|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
Dá se to najít zdarma na stáhnutí ... oni to stejně prodávají jen u sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj enemeci, tuk na nějakém místě těžko zhubneš tím, že to místo budeš procvičovat. Můžeš celkově zhubnout, a můžeš na daném místě zvětšit svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
Vím že nejde hubnout ani přibírat lokálně, jde o to že žena zhubla celkově ale na jednom místě ( vnitřku stehen) je problém největší a nejde dolů proto jsem se ptal na nějaké konkrétní cviky na tuhle partii na kterou se chce více zaměřit a samozřejmě dál pokračovat ve zpevňování celé postavy ..
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
Pozor, aby se ti ty vnitrni svaly pravě následkem cvičení nezvětšovaly. Já si teda myslím, že je lepší tam mít " větší " sval, než menší tuk, ale ja jedu dřepy všemi možnými způsoby a právě naširoko mi ty svaly více procvičí a rostou. Pak se ti jakoby dřou o sebe. je to otázka estetiky.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
Právě , jde o estetiku a souměrnost a tady je vidět jasná slabina..
A když se to tam "klepe" nejvíc tak je na tom potřeba máknout..
široký dřepy jsou fajn.. Co se týče kardia tak jezdí hodně inline brusle a tam se to taky hodně procvičí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | jo, s tím mám taky problém |
Janí,koukl jsem se na tvůj profil a tvůj problém je obecně svalová hmota. Máš docela dobré břicho a tuku na tobě moc není,ale nohy to chce cvičit pořádnýma cvikama s většíma váhama. Tvůj problém dle mě rozhodně není nějaká dysbalance,spíš celkový objem svaloviny na stehnech ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | CZEBLADE mrkni Janče na profil, pak mluv něco o žraní. :)
Tohle je věčný problém žen, může za to i geneticky předurčené ukládání tuku. Specifické posilování a redukce tuků (v případě nadváhy, či většího množství tuků v těle) může pomoci, ale nemusí. |
S tímhle souhlasím,napsal jsem blbost,že se má cvičit na žabáka atd. Na špeky se prostě musí míň/lépe žrát,protože genetika to sem prostě ukládá.
Já mám třeba rýslý ruce jak fitnessák a břicho jak štamgast z hospody (když to trochu přeženu)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | JanaHn napsal: | jo, s tím mám taky problém |
Janí,koukl jsem se na tvůj profil a tvůj problém je obecně svalová hmota. Máš docela dobré břicho a tuku na tobě moc není,ale nohy to chce cvičit pořádnýma cvikama s většíma váhama. Tvůj problém dle mě rozhodně není nějaká dysbalance,spíš celkový objem svaloviny na stehnech ;-) |
jj, já nemám moc tuku ani svalů...pokud bych věřila in body tak je to 10kg a svaly 27kg...vážím 59kg.
já prostě hodně zhubla, vršek šel pěkně, spodek se drží. ale i tak je obr pokrok, když mám teď přes boky 90cm a mívala jsem i 110cm.
bohužel se do posilky dostanu jednou za čas, takže nějaký leg press atd a dřepy s velkou těžkou činkou jsou občas
a doma cvičím s tím, co mám.
ale tak já nemám žádné ambice soutěžní atd, cvičím si pro sebe, pro fyzičku, abych se udržovala.....
původně jsem jen hubnula po dětech....a drží se mě to už pomalu 2 roky....což taky beru jako úspěch že se cvičení stalo každodenním zvykem.
budu-li na tom někdy líp...budu ráda, pokud zůstanu takhle....taky dobře _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: |
jj, já nemám moc tuku ani svalů...pokud bych věřila in body tak je to 10kg a svaly 27kg...vážím 59kg.
já prostě hodně zhubla, vršek šel pěkně, spodek se drží. ale i tak je obr pokrok, když mám teď přes boky 90cm a mívala jsem i 110cm.
bohužel se do posilky dostanu jednou za čas, takže nějaký leg press atd a dřepy s velkou těžkou činkou jsou občas
a doma cvičím s tím, co mám.
ale tak já nemám žádné ambice soutěžní atd, cvičím si pro sebe, pro fyzičku, abych se udržovala.....
původně jsem jen hubnula po dětech....a drží se mě to už pomalu 2 roky....což taky beru jako úspěch že se cvičení stalo každodenním zvykem.
budu-li na tom někdy líp...budu ráda, pokud zůstanu takhle....taky dobře |
Hlavní je, když to člověka baví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|