|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Leg press na ,,žabáka". Nebo dřepy tímto stylem
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
jo, s tím mám taky problém _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
tak ono to je asi ve finále problém hodně žen, tahle partie..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE mrkni Janče na profil, pak mluv něco o žraní. :)
Tohle je věčný problém žen, může za to i geneticky předurčené ukládání tuku. Specifické posilování a redukce tuků (v případě nadváhy, či většího množství tuků v těle) může pomoci, ale nemusí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 6:56 am Předmět: |
|
|
Dřepy na široko by mohli fungovat dobře, ty už jsme zařadili..
Možná by mohlo fungovat i dát závaží na kotníky, lehnout na bok a zvedat vrchní nohu..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:45 am Předmět: |
|
|
No ono to jde vlastně tak i tak.. buď vrchní ( obě natažené) a nebo spodní ( tu vrchní pokrčenou a spodní zvedat za ní jakoby )
ale tím že to je problémová partie a ještě zrovna není až tak zapojovaná podle mě u ostatních cviků tak se to chce hodně zaměřit a víc na tom dřít..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:49 am Předmět: |
|
|
jj, já se snažím
ale jak ty výsledky nejsou úměrné námaze, tak mě to demotivuje.
třeba na břiše vůbec tolik nemakám a je ok, až se divím, i vzhledem k věku a počtu těhotenství.
ale u mě je prostě spodek horší, i zadek není to, co by měl být _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
genetika, těhotenství ....., to vše hraje roli. hlavní je něco dělat a uvědomovat si problémy, nedostatky a tak..
a ono časem vvšechno bude..
kdyby byl ještě nějaký nápad na cvik na vnitřek tak sem s ním !
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 7:55 am Předmět: |
|
|
Na tyto partie mohu poradit, aby ses mrkla pro motivaci na tréninkové pragramy Brazil Butt Lift® a tréninky od Chalene Johnson, teď má nový PYIO.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|