|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:14 pm Předmět: Vyznáte se někdo v televizích? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
Hodně podobnou téhle mám:
http://www.alza.cz/40-samsung-ue40f6340-d1775748.htm
Vyhovuje mi velmi dobrá komunikace s telefonem (pouštění filmů, přehrávání hudby, sdílení obrazovky) i notebokem (povětšinou přehrávání filmů). 3D píšeš, že nutností není, ale na druhou stranu pokud ho televize má a budeš investovat do filmu na BluRay, ten zážitek z toho je (z mého pohledu) vždy velmi dobý (s kinem neporovnatelný, ale i tak dobrý). Ale chce to slušnou úhlopříčku a nesedět i tak pak od televize moc daleko:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Hodně podobnou téhle mám:
http://www.alza.cz/40-samsung-ue40f6340-d1775748.htm
Vyhovuje mi velmi dobrá komunikace s telefonem (pouštění filmů, přehrávání hudby, sdílení obrazovky) i notebokem (povětšinou přehrávání filmů). 3D píšeš, že nutností není, ale na druhou stranu pokud ho televize má a budeš investovat do filmu na BluRay, ten zážitek z toho je (z mého pohledu) vždy velmi dobý (s kinem neporovnatelný, ale i tak dobrý). Ale chce to slušnou úhlopříčku a nesedět i tak pak od televize moc daleko:). |
super, ta synchronizace s telefonem mě nenapadla (mám Samsung S5ku). Tak jsem asi nakloněnej směrem k samsungu :)) díky za tip :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
Já tenkrát, když vybíral svoji, hodně zkoumal, jestli pasivní nebo aktivní 3D a vzal jsem nakonec aktivní. Ale konkrétní důvody si už nepamatuju. I když na druhou stranu, ono to 3D je milé, ale naprosto vedlejší a myslím, že asi u nikoho nijak často používané...
Ta, co posíláš, vypadá designově moc hezky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Alzu bych nebral, prodává předražený shity.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Alzu bych nebral, prodává předražený shity. |
Tak to je pro priklad, hodim to na seznam nebo heureku a hned to je o par set levnejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Alza je pro mě naprostá garance férovosti, spolehlivosti a rychlosti, za to i případný kousek ceny navíc (mně vždy) stojí. Ale to jsme trochu OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Nezazněla tu důležitá otázka, do kolika peněz max. chceš TV? Je to týden nazpátek, co jsem řešil novou TV tátovi do obýváků, takže už něco lepšího a co nejlepší obraz za rozumný peníz.
Jinak i když nechceš 3D televizi, tak je lepší vybírat ty, které jej mají, nejlépe aktivní formu, protože daný panel a "střeva" musí být kvalitnější, než televize co mají pouze 2D. Pro 3D je potřeba vyšší obnovovací frekvenci a to oceníš při sportech (můžu porovnat 50 Hz a 200 Hz a při sportu a je to dost znatelný rozdíl v plynulosti, a tím pádem pozorovacím komfortu). Podsvícení bych volil Direct-LED, než Edge. Pokud jsi ochoten investovat cca 25 tisíc, tak po dlouhém zkoumání kvality obrazu v obchodech, technických parametrů a zkušeností uživatelů, kteří se v tom vyznají (viz diskuzní fórum tvfreak.cz) jsem zvolil Samsung UE48H6670 (koukáme na ní z cca 2,3 m). Ve výběru byl ještě Panasonic TX-48AS650E a nějaká Sonka. Původně jsme chtěli najít TV do 20 tisíc, ale potom jsem viděl obraz vybraného samsungu a bylo rozhodnuto. Ten obraz i např. oproti H6270 či 6470 je opravdu někde jinde. Kvalitní HD filmy a běžné HD vysílání je jedna radost. Navíc pokud nemáš v plánu investovat do kvalitního ozvučení a stačí ti zvuk z TV, tak budeš také spokojen, při zapnutí funkce Dolby TrueSound (nebo tak něco) je i na poměry tak tenkého panelu velmi solidní zvuk.
Loňské samsungy s označením "F" jsem viděl také a nejsou na tom vůbec zle, nicméně ročník 2014 ještě o trochu pokročil, takže záleží, jaké jsou tvé priority, zda ušetřit a zvolit pomě cena/výkon, či se přiklonit spíše ke kvalitě a přidat na penězích. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 4:10 am Předmět: |
|
|
m.alza.cz/60-sharp-lc-60le652e-cerna-d445503.htm uvazuju o teto,co na ni rikate?jsem zvykly na 127cm,ale uz je mi to malo.. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so srpen 16, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
Dobře jsi udělal. Ta je dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Alzu bych nebral, prodává předražený shity. |
Alza má bez diskuze technicky a uživatelsky nejlepší eshop u nás, takže většina lidí začíná vybírat tam, něco mají levněji, něco dražší než konkurence, ale tak to je normální na každém eshopu a zkontrolovat si cenu vybraného produktu v googlu snad už dnes umí i cvičená opice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|