jak to je se sacharidama ?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak to je se sacharidama ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Macha

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 7:26 pm    Předmět: jak to je se sacharidama ? Odpovědět s citátem

ahoj, chtěl bych se zeptat jaký vliv mají na tělo sacharidy kromě energie pro tělo ? . Sacharidu mam za den poměrně málo , ke snídani většinou racio chlebíčky nebo vločky, po treninku 50g maltrodextrinu , oběd rejže. Moje poslední sacharidy jsou k obědu potom už jen bílkoviny, takže mam takových 100- 150 +- sacharidu , ale když necítim během dne unavenost tak by to mělo být ok ne ? Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Macha

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 6:37 pm    Předmět: Re: jak to je se sacharidama ? Odpovědět s citátem

Tak uz jsem si procet nekolik temat a prispevku, ale ted mam dotaz k tomu kdyz pracuju jako ridic a jsem treba od 10 rano do vecera v aute jak mam resit sacharidy ? Brat normalne jako kdybych nikam nejel nebo ubrat ? Dik
Číča

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele to záleží na celkovém jídelníčku,přečti si něco o low carbs dietách například. Já jsem momentálne na 50-100g sacharidech denně a je to v pohodě,jen před tréninkem si musím šlehnout víc. Zbytek energie však čerpám z tuků.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Macha

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Hele to záleží na celkovém jídelníčku,přečti si něco o low carbs dietách například. Já jsem momentálne na 50-100g sacharidech denně a je to v pohodě,jen před tréninkem si musím šlehnout víc. Zbytek energie však čerpám z tuků.

A rostes po 50-100 sacharidwch na den ? No rekneme ze bych mel ten den kdy necvicim a jsem v aute celej den jen 100 sachru+- ale ten den co cvicim a mam volno bych mrl 200+ nedelal bych trochu bordel v tom tele timhle ?
Číča

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálně není mým cílem růst,ale úplně v pohodě by to šlo na 150g sachrech ;-) zbytek samozrejme s tukama a bilkovinama. Když to máš takhle nastřídačku,tak to můžeš pojmout jako takový vlny,neviděl bych v tom velký problém. Na druhou stranu nevidím problém ani v tom přidat sachry,kdyby jsi nerostl-kdyz nemas cas,vemes sklenici,rano tam kydnes jogurt,vlocky,mleko,ovoce,skorici,kokos,atd... a pres den to dlabes.
Číča

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně tak kotel ryze se zeleninou,tomu se nic nestane v aute...zkratka pokud chces pribrat,tak nebud linej a vymysli si vic jidel. Nebo jak jsem rekl,dodej to spolu s tukama a mas po problemu.
Macha

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Momentálně není mým cílem růst,ale úplně v pohodě by to šlo na 150g sachrech ;-) zbytek samozrejme s tukama a bilkovinama. Když to máš takhle nastřídačku,tak to můžeš pojmout jako takový vlny,neviděl bych v tom velký problém. Na druhou stranu nevidím problém ani v tom přidat sachry,kdyby jsi nerostl-kdyz nemas cas,vemes sklenici,rano tam kydnes jogurt,vlocky,mleko,ovoce,skorici,kokos,atd... a pres den to dlabes.

no momentalne muj cil je rust, takze nechci sacharidovy vlny. ale blby ze v netreninkovej den mi to pujde do tuku kdyz budu jen v aute... mozna si dat pul hodinovy kardio rano nez vyjedu abych to telo trochu rozbeh? nevim no.
Macha

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Stejně tak kotel ryze se zeleninou,tomu se nic nestane v aute...zkratka pokud chces pribrat,tak nebud linej a vymysli si vic jidel. Nebo jak jsem rekl,dodej to spolu s tukama a mas po problemu.

me nedela problem jidlo, ale to ze v aute mi ten den to pujde do tuku.
Číča

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě se nacukruješ a doplníš glykogen ve svalech na trénink další den ;-) Každopádně si musíš vybrat,zda budeš růst nebo ne..přibírat jen svaly jde hodně blbě
Macha

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Právě se nacukruješ a doplníš glykogen ve svalech na trénink další den ;-) Každopádně si musíš vybrat,zda budeš růst nebo ne..přibírat jen svaly jde hodně blbě

no je to sice teprva 3-4 den co jsem navysil sachry ale na brise to jde trochu znat uz :D, ono kdyz jsem sedel dnes zase 5 hodin v aute. tak se chci zeptat mam trenink 3+1 a kdybych v ten den volna dal kardio tak by to nemelo vadit ne ? ale spis se chci zeptat momentalne nepouzivam bcaa mam jen protein ktery sice trochu obsahuje bcaa ale ne moc. nemelo by to mit nejaky spatny nasledky na svaly predpokladam kdyz mam dost bilkovin atd. myslim to kardio v den volna ?
tomsom

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mě zajímá,když teď přijmu velké množství sacharidů z důvodu toho,že chci aby mě narostlo pár kilo hmoty,tak mě s tím naroste i břicho.To pak shodím tím,že sacharidy omezím,budu přijímat správné množství bílkovin a o svaly nepřijdu?Samozřejmě za předpokladu že budu dál cvičit?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomsom napsal:
mě zajímá,když teď přijmu velké množství sacharidů z důvodu toho,že chci aby mě narostlo pár kilo hmoty,tak mě s tím naroste i břicho.To pak shodím tím,že sacharidy omezím,budu přijímat správné množství bílkovin a o svaly nepřijdu?Samozřejmě za předpokladu že budu dál cvičit?
Proč bys to proboha dělal? Odpovědi jsou: přijdeš (vždy při redukci hmotnosti jde pryč v nějakém poměru i svalová hmota). Přečti si sekci začátečníci - tohle jsou základní věci.
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusí to být vlny ve stylu 50g,100g,atd.
Myslel jsem to tak, že když budeš trénovat při 100g sacharidů a další den přijmeš třeba 200 nebo víc,rozhodně ti to nepůjde hned do tuku,jako se ty obáváš ;-) Tím spíš,když jedeš styl 3+1. Záleží samozřejmě i na dalších aspektech,jak vypadáš teď,jak trénuješ,atd. Kardio si klidně dej,ale neboj se toho.
Nejlepší bude,když si stanovíš nějaký systém,14 dni nebo měsíc ho budeš dodržovat a podle výsledků to pak upravíš. KDyž budeš hubnout,přidáš tuky/sachry,když tloustnout,ubereš to...easy
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Nemusí to být vlny ve stylu 50g,100g,atd.
Myslel jsem to tak, že když budeš trénovat při 100g sacharidů a další den přijmeš třeba 200 nebo víc,rozhodně ti to nepůjde hned do tuku,jako se ty obáváš ;-) Tím spíš,když jedeš styl 3+1. Záleží samozřejmě i na dalších aspektech,jak vypadáš teď,jak trénuješ,atd. Kardio si klidně dej,ale neboj se toho.
Nejlepší bude,když si stanovíš nějaký systém,14 dni nebo měsíc ho budeš dodržovat a podle výsledků to pak upravíš. KDyž budeš hubnout,přidáš tuky/sachry,když tloustnout,ubereš to...easy

jasny, dik moc za odpovedi, ale jeste tu mam jednu otazku chci zaradit kardio do dne volna ale problem je ,ze nemam bcaa je to hodne velkej problem nebo kdyz mam protein kterej to trochu obsahuje a mam normalni prijem bilkovin to je tech 110 g nemam se brat ubytku svalu ? dik . kardio chci zaradit rano jak vstanu, mozna do sebe hodim protein a pobezim pul hodky +- a pak si dam snidani.
bolgi

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jasny, dik moc za odpovedi, ale jeste tu mam jednu otazku chci zaradit kardio do dne volna ale problem je ,ze nemam bcaa je to hodne velkej problem nebo kdyz mam protein kterej to trochu obsahuje a mam normalni prijem bilkovin to je tech 110 g nemam se brat ubytku svalu ? dik . kardio chci zaradit rano jak vstanu, mozna do sebe hodim protein a pobezim pul hodky +- a pak si dam snidani.

Ked mas trenink 3+1, tak ak mas vo volny den este silu, energiu a chut na kardio, tak podla mna netrenujes dost intezivne :) uz samotne 3 dni treningu za sebou su pre naturala (co nema za sebou 10 rokov treningu) dost psycho podla mna. radsej oddychuj a daj si nejake kardio 20-30 minut po treningu.

ale ak to chces robit takto, tak ak si das vecer pred tym poriadne jedlo tak na druhy den mozes bez problemov ist rano na polhodinu behat na lacno, osprchovat sa a potom sa normalne (kvalitne) naranajkovat. neboj sa, ziadne svaly ti neodpadnu ani nic podobne :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: