Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Nb píše že vydrží cca 8 (YT přehrávání) a 10-10:30 hodin (běžná moje činnost) až 11:20 při vypnuté wifi.

Takže v reálu při mém využití těch 8 hodin snad dá.
Za mě spokojenost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krajtamen

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je krasa, i kdyz 9h bez problemu da moje T420 taky a nemusim mit slice baterku. :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
Tak to je krasa, i kdyz 9h bez problemu da moje T420 taky a nemusim mit slice baterku. :)

No jo...tehdy před lety ještě uměli vyrobit NB:o)

já jsem z té svojí X230T tak trochu rozčarovaný. Dříve jsem měl X61 a kdyby měla displej s větším kontrastem a SATA III, tak ji mám doteď.

T420 je asi poslední NB (spolu s X220) co od Lenova za něco stál. Mám sice IPS panel (neocením), možnost ovládat NB speciálním perem, výkonný procesor, ale tak nějak tuším, že do dalšího modelu od Lenova už asi nepůjdu. Líbili se mi elitebooky od HP, ale to už je taky pasé - vidím to na macbook...časem.
Moje požadavky - lehké, tiché a s dlouhou výdží to splňuje beze zbytku.
krajtamen

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proto mám X220 (u našich je někde ta X61čka s upraveným BIOSem aby podporovala SAT II) a T420 a pečuji o ně jako by to byly poslední notebooky na zemi. Jinak ty HP jsou žel bohu hlučnější, ale jsou pevné jako šutr.

Pozor na Macy že při trochu větší zátěži jsou už prostě hlučnější.

Ještě tu máme Fujitsu Siemens a Toshiby které umějí vyrobit malé, tenké a výkonné stroje. Ač trochu flexibilnější.

Dell E7440 je luxusní pracovní nástroj.

Jinak jsem na tom asi stejně.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže bez wifi jen office a ztlumený jas 13:01. To už ujde.
krajtamen

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je krásná práce :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: na NAS se vybodni, kup si uloziste u Googlu * (vychazi aktualne nejlacineji) a nacpi data do cloudu. Ve vysledku se nemusis bat, ze ti shori, posere se, nekdo ti ho ukradne, budes v nem muset vymenovat disky, resit firmware, picoviny a nic takoveho, nemluve o moznosti pristupovat k tem datum z ruznych mist, zarizeni, coz je neco co budes urcite chtit take...

Krajtamen: O cem mluvis? Macy jsou hlucnejsi? Kdy? Maximalne uslysis ventilatory, pokud budes parit nejakou graficky narocnou hru (aktualne si ujizdim na D3:ROS a to pak musim mit MBP na podlozce, jinak by me to popalilo nohy), nicmene pri standardni praci urcite ne :)
krajtamen

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hlučnější jsou už jen s toho že se jim pořád točí ventilátor. Já třeba ve své T420 mám SSD a při běžné práci úplně vyplej FAN :) Ale jsou tišší jak ostatní to ano.

Pokud googlu tak šifrovat, jinak bych tam nenahral ani nic.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toci se na tak nizkych otackach, ze to snad ani nejde slyset. Zavidim ti tvoje usi :)

Ad Google. To protoze se bojis iluminatu, velkeho bratra, fbi, cia, nebo jaky to ma duvod? Znas jiny cloud, ktery ma sva data chranena lepe, v nekolika verzich v ruznych geolokacich s takovym pristupem a za takovou cenu? Navic jak synchronizovat sifrovana data mezi dalsimi zarizenimi? Priklad, daymoon si doma upytlikuje na notasu prezentaci a ke klinetovi se vezme jen iPad (aby nemusel hledat zasuvku :) apod.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Priklad, daymoon si doma upytlikuje na notasu prezentaci a ke klinetovi se vezme jen iPad (aby nemusel hledat zasuvku :) apod.
Přesně jak píše Olejnas :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten cloud od google vypadá dobře. Mám už nějaký ten pátek jejich 15 GB variantu a dodnes jsem ji využíval minimálně. Právě do ní sypu svých 9,6 GB pracovních dat.

Chtěl jsem zálohovat fotky, videa apod. Je jich 140 GB, tj. jejich 100 GB je málo a tera zbytečně moc. Asi zkusím tu 100 GB verzi - to je za pusu.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ten cloud od google vypadá dobře. Mám už nějaký ten pátek jejich 15 GB variantu a dodnes jsem ji využíval minimálně. Právě do ní sypu svých 9,6 GB pracovních dat.

Chtěl jsem zálohovat fotky, videa apod. Je jich 140 GB, tj. jejich 100 GB je málo a tera zbytečně moc. Asi zkusím tu 100 GB verzi - to je za pusu.

Na Google drive se do kapacity nepocitaji zadne dokumenty (doc, xls, rtf, txt), Google+ fotky (drive Picassa), fotky s rozlisenim mensim nez 2048x2048 a videa do delky 15min, takze pro nekoho je cesta prevest cast fotek do nizsiho rozliseni a u pecek useknout zaverecne titulky :)

"Google offers all users an initial 15 GB of online storage space, that is shared across three of its most-used services: Google Drive, Gmail, and Google+ Photos[6] (aka Picasa Web Albums).[7] Users can upgrade their free 15 GB account through a paid monthly subscription plan to get additional storage.[7] Documents using Google Docs native formats (including .gdoc, .gslides, and .gsheet) do not count towards this quota. In Google+ Photos, photos of resolution less than 2048 x 2048 pixels and videos shorter than 15 minutes also do not count towards this quota.[8]"
Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Drive

Apple s OS X 10.10 uvede iCloud Drive, tak uvidime jaka bude cena, treba to bude pouzitelne...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkat- jak žádné doc? Když tam nahraji 1 GD doc souborů, tak se to nepočítá?
krajtamen

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ze jsem paranoidni neznamena ze po me nejdou. W.A.

Proste na data jsem cvok, on jak si clovek zvykne je to v klidu, aj sestru ktere je 15 a je pomale PC analfabet jsem to naucil. Na ruzna zarizeni a platformy treba BoxCryptor.

Jsem fakt blazen, ale na verejnych WiFi jedine přes VPN.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten upload na google drive je pomalý - mám tam zatím 2 GB dat. Těch 100 GB by bylo tak na den...dva?

Pravda, že po prvotním přesunu dat, by se dohrávali jednotky, max. sto MB / měsíc.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: