|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Zítra poslední trénink a pak 14 dní pauza od všeho. Nový trénink napíšu začátkem září, bude to asi tak, že první týden pojedu něco na styl GVT, abych zajistil maximální hypetrofii, shazované, negativky, vrcholné kontrakce, krátké pauzy, rychlý trénink. Asi to budou 4 dny a druhý týden budou těžké váhy, zaměření na rychlé svalové vlákna, hloubku v rámci techniky, zřejmě 3x týdně, možná 4x jak nebudu stíhat břicho, budou to trošku delší tréninky. Jestliže koleno bude v pořádku, tak po každém tréninku dám 15 min kardia. Váha není pro mě teď důležitá, mám nejmíň za všechny objemové fáze během roku a půl a přitom jsem největší a nekvalitnější ze všech  see ya
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Nafotili jsme jednu fotku po týdnu bez cvičení a vlastně po třech měsících bez tréninku nohou a hned mi blikla jedna fotka, tak jsem to dal k sobě, neberte to jako porovnání, na Arnolda nemám, jen tak mě to napadlo, pro zajímavost  . Teďka mám takový režim, že jím jen tehdy, když mám hlad, takže 2-3x denně, někdy 4x. Žádné maso, žádná rýže, atd...ani nechci vědět, kolik vážím. Konečně už mám vymyšlený trénink, je to takový test, ale o tom to je, navíc jako naturál musím zkoušet.
Hlavně mě za to neukamenujte
Něco z dovolené :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Jsem z dovolené doma, posralo se vše, co se dalo, byla bouračka, takže skrz peněz asi nevím, jestli na jaro vůbec půjdu. Nechám to otevřené, budu se připravovat a podle situace uvidím. Trénink sem hodím zítra, dnes si dám kruháč, trošku se rozhýbat. Dva týdny bez tréninku i stravy  . Zkusím to teď pomaličku zkvalitňovat zas, ale při tom nabírat kvalitní hmotu. Hezký den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Jsi talent kámo, drž se |
Nechtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby začal dodržovat jídelníček na 100% s posilováním a vlítnul do toho po hlavě třeba i s nějakým sponzorem
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:45 am Předmět: |
|
|
Takže v neděli jsem si dal celé tělo a pondělí a úterý jsem jel podle rozpisu, který zde vypíšu. Něco na mě leze od té doby, co jsem přijel z dovolené, asi mě ofouklo v horách, jak jsem vylezl z bazénu  zatím jen nachlazení.
Momentálně držím 450g sacharidů, které tvoří komplexní sacharidy z většinové části. Až mi dojdou doplňky z Německa, což je ve středu, tak se dostanu s bílkovinami asi na hodnotu 270g, proto jsem zvolil dělat kardio pro lepší stravitelnost a zrychlení metabolismu, navíc chci zas zkvalitnit a tak být každý rok v objemu kvalitnější a ne být zprasený, to už ne.
Zkombinoval jsem si GVT na maximální hypertrofii - pomalé vlákna a silovku na rychlé vlákna.
Chtěl jsem jet tempo 402, ale jebu na to, prostě jedu kontrolovaně, procítěně, někdy vrcholná kontrakce, podle pocitu prostě. Toto je jen základní rozpis, když se necítím, jedu samozřejmě podle pocitu a ne to, co je napsáno, ale snažím se toho držet.
Pauzy u GVT jsou u základních objemových cviků 90s a vedlejší cviků 60s, druhý týden GVT snížím na 75s a na 45s. U silovky klasicky 2-3 min.
1. týden (GVT)
Pondělí : Prsa, záda, břicho + kardio (15)
Úterý : Biceps, triceps, ramena + kardio (15)
Středa : Volno
Čtvrtek : Prsa, lýtka + kardio (15)
Pátek : Nohy, břicho + kardio (15)
Sobota : Volno
Neděle : Volno
2. týden (silovka)
Pondělí : Prsa, triceps, břicho
Úterý : Volno
Středa : Záda, biceps + kardio (20)
Čtvrtek : Volno
Pátek : kardio (20) + Nohy, ramena
Sobota : Volno
Neděle : Volno
Třetí týden je opět GVT a čtvrtý silovka a tak na střídačku. V třetím týdnu přidám kardio na 20 min u GVT a u silovky na 25 a tak to nechám  . U silovky těch 5-6 opakování v rámci techniky samozřejmě, prostě základní objemové cviky na hrubou hmotu a hloubku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út září 09, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Po třech měsících bez tréninku nohou už mám dva tréninky za sebou a tak 6x kardio, koleno drží v pohodě, už se to pomaličku začíná vracet zpět. Váhu asi 111 mám teď.
Teprv se dostávám do tréninku, mám za sebou týden GVT a teď jedu silovku týden, zatím váhy 40-50 %, zlehka  není kam spěchat, jde mi hlavně o procítění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st září 10, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Takže obrovská výpomoc přišla, ještě mám kreatin a NO. Je to 10 kg proteinu a tamty tabletky tmavé, to je SPIRULINA. Strašně moc si toho vážím, tohle, aby pro vás udělal člověk, který vás nikdy neviděl osobně  masakr.
Sacharidy snížím z 450 na nějakých 370-400 a nahodím všechny doplňky, to bude nářez, už se těším, poprvé toho tolik. Contest prep has begun!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá září 12, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem jel potřetí nohy, 40 kg na dřep po důkladném zahřátí kolen a přípravy. Začlo mě píchat z vnitřní strany kolene a pak pod češkou spíše k levé straně, musel jsem přestat. Dojel jsem aspoň předkopy lehké a zákopy a legpress v sedě lehce.
Při legpressu v sedě jsem přiložil dlaň na pravé koleno a cítil jsem, jak to tam při pozitivní fází dřepu dost vrže, takže fakt už nevím, doktoři tu stojí za hovno a já si za to můžu sám, že jsem v 17 prostě neuměl techniku a valil váhy, takže jarní sezonu nejdu stoprocentně. Pokud bych stihl vyéčit, tak jedině podzim pohárovky a nebo MS.
Už fakt nevím, dneska jsem se na to všechno už chtěl vykašlat, neboť tři měsíce a půl jsem to necvičil a léčil a všecchno na hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne září 14, 2014 8:05 am Předmět: |
|
|
Takže začínám dietu, takovou dá se říct. Když nemůžu růst na vršku (jak by pak vypadal nohy, když je cvičit nebudu, nebo budu ale jen tak, když to nebude bolet), takže můžu zlepšovat jen tvrdost, abych aspoň nějak neztrácel čas. Začínám na 350g sacharidů denně a celkově asi 270-280g bílkovin denně, včetně neplnohodnotných, které tvoří asi 30 %.
V netréninkové dny bílkoviny rapidněji snížím, prostě i podle pocitu, sacharidy nechám a možná jednou týdně si dám třeba víc.
Zkusím to vysekat tak na 7-6 % BF, pomaličku. Mám teď tak 11+ cca. Jediná možná cesta pro mě, stát na místě nechci, růst do vršku nemůžu, bo bych pak byl nesymetrickej a vršek bych pak musel třeba brzdit, takže takhle. Cílem je zlepšení tvrdosti teď a zajít za novým doktorem a nejrychleji to vyřešit. Juniory mám včetně tohoto roku ještě 5 let, tak pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne září 14, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Jinak v pondělí začínám 2. týden GVT, minulý týden bylo silovka, mám to tak na střídačku a snižuji pauzy u základních cviků 10x10 na 75s a u vedlejších na 45s, přidáváme váhu 2,5-5 kg a poslední 10. série bude s vrcholnou kontrakcí a pomalou negativkou a do selhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út září 16, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Dík  . Kdybych mohl cvičit ty nohy, tak jsem 2x takovej  . Neroste to tak rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|