K tomu military presu: 65kg určitě ne. Trojky se většinou dělaj s 90% maxka, tím pádem ti max vychází na 55kg. Nezdá se to, ale je to tak, není to bench kde se zvedá dvakrát tolik, tudíž i ty váhové skoky mezi opáčkama sou daleko menší.
K tomu military presu: 65kg určitě ne. Trojky se většinou dělaj s 90% maxka, tím pádem ti max vychází na 55kg. Nezdá se to, ale je to tak, není to bench kde se zvedá dvakrát tolik, tudíž i ty váhové skoky mezi opáčkama sou daleko menší.
Ano, jenže já mám maxko na bench okolo 110kg a ten military press jsem jel až po prsou né zrovna dvakrát čerstvej, takže 65 bych určitě zatlačil
Ano, jenže já mám maxko na bench okolo 110kg a ten military press jsem jel až po prsou né zrovna dvakrát čerstvej, takže 65 bych určitě zatlačil
Nejlepší bude, když to vyzkoušíš
Zkoušet to nepotřebuju, maximálky je zbytečný jezdit, nejsem trojbojař ani jemu nic podobného. Navíc ještě ani nevím jaké cviky budu v přípravě jezdit, takže třeba tam military ani nebude
asi tak, ono je pekné polemizovať, že čo by človek teoreticky dal, alebo nedal, ale pokiaľ to aj reálne bez dopomoci nedal, tak dovtedy to nedal hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Furt lepší zkusit maxko (military není dřep aby ses měl čeho bát) a říct zvedl sem tolik a tolik, než vykládat takový bludy jako že zvedl sem 3x50 tak to určitě vytlačím 65. Nemyslím to zle, ale z vlastní zkušenosti si myslím, že s 65kg poctivě z hrudníku bys ani nehnul.
Furt lepší zkusit maxko (military není dřep aby ses měl čeho bát) a říct zvedl sem tolik a tolik, než vykládat takový bludy jako že zvedl sem 3x50 tak to určitě vytlačím 65. Nemyslím to zle, ale z vlastní zkušenosti si myslím, že s 65kg poctivě z hrudníku bys ani nehnul.
20x20kg
15x40kg
10x60kg
8x70kg
6x80kg
4x90kg
3x100kg (tady už byla technika pěkně vykurvená a hodně to tahali spodní záda)
Takže teď mě čeká hodně práce na technice.
Legpress
6x150kg
6x150kg
6x150kg
6x150kg
6x150kg
Dřepy
10x60kg
10x60kg
10x60kg
Předkopávání
5x30kg
5x30kg
10x20kg
10x20kg
Zakopávání
5x27.5kg
5x27.5kg
10x20kg
10x20kg
Lýtka
6 sérií.
No co na tenhle trénink říct. Nevím kterej debil vymyslel posilování nohou, každopádně zatím mě to pěkně sere . Příště neudělám tu blbost, že budu snídat hodinu a půl před tréninkem a druhou blbost, že pojedu komplet nohy s lýtkama. Viděl bych to 3+1 a 2+1 - Prsa + Biceps, Nohy + břicho, Záda + lýtka, volno, Ramena + triceps, Kruhovka a balanční cviky, volno
Naposledy upravil DiamonD123 dne pá srpen 22, 2014 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát
No co na tenhle trénink říct. Nevím kterej debil vymyslel posilování nohou, každopádně zatím mě to pěkně sere . Příště neudělám tu blbost, že budu snídat hodinu a půl před tréninkem a druhou blbost, že pojedu komplet nohy s lýtkama.
Makání mě teprve čeká Zatím se jen tak oťukávám a protahuju.
Tak to jo Držím palce a ať všechno klape jak má!
Díky, to jsi na mě nějakej příjemnej na to, jak tě buzeruju u tebe v logu
Jinak k těm aktuálkám - víc jak půlka fotek, co mám na profilu je focena samospouští a až na to, že tam špatně pózuju jim to na kvalitě nijak neubírá :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru