jak to je se sacharidama ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak to je se sacharidama ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenech se tolik lákat reklamama,BCAA před kardiem dávat nemusíš. Ikdyž při tréninku 3+1 bych o nich uvažoval.
Každopádně je aale 110g bílkovin je dost málo,pokud nejsi žena
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Nenech se tolik lákat reklamama,BCAA před kardiem dávat nemusíš. Ikdyž při tréninku 3+1 bych o nich uvažoval.

No zena nejsem ale vazim tak , mam kolem 70 kilo. Ale mam 2x denne davku bcaa z proteinu to by melo stacit ne ?
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečti si nějaký základy o výživě. 70kg je fakt málo a při systému 3+1 aby k něčemu byl se musíš cpát bílkovinama.
Riku

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik měříš? 70kg nemusí být málo pokud máš 160cm
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Kolik měříš? 70kg nemusí být málo pokud máš 160cm

179
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kolik bych mel davat bilkovin ? momentalne mam 150-200 sachru a 110 +- bilkovin. trenink mam 3+1, prsa +triceps, ramena + biceps , a zada + nohy pak den volna.
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,tak to máš sakra málo...zkrátka přidej ;-) všude a všechno
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Macha napsal:
Číča napsal:

No zena nejsem ale vazim tak , mam kolem 70 kilo. Ale mam 2x denne davku bcaa z proteinu to by melo stacit ne ?

BCAA vůbec nepotřebuješ. Jako 70 kg chlap už vůbec nepotřebuješ protein. Tobě stačí 1,5-2 g bílkovin na kilo. Nesouhlasím, že 110 g je na Tebe nějak málo. Viděl bych to na 110-130 g bílkovin. Nula Bcaa. Pokud protein tak hydro a nejlépe úplně bez něj.

Pro začátečníky - prozradím Vám tajemství. proteinové doplňky používáme, pokud to neužereme ze stravy. Např. Vážím metrák a chci 200 g bílkovin denně, tak OK - tam to má smysl. Půl kila masa denně je Tvůj celodenní příjem bílkovin.

Chlabi (baby)...nebuďte blbí! Každý špekuluje co za NO, nakopávač, spalovač a přitom kromě toho, že naprosto nezvládají techniku provedení cviků (smutná realita je, že 90 % lidí ve fitku cvičí blbě), tak nezvládají trénink jako samotný...ale musí mít doma top z doplňků výživy.

Resume: pokud jsi ektomorf, tak 1,5-1,8 (max 2 gramy) bílkovin na kilo + zbytek užrat v cukrech (endomorfové v tucích na úkor cukrů).

Ektomorfové spíše fullbody 3x týdně. Nehrotil bych více než 4 tríninky týdně. Hmotnější borci - endomorfové klidně split vícektrá týdně.

Tj. neřeš BCAA a jestli neshodíš hmotu (s takovou hmotností bez urážky nemáš co shodit).
Pořádně jez a cvič. Dopl%nky jsou nadstavbou...ne základem.
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Macha napsal:
Číča napsal:

BCAA vůbec nepotřebuješ. Jako 70 kg chlap už vůbec nepotřebuješ protein. Tobě stačí 1,5-2 g bílkovin na kilo. Nesouhlasím, že 110 g je na Tebe nějak málo. Viděl bych to na 110-130 g bílkovin. Nula Bcaa. Pokud protein tak hydro a nejlépe úplně bez něj.

Pro začátečníky - prozradím Vám tajemství. proteinové doplňky používáme, pokud to neužereme ze stravy. Např. Vážím metrák a chci 200 g bílkovin denně, tak OK - tam to má smysl. Půl kila masa denně je Tvůj celodenní příjem bílkovin.

Chlabi (baby)...nebuďte blbí! Každý špekuluje co za NO, nakopávač, spalovač a přitom kromě toho, že naprosto nezvládají techniku provedení cviků (smutná realita je, že 90 % lidí ve fitku cvičí blbě), tak nezvládají trénink jako samotný...ale musí mít doma top z doplňků výživy.

Resume: pokud jsi ektomorf, tak 1,5-1,8 (max 2 gramy) bílkovin na kilo + zbytek užrat v cukrech (endomorfové v tucích na úkor cukrů).

Ektomorfové spíše fullbody 3x týdně. Nehrotil bych více než 4 tríninky týdně. Hmotnější borci - endomorfové klidně split vícektrá týdně.

Tj. neřeš BCAA a jestli neshodíš hmotu (s takovou hmotností bez urážky nemáš co shodit).

Dik moc a jak se sacharidama ? Nechat 200 ? Nejbliz podtavove mam k endomorfovi. A jak to mam delat s tema sachrama kdyz vim ze treba jeden den budu od rana sedet v aute sz do vecera ? S tim treninekm si teda budu davat vetsi pauzu nez jen 1 den (mam 3+1)
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Tohle by si měla přečíst většina lidí, co sem napíše ohledně jídelníčku a plánu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsi endomorf - šel bych cestou bílkoviny a tuky a sacharidy nízko. Klidně do 200 g / den.
Sacharidy komplexní na snídani a po tréninku...večer ne, maximálně ze zeleniny.

3+1 je dle mě dlouhodobé maximum co člověk uregeneruje pokud k tomu nedopuje (tedy, trénuje - li intenzivně).

Dobrá volba je dle mě freimenův lehkotěžký split (najdi na netu).

Jak se stravovat pokud celý den řídíš?

Napadá mě stravování ve stylu warrior diet nebo tak jak to dělám já, když trávím třeba 7-10 hodin v autě. Tj. ráno dát významnou část kalorického příjmu.

Ráno třeba míchaná vajíčka, šunka, sýr, rajče, okurka, kafe
svačina v autě - musli tyčka, ovoce
oběd: maso + zelenina nebo brambory, trocha rýže (žádné omáčky, nic smaženého).
svačina: já mám rád třeba sušené maso
po tréninku: maso, rýže např.
Večeře: plno lidí to nesnáší, ale myslím, že třeba takový mix tvaroh s jogurtem a ořechy je docela fajn nebo mozzarela s rajčaty a olivovm olejem.

Jinak - pokud to chceš pojmout nějak seriozněji, tak třeba toto je dobrá inspirace:

Taková chladící taška v autě řeší prakticky celý den. Dáš tam co potřebuješ. Pokud celý den jezdíš, tak tam bych viděl rozumné využití proteinového nápoje (do shakeru suchý prášek a zalít těsně před konzumací vodou, kterou v autě jistě vozíš, když celý den jedeš).

Protein má dle mě význam pokud to neujíš ze stravy nebo ve výjmečných případech, že nestíháš nebo máš doma třeba vyjedenou lednici, tak si dám raději hydro ve vodě než milku, no ne?:o)
Tom3

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Na tohle se s dovolenim autora urcite nejednou odkazu
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pokud jsi endomorf - šel bych cestou bílkoviny a tuky a sacharidy nízko. Klidně do 200 g / den.
Sacharidy komplexní na snídani a po tréninku...večer ne, maximálně ze zeleniny.

3+1 je dle mě dlouhodobé maximum co člověk uregeneruje pokud k tomu nedopuje (tedy, trénuje - li intenzivně).

Dobrá volba je dle mě freimenův lehkotěžký split (najdi na netu).

Jak se stravovat pokud celý den řídíš?

Napadá mě stravování ve stylu warrior diet nebo tak jak to dělám já, když trávím třeba 7-10 hodin v autě. Tj. ráno dát významnou část kalorického příjmu.

Ráno třeba míchaná vajíčka, šunka, sýr, rajče, okurka, kafe
svačina v autě - musli tyčka, ovoce
oběd: maso + zelenina nebo brambory, trocha rýže (žádné omáčky, nic smaženého).
svačina: já mám rád třeba sušené maso
po tréninku: maso, rýže např.
Večeře: plno lidí to nesnáší, ale myslím, že třeba takový mix tvaroh s jogurtem a ořechy je docela fajn nebo mozzarela s rajčaty a olivovm olejem.

Jinak - pokud to chceš pojmout nějak seriozněji, tak třeba toto je dobrá inspirace:

Taková chladící taška v autě řeší prakticky celý den. Dáš tam co potřebuješ. Pokud celý den jezdíš, tak tam bych viděl rozumné využití proteinového nápoje (do shakeru suchý prášek a zalít těsně před konzumací vodou, kterou v autě jistě vozíš, když celý den jedeš).

Protein má dle mě význam pokud to neujíš ze stravy nebo ve výjmečných případech, že nestíháš nebo máš doma třeba vyjedenou lednici, tak si dám raději hydro ve vodě než milku, no ne?:o)

priznam se ,ze tuky jsem do ted nejak neresil, ale rybu mam tak 1-2x do tydne. A dost jsem ted uvazoval ,ze si koupim rybi tuk z lekarny. jinak uzivam multivitamin od amixu nejakej multi mega sport stack a k tomu vitamin C mam.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rybí tuk zbytečný (v kapslích apod.)...stejně tak ten zbytek. Vitamíny má význam dopl%novat v zimě. v létě to ujíš z ovoce a zeleniny. V budoucnu má význam možná to céčko, ale bez něj te%d můžeš v pohodě fungovat.
Tuk budeš mít v mase, olivovém oleji, sýrech apod.
Riku

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte to se tak hezky čte ty příspěvky od tebe

Jen se chci zeptat, rybí tuk proč myslíš že je zbytečný? Kapslový nekupuji, normálně v lahvi a dávám po lžících.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: