|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Pokud by se měla práce hodnotit kalorickým výdejem, tak je asi velmi zřetelné, kdo pracuje a kdo si válí šunky. Ale protože všichni účastníci této diskuze jsou velmi inteligentní lidé, tak
určitě nebude problém uznat, že každá práce má svoji platnost a kdo se domnívá, že ta jeho
je nejdůležitější ze všech, je trouba... |
Práce se hodnotí v joulech (J) Hulkie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Hulkie napsal: | Pokud by se měla práce hodnotit kalorickým výdejem, tak je asi velmi zřetelné, kdo pracuje a kdo si válí šunky. Ale protože všichni účastníci této diskuze jsou velmi inteligentní lidé, tak
určitě nebude problém uznat, že každá práce má svoji platnost a kdo se domnívá, že ta jeho
je nejdůležitější ze všech, je trouba... |
Práce se hodnotí v joulech (J) Hulkie. |
To už se trochu rýpeš v hovnech, nemyslíš? Bazální metabolismus se klidně vyjadřuje v kcal,
ale spočítat ho musíš v joulech, aby to bylo vědecky přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
Smysl pro humor je tu očividně deficitní.
(btw. lékaři nejsou fyzici. Může se klidně používat pro mě za mě třeba věrtel, ale že to není OK je jasné. Snad nikdy jsem na škole nepočítal nic v Kcall).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Přidávám foto mýho drobečka pro představu... |
Hodně hezká fotka:).
Pamatuju, když jsem řídil poprvé kamion já. Bylo mi tak 20 plus mínus, jeli jsme s bráchou (co se řízením živí) na Slovensko, bylo to nějak v noci a on byl hodně unavený. Tak mi dal rychlokurz, jak se ta věc řídí a že bude sedět vedle a hlídat mě. Usnul asi během pěti minut:). Dálnice byla prázdná, tak to šlo hezky, ale jen do chvíle, než přišlo zúžení vytyčené kuželíkama... Pamatuju, jak jsem ten rozměr auta neměl v oku, jak jsem jen ve zpětném zrcátku viděl odlítávat jeden kuželík za druhým... No ale dojeli jsme:). Každopádně když vzpomenu, co ta práce obnáší (navíc tenkrát ještě do dost států byly hranice a tím pádem o to delší čekání), tak bych to dělat fakt nechtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tom.K. napsal: | | Přidávám foto mýho drobečka pro představu... |
Hodně hezká fotka:).
Pamatuju, když jsem řídil poprvé kamion já. Bylo mi tak 20 plus mínus, jeli jsme s bráchou (co se řízením živí) na Slovensko, bylo to nějak v noci a on byl hodně unavený. Tak mi dal rychlokurz, jak se ta věc řídí a že bude sedět vedle a hlídat mě. Usnul asi během pěti minut:). Dálnice byla prázdná, tak to šlo hezky, ale jen do chvíle, než přišlo zúžení vytyčené kuželíkama... Pamatuju, jak jsem ten rozměr auta neměl v oku, jak jsem jen ve zpětném zrcátku viděl odlítávat jeden kuželík za druhým... No ale dojeli jsme:). Každopádně když vzpomenu, co ta práce obnáší (navíc tenkrát ještě do dost států byly hranice a tím pádem o to delší čekání), tak bych to dělat fakt nechtěl. |
jste dobří kaskadéři
Já už jsem se aspoň propracoval k tomu, že už jezdím jen po německu a každý den se vrátím domů. To spaní venku a rajzování po celý EU už mi lezlo na mozek... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tome - jinak já bych v náklaďáku nestrávil ani hodinu - představa, že někde zapadnu v zimě (což bohatě vidím v Beskydech) nebo spím někde po parkovištích - to bych na rovinu nedal. |
Kdybych já jel s touhle krávou, tak zapadne do příkopu každé auto které mě potká (včetně těch zaparkovaných)
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Tom K. pěknej Man. Dost se o kamiony zajímám, ale bohužel mně je zatím jenom 17, takže zatím bez řízení. Ladils sám, nebo to bylo už s rampou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska me potesil casein za 299/kg a wpc 80 za 335/kg, tak jsem vzal zasobu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Dneska me potesil casein za 299/kg a wpc 80 za 335/kg, tak jsem vzal zasobu ) |
Jo jo. Také jsem si nakoupil o něco víc než obvykle. Ten wpc 80. To je celkem dobrá cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tenhle týden jsem tam zrovna vydával 10 kg hydrolyzovaného kolagenu, milion MSM apod. pro nějakou paní a její koně... než jsem načetl všechny ty EANy, tak mi narostly vousy. Takže doufám, pánové, že jste si to nechali poslat poštou, jinak se na té Pionýrské zbouřím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Dneska me potesil casein za 299/kg a wpc 80 za 335/kg, tak jsem vzal zasobu ) |
Tyhle ceny mají kde? :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|