JJ byla to hrůza,chtěly jsme si se ženou koupit nějaké koření a přes nával lidí jsme ani ten stánek nehledaly ..
PS: jo jdeš na kukačku 26.9 na MS v trojboji?Borci od nás tam soutěží
ted pro změnu Spekoun nepochopil jak jsem to myslel já. Jsem se ptal jak to jako myslí, že furt nic. Mám jí v osobním vlastnictví, tak jako proč by nic? Je ráda, že jí neochmatávám aspoň při tom tréninku.
jo a abych nebyl úplně off. Dnes šla těžší benč, jedničky, poslední heavy před pohárovkou ve Vrchu Labe. 1 x 50, 1 x 55 se stopkama, 1 x 60 bez stopky na krev. Pak 12 x 40 easy. Nechápu ty ženský svaly... vytrvalostní...
jo a abych nebyl úplně off. Dnes šla těžší benč, jedničky, poslední heavy před pohárovkou ve Vrchu Labe. 1 x 50, 1 x 55 se stopkama, 1 x 60 bez stopky na krev. Pak 12 x 40 easy. Nechápu ty ženský svaly... vytrvalostní...
Ono kdyz ty rozdily prepocitas na procenta, zjistis, ze se to od tebe nejspis zas tak moc nelisi ...
Začíná nám nová éra trojboje v Domažlicích! Výkony se stále posunujou, nabaluje se čím dál víc lidí, tak jsme si udělali radost! Jsme jediný fitko v celých jižních a západních čechách, kde si budou moci návštěvníci zadřepovat na monoliftu!!! Včera pro něj skoro 700 km, dnes jsme ho složili... Je to macík.
Evi takhle to nevypadá, ale na živo je to fakt děsný monstrum a to co si teď napsala jsem dnes slyšel už několikrát.
Zdeňku těším se jak malej. Přístí víkend pohárovka ve Vrchlabí a pak se do toho opřem zase na plno!
Dnešní poslední trénink před soutěží v benči a mrtvém tahu.
Benč raw
20 x 60 kg
15 x 90 kg
3 x 120 kg
1 x 150 kg
1 x 170 kg
1 x 180 kg
Benč equip
1 x 180 kg
1 x 220 kg
1 x 230 kg 2 cm k doteku
1 x 230 kg fakt snad centimetr k doteku, nahorů mi to vyjelo z dráhy a málem padlo na květák
Tahy sumo
10 x 70 kg
10 x 120 kg
1 x 170 kg
1 x 220 kg
dres
1 x 260 kg
1 x 290 kg
Super trénink, super parta, ted už jen týden žraní a odpočinku... Čekám sice hodně pracovně náročnej týden, ale snad to zmáknu. Základy tedy nejspíš 180 benč raw, equip asi 230 zatím nevím, nejde mi to, mrtvola těch 290. Díky moc celému Ronnie.cz a Survival Nutrition Supplements, kteří mě zásobují prvotřídními doplňky výživy a bez kterých bych se nemohl nadále tak zlepšovat!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru