Ketodieta

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ketodieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ketodieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kutilka

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:43 am    Předmět: Ketodieta Odpovědět s citátem

Chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s Ketodietou, mysleno piti koktejlu a jidlo - pouze bilkoviny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:56 am    Předmět: Re: Ketodieta Odpovědět s citátem

kutilka napsal:
Chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s Ketodietou, mysleno piti koktejlu a jidlo - pouze bilkoviny.

Při ketogenických dietách se konzumuje bílkovina a tuk. Jíst pouze bílkoviny je hloupost.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to nebudeš vědět, bude ti to fungovat. Ketodieta je rozšířená na českém internetu, někdo si na tom založil podnikání. Skutečně se ze začátku pije jenom protein, určité značky. Až po třech měsících tuším můžeš začít s pevným jídlem. Každopádně, známý s tím celkem slušně zhubnul.
A kupodivu byl i v ketóze, bez tuků.
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Když to nebudeš vědět, bude ti to fungovat. Ketodieta je rozšířená na českém internetu, někdo si na tom založil podnikání. Skutečně se ze začátku pije jenom protein, určité značky. Až po třech měsících tuším můžeš začít s pevným jídlem. Každopádně, známý s tím celkem slušně zhubnul.

To se někdo zase snaží vydělat na hlouposti jiných. Hlavně prodat co nejvíce koktejlů.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
shooter

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Chudák tělo teda

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Hulkie napsal:

To se někdo zase snaží vydělat na hlouposti jiných. Hlavně prodat co nejvíce koktejlů.

A hlavně skvělý způsob, jak si úspěšně vyvinout nějakou poruchu příjmu potravy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samotné bílkoviny nestačí. Ještě léle než tyto kokteily jen s bílkovinami funguje nejíst nic - ubereš ještě víc, ale je to stejně na hlavu jako tato dieta jen na bílkovině (pomíjím vlákninu, vitamíny, minerály apod.).
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono se v té ketodietě samozřejmě ještě doporučuje ve všech fázích dávat zeleninu.
Bílkoviny nestačí? A ten můj známý to dodržoval úplně přesně a kontroloval si ketózu a
"měl ji tam". Zjevně běžná populace není tak vytrénovaná k tvorbě glykogenu z bílkovin.

Je to člověk, který měl problémy s nadváhou už roky a nic mu nezabíralo a v tomhle se našel
a zhubnul 20 kg. Takže mu nerozmlouvám "jak se to dělá správně" protože výsledky měl
a to je to nejpodstatnější.

Mimochodem, osobně bych řekl, že ani ta hladovka nemusí být úplně marná
http://ergo-log.com/lose-four-kg-in-a-couple-of-days-and-keep-it-off-a-year-later.html
Magumi

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krátkodobě se dá vyžít jen z bílkovin, ale pokud bys takhle chtěla fungovat déle, budeš potřebovat přinejmenším i nějakou zeleninu (kvůli vláknině, vitamínům a minerálům) a tuky (kvůli tvorbě hormonů) - pro orientaci si můžeš na wikipedii přečíst článek o "rabbit starvation". Keto ale rozhodně není nic samospásného; je část lidí, kterým to vyhovuje, ale to je věc individuální genetiky. Počítej s tím, že první dva nebo tři týdny ti bude dost blbě, než si mozek na ketony zvykne.

Je ale hloupost spoléhat se jen na nějaké koktejly; ano, můžeš jen na bílkovinách za čtrnáct dní zhubnout pět nebo osm kilo (velká část bude voda, která odejde s glykogenem ve svalech), ale dlouhodobě žádné zkratky nefungují. Pro zdravé tělo potřebuješ aspoň dvakrát týdně zvednout něco těžkého, v přestávkách se hýbat, zdravě jíst, což znamená mít dostatek všech živin, pokud možno v co nejméně průmyslově zpracované podobě, a přiměřeně odpočívat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Než budete soudit, tady je podrobnější info
http://www.ketodiet.cz/cs/co-budete-jist.html
k dokonalému plánu to má daleko, ale nevím, jak chcete přemluvit ženskou na mateřské,
aby si počítala gramy bílkovin a kalorie...
Osobně se mi to zdá o stovky světelných let lepší, než tukožroutská polívka nebo "první
den budete jíst jenom grepy, druhý den jenom vejce a třetí den si dáte na co budete mít chuť"
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
k dokonalému plánu to má daleko, ale nevím, jak chcete přemluvit ženskou na mateřské,
Osobně se mi to zdá o stovky světelných let lepší, než tukožroutská polívka nebo "první
den budete jíst jenom grepy, druhý den jenom vejce a třetí den si dáte na co budete mít chuť"

no já v pohodě počítala, vážila......vše jde, když se chce.

a pořád je lepší postupně najet na zdravější, vyvážení jídelníček, než nějaké koktejly....protože na tom nemůžeš být věčně.

aspoň tak to vidím já.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Bílkoviny nestačí? A ten můj známý to dodržoval úplně přesně a kontroloval si ketózu a
"měl ji tam". Zjevně běžná populace není tak vytrénovaná k tvorbě glykogenu z bílkovin.

Ketóza není podmíněná příjmem tuku. Problém tady je ten, že pokud nebudeš přijímat více tuku z potravy, tak na tom budeš kaloricky hodně špatně a začne se ti spomalovat metabolismus, odbourávat svalová hmota atd.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
Hulkie napsal:

no já v pohodě počítala, vážila......vše jde, když se chce.

a pořád je lepší postupně najet na zdravější, vyvážení jídelníček, než nějaké koktejly....protože na tom nemůžeš být věčně.

aspoň tak to vidím já.

a podívala ses do toho odkazu?
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nepodívala, ale pořád mám jasno v tom, že je lepší začít se zdravějším "normálním" jídelníčkem, který můžeš mít po celý život.

Souhlasím ale s tím, že je to lepší než tukožroutské polévky a jiné "zaručené" diety.

ale fajn, teď u kafe na to kouknu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Hulkie napsal:

Ketóza není podmíněná příjmem tuku. Problém tady je ten, že pokud nebudeš přijímat více tuku z potravy, tak na tom budeš kaloricky hodně špatně a začne se ti spomalovat metabolismus, odbourávat svalová hmota atd.

Co se týče svalové hmoty, tu obecně nízkosacharidové diety šetří nejlépe ze všech. Kaloricky na tom špatně budeš, ale to se projeví na větším zhubnutí. A zpomalování metabolismu?
Od té doby co přišla Warrior dieta, přerušované hladovění a další diety už není nic tak, jak
bývalo:-) viz ten odkaz na ergo-log
Čistě na proteinech je jenom první fáze, mrkni se na ten odkaz. Mimochodem, jak říkám,
ten můj známý do toho vůbec nevidí, takže to otrocky dodržoval a jak mi to popisoval on,
s minimálním úsilím a hladem zhubnul 20 kg.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ketodieta Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: