Expendables 3 - V pátek jsem na tom byl v kině a docela jsem se bál jaké to bude po tom co jsem tady na to četl ohlasy ale musím říct že je to absolutní pecka! Za mě bych řekl že je to možná nejlepší díl prozatím Musím vyzdvihnout Antonio Banderase který tam absolutně září Fakt co byl v každý scéně tak se smálo celý kino
Moje hodnocení je 10/10
Expendables 3 - V pátek jsem na tom byl v kině a docela jsem se bál jaké to bude po tom co jsem tady na to četl ohlasy ale musím říct že je to absolutní pecka! Moje hodnocení je 10/10
tak jsem se obaval ale je to totalni narez :D chapu ze par lidi od toho ceka kdovi jaky poselstvi
Tak jsem nevydrzel cekat na BRrip a stahl si dobre koukatelnou TS kvalitu. A musim rict, ze super, spad, akce, vtip, hodnodil bych aspon 8-9/10.
Tohle zrovna je film, kde IMAX ještě přidá další 2 body v hodnocení, bohužel posledních 5 minut bylo pro mě neskutečné zklamání, film měl skončit výbuchem, pak rychlý stříh na Cruisův ksicht a titulky. Ne to co tam bylo
Suhlasim s Gohanom. Ked pisete o deji aspon napiste spoiler.
Expendables je pecka, ale asi len pre tych, ktory sa narodili v 80tych. Mne sa film pacil, ale to CGI bolo hrozne.
Skoda, ze im to leaklo, v kine nas bolo dokopy desat. Takto styrka asi nevznikne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru