Trénuješ one arm chin-up jo? No jestli ho dáš dřív jak já, tak budu fakt v depresi Ale asi sme na to stejně, u negativky to chvíli udržím v plné kontrakci a jak trošku povolím padám dolů jako šiška
no.. začala jsem :D Ale asi to bude boj a běh na dlouhou trat... přeci jen nejsem žádná houžvička
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Jo tak on OAC je běh na dlouhou trať, ale dyť máme čas Mně se slušně osvědčili mimo negativek taky shyby, kdy jedna ruka tahá a druhá jen supportuje např. za 1-2 prsty, tak kdybys chtěla inspiraci a Železnémukouláči došly nápady
Trh jednoruč 20 kg KB
OTM 10 min
8 levá + 8 pravá v každé minutě
Trhy už fakt prasárna... dojedu to a klepu se, že by mě mohli zaměstnat na cukrování koláčů celým tělem... Ještě dva tréninky a je to tam ale! :)
A 32 na TGU byla radostná :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Ráno jsem byla skoro po roce na bodystatu. Jak to říct... no... je vidět, že to dost flákám
Nicméně závěr je, že bych měla přibrat 3 kg, protože procenta tuku mám furt pod dolní hranicí (i když je to dvojnásobek toho, co jsem mívala ) Celkem vtipné...
Svaloviny mám 80%, což je zase nad, ale oproti loňsku je to o 2 kg méně...
Jo, ale je mi fajn
BTW v neděli máme super nadupaný kurz na pozvedy (mrtvé tahy) a benč... pár lidí odsud už to absolvovalo, tak se můžete poptat :) Ještě jsou nějaká volná místa, tak pokud chcete, hlašte se :)
http://www.xxtremearena.cz/b-Seminar-Enter-The-Barbell-178214-15
Ráno jsem se skoro modlila, aby mi Viktor (pan akrobat z hýbacího obrázku výše) napsal, že dneska nemůže... Už vás někdy bolely svaly mezi prsty na rukou?
Nakonec jsme ale udělali 3 ty floor presy za sebou... takže super :)
Stojky, vznosy...
Nácviky technik na hrazdě, kruzích a tak...
Jsem slabá, jak čajíček...
Shyby jedu +20 od začátku, ale na valitu, ne kvantitu. Snažím se jít opravdu co nejvýš...
Jinak spousta nesmyslů o ničem. Jsem se spíš dneska kvalitně rozhýbala...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru