednich opakovani pomalu v celem rozsahu na 4 sekundy. Palelo to jako cert.
Pote jsem jela nejake dopumpovani na kladkach a rozmyslela se jestli jeste preziju odjet nohy. Nakonec jsem aspon napumpovala zadek.
ZANOZOVANI S 3KG ZATEZI + DREPY
5X20 + 5X20
zanozovani jedu pomalu nahoru, kontrakce 2 sekundy a pomalu dolu tak abych opravdu izolovala pouze zadek. Drepy jsem jela na 20 opakovani stejnym zpusobem, pouze do paleni.
Chtela jsem jet drepy ale uz jsem to nedala  priste
70g sach 70g tuk 150g bilkovin
strava opet stejna s rozdilem, ze vecer jsem uvarila zeleninovy vyvar a supla tam svoje vynikajici maso z predesleho dne a hned to chutnalo lepe
Zitra carb day, kdy se vice rozepisu ve vyzive a den volna!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 12:07 am Předmět: |
|
|
CTVRTEK 14.8. VOLNO
Dnes jsem mela od treninku volno a uzivala jsem si carb day, nikdo nepochopi dokud tohle nezazije
300g Sach 15g tuku 80g bilkovin
snidane: 150g sladkych brambor
50 g mlete hnede ryze - vse rozmixuju a udelam placku
1 bilek
1 protein
svacina: 200g sladkych brambor
100g kureciho masa peceneho v troube
obed: placka stejna jako rano
svacina : 100 g ryzovych chlebu z hnede ryze + 1/2 avokada
2.svacina: male jablko
vecere: 100 g ryzovich chlebu z hnede ryze + protein
PATEK 15.8. PRSA+ZADA STRED, KARDIO
Dnes jsem absolovala prvni svoje profi foceni v zivote a docela me to bavilo:) az na to, ze jsem musela 3 hodiny stat polonaha asi v 10 stupnich ale byl to dobry zazitek, az budou fotky urcite nejakou vyvesim. Na trenink se mi po tom celem dni nechtelo protoze jsem hodne zanedbavala jidlo a byla jsem zmrzla po usi ale sla jsem uz jen po tom vcerejsim obzerstvi!! Nakonec to byl jeden z nej treninku zase, sila jako hrom, strasne moc energie, proste bomba:)
BENCH NA ROVNE + PRITAHY KLADKY ZE SPODA (SADEK STYLE)
- minuly tyden jsem koukala na Sadkovo video jak jede kladku ze spoda, tak jsem to musela vyzkouset, spodky berou vice.
3X20 + 3X20 prvni tri serie na zahrati s prazdnou cinkou a lehkou kladkou
1x18 (30kg) + 1x20
1x15 (40kg) + 1x15
1x12 (45kg) + 1x12
1x10 (50kg) + 1x12
4x8 (55 kg) + 1x12
1x3 (60kg) + 1x12
1x1 (70kg) + 1x12 - tady padl pokud o PB ale bohuzel se nezdaril
TLAKY VE STROJI NA SIKME + PRITAHY VE STROJE NA UZKO
5X12 + 5X12
ROZPAZKY S JC + PRITAHY JC V PREDKLONU
4X15 (10kg) + 4X12 (18kg)
HYPEREXTENZE
4 serie - drzim 15kg kotouc a kdyz se zvednu nahoru pritahnu kotouc k hrudniku abych jeste docvicila stredy zad, az nemuzu, polozim kotouc na zem a jedu vzprimovani v co nejvetsim rozsahu.
30 MINUT KARDIO
10G Sach 120g Bilk 40g tuku
Jidlu jsem dnes nedala kvuli foceni, byla jsem na proteinech a mandlich, odpoledne jsem mela maso s 100g brokolici a vecer uz jen maso a par orisku. Hlad jsem ze vcerejsiho obzerstvi nepocitovala, tak mi to ani nevadilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
SOBOTA 16.8. NOHY, BRICHO + KARDIO [b]
15 min stepper
3x20 dřepy s vlastní váhou
[b]SUMO DŘEPY S JČ
1X20 10KG
1X20 15KG
2X20 20KG
2X15 31KG
2X12 36KG
4X10 40KG
2X20 15KG
Strašný, strašně to bolelo ale měla jsem co jsem chtěla. Protože mě Marek na začátku tréninku řekl, že pojedem dva max tři cviky a já coo tak málo...:-D no takže už vím, že příště mlčet..:)
KRUHÁČ
výpady, dřepy se sandbagem, žabáky, kačenky a box jumpy.
Každý cvik cca 20 opáček s minimálními pauzami. Trošku mě to připomělo crossfit, který jsem tak kdysi milovala...nechápu, kondička uplně v pr...:)
KARDIO
30 min na páse - 1 min běh 1 min chůze
50g Sach 140g Bilk 40g tuk
a trošku té reklamy pro Nebbiu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
NEDĚLE 17.8. RAMENA, ŠÍŘKA ZAD+KARDIO
Dnes jsem měla mít původně volno ale jelikož jsme plánovali neděli v jiným gymu, chtěla jsem toho využít a nebýt tam jen na kardiu tak jsem dneska dala zítřejší trénink.
TLAKY NA RAMENA VE STROJI+KLADKA NA ŠIROKO ZA HLAVOU
3X20 + 3X20
TLAKY JČ + KLADKA NA ŠIROKO ZA HLAVOU+PŘED HLAVOU
1X20 10KG
1X20 12KG
1X15 15KG
4X10 17,5KG
Tlaky jsem jela v superserii s kladkou, kdy jsem jela prvních 6-8 opáček za hlavou na těžko (48kg) a pak jsem to dojela před hlavou na dalších 8 opakování
TLAKY V MP ZA HLAVOU+SHYBY S DOPOMOCÍ
4X15 +4X10
TRISERIE:
ZAPAŽOVÁNÍ V SEDĚ + PŘEDPAŽOVÁNÍ + UPAŽOVÁNÍ
4X 10 každý cvik s 4kg JČ
- váha nic moc ale jela jsem to super pomalu a procítěně
UPAŽOVÁNÍ S KLADKOU + STAHOVÁNÍ KLADKY S NATAŽENÝMA RUKAMA
3X15 + 3X12
Už to moc nebralo, jen na dopumpování, nechtělo se mi vůbec na ten proklatej treadmill, tak jsem už vymýšlela přestože jsem už vůbec nemohla...no nakonec jsem na něj stejně šla:)
30min Kardio
15g Sach 140g Bílk 60g tuku
Snídaně: 5 bílků + 1 žloutek, půlka rajčeta a okurek
Po tréninku: protein
Oběd: kuřecí prsa + 50g brokolice 1/2 avokáda
Svačina :kuřecí prsa + 50g brokolice 1/2 avokáda
Večeře: kuřecí prsa + 50g kapusty, 10 mandlí
2.večeře: protein
trošku jsem to s tím avokádem přestřelila ale nedokázala jsem se zastavit, byla jsem jak hyena.
VÁHA: 64,5 YES!!  [/u]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
Napodobne
moc povedene fotky a super forma! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
Mám stejné legíny od Nebbia, moc příjemný materiál :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 11:39 pm Předmět: |
|
|
 No me to je uplne jasne. Premyslim, jestli neni zbytecne tohle vsechno psat??  ale budu to brat jako kompliment, dekuji kluci za pochvalu.
Nastesti me zapisky holky trosku chapou...co holky?? Tak abych trosku odklonila od tematu, jak vypada vas trenink nohou? Mate nejakou specialitu nebo oblibene cviky? Potrebuju trosku inspirace...
Nebbia dela super obleceni, co je mi velice sympaticke je ze vse je vyrobeno temer ze 100% bavlny, nemam moc rada umele vlakno. Panska kolekce se ji moooc povedla...panove
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|