jak to je se sacharidama ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak to je se sacharidama ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytečný myslím v tom smyslu, že bych prioritně řešil jiné věci. Postavil dobrý základ a až budu mít solidních pár jídel denně, tak můžu řešit olej. Je zbytečné řešit, že beru céčko a přitom nemám ujasněno kolik gramů sacharidů bílkovin apod. mám mít v jídeláku (ujasnit si co jsem te%d, co chci dosáhnout v nějakém horizontu vzhledem k somatotypu, náročnosti tréninku, zdravotním omezením, finančním možnostem apod.)

Za mě - raději bych tučnou rybu typu losos než olej v lahvi. ale samozřejmě, pro někoho proč ne. Ten olej dává větší smysl než třeba....třeba karnitin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Deadlift : takze jen pro upresneni abych v tom mel jasno a nedelal koniny zase jako 4 mesice co na sobe makam :D, doufam,ze uz si nemyslite,ze jsem mental jen v tom chci mit jasno. Kdyz budu napr od 10 do 9 vecer v aute tak si rano dam normal vlocky banan a pak uz jen k obedu si udelam trochu ryze + maso + zelenina a jen bilkoviny a tuky potom ,takze sachry necham na 100 ten den, a v ostatni dny dam na 200. jde mi o to, nebude si telo myslet ,ze jedu sacharidovy vlny. kdyz budu mit treba 100,200,200,100 ? dik
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele tvoje tělo nemá žádný mód sacharidovych vln,jde jen o součet kalorií. Pokud ty chybějící cukry doplnis tukama (kaloricky), tak to tvymu delu bude úplně jedno. A pokud to.nedoplnis,hold ten den toho sníš min.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makas na sobe 4 mesice a pocitas si gramy sachru, bilkovin apod, u kultika bych to chapal, u klasickyho knedlika, co chce se sebou neco delat mi tenhle vedeckej pristup prijde nemocnej, nehlede na to, ze vsadim svy levy varle, ze to nedokazes drzet ani dva tydny v kuse...
Macha

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Makas na sobe 4 mesice a pocitas si gramy sachru, bilkovin apod, u kultika bych to chapal, u klasickyho knedlika, co chce se sebou neco delat mi tenhle vedeckej pristup prijde nemocnej, nehlede na to, ze vsadim svy levy varle, ze to nedokazes drzet ani dva tydny v kuse...

tlustej opravdu nejsem :) chci nabrat.

no sice jsem to nepocital takhle ale jidelnicek uz jsem tak nejak mel a jedu to uz docela dlouho taky tak ty tri mesice , tvarohy na noc, rano vlocky, k obedu maso ryze nebo testoviny atd. vyjehbalj sem se tucnej jidlum a pil jen vodu. Slo mi jen o to, ze stagnuju tak dobry 1-2 mesice co se tyce rukou a váhy, ostatni casti rostou ale ty ruce mam slaby jsem ten typ co ma ramena hrudnik jestli chapete. tak jsem si rekl,ze je nekde chyba a je v tom jidle konkretne v tech sacharidech mel jsem jich fakt malo pod 100 dost a celkove jsem jedl malo a do toho ta prisla ta prace kdy jsem treba cely den v aute.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Macha napsal:
To Deadlift : takze jen pro upresneni abych v tom mel jasno a nedelal koniny zase jako 4 mesice co na sobe makam :D, doufam,ze uz si nemyslite,ze jsem mental jen v tom chci mit jasno. Kdyz budu napr od 10 do 9 vecer v aute tak si rano dam normal vlocky banan a pak uz jen k obedu si udelam trochu ryze + maso + zelenina a jen bilkoviny a tuky potom ,takze sachry necham na 100 ten den, a v ostatni dny dam na 200. jde mi o to, nebude si telo myslet ,ze jedu sacharidovy vlny. kdyz budu mit treba 100,200,200,100 ? dik

Nemusíš to mít takto striktně. Já se třeba jeden den přežeru do bezvědomí (jako třeba včera), ale dnes si dám odlehčovačku a na jídlo jen snídani a pak jen zeleninu.

Když pojedeš autem, tsak si dáš ráno snídani a ještě stihneš i svačinu (mořná) a pak oběd a ten může mít různé podoby - záleží na Tobě. Já to většinou neřeším a snížím rychlost pod 130 km/hod. a něco za jízdy žvýkám. To je jen na Tobě. Obecně - sacharidy bych ubíral s blížícím se večerem. Nejvíc dal ráno a třeba po tréninku, jinak bych to nepřeháněl. Dojíst se můžeš tukama...čímkoliv.

Jinak tělo neví co jsou sacharidové vlny, reaguje na změnu kalorického příjmu. Hubnul bys stejně, kdybys hýbal kaloriemi v podobě tuků.
Macha

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čau, nechci zakládat nové téma tak se chci jen rychle zeptat na váš názor na glutamin.
doNny_

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš finance navíc, tak je to velmi dobrá věc na regeneraci. Ale nezbytně nutné to není
Macha

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doNny_ napsal:
Pokud máš finance navíc, tak je to velmi dobrá věc na regeneraci. Ale nezbytně nutné to není

jo, nasel jsem bcaa taky za peknou cenu asi objednam ty.
Macha

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau, chtel bych se zeptat jak davate gainer pri objemu, po treninku nebo pred ? Vim ze je lepsi maltrodextrin+protein ( ten davam 10-30 min po treninku ) ale na zimu bych chtel vyzkouset gainer ( jinak mam vybranej od mutanta prijde mi slozenim dobrej ) dik za odpoved .
kubaz

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kup si nejaky kvalitni, mutant mass apod. gainery za levnocha buh vi kolik kg to sou same rychle cukry a pujdes do tuku jak nikdy, bud si mixuj vlocky s proteinem, coz je podle me nejidealnejsi gainer, nebo si kup nejaky poradny, instant mass od reflexu, one stop extreme od reflexu, royal mass je tez pry dobry, lidi si chvali i ten palatinose od extrifitu
Macha

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kup si nejaky kvalitni, mutant mass apod. gainery za levnocha buh vi kolik kg to sou same rychle cukry a pujdes do tuku jak nikdy, bud si mixuj vlocky s proteinem, coz je podle me nejidealnejsi gainer, nebo si kup nejaky poradny, instant mass od reflexu, one stop extreme od reflexu, royal mass je tez pry dobry, lidi si chvali i ten palatinose od extrifitu

ten mutant mass ma prave na 85g sachru jen 15 cukru to mi prijde dobry , treba ten weider mass nechapu jak si to muzou chvalit na recenzi pulka je cukr a jeste tam narvou kreatin monohydrat. Vlocky jsem rad ze dam do sebe nejakych 60g vic ne pak se mi chce blejt, zkousim to ted jist s bilym jogurtem a jde to lip ale furt nic moc.. jinak kouknu na ty gainery
co jsi mi tu vypsal, dik za tip.
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čau nechci spamovat znovu novy tema tak to napisu sem. Potrebuju poradit s jidelnickem vim ,ze me za to zabijete ale potreboval bych v nem poradit.

snidane 6:00 nebo 7:00 ( podle toho v kolik vyrazim do prace )
nestiham snidane takze 70g gainer + nejaky ovoce

9:00 vetisnou si udelam na cestu tousty nebo chleba s sunkou/syrem.

kolem 12 100g ryze 150g kure

16:00 gainer 70g + bcaa ( po treninku )

17:00 protein + to co je doma nejaky testoviny s omackou napr.

22:00 tvaroh 250g

napiste mi kdyztak jen cas a co tam mam pridat, diky.
doNny_

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vstaň o patnáct minut dříve a udělej si pořádnou snídani. Gainer je naprd, potřebuješ když už, tak komplexní sachry a větší dávku bílkovin než je v gaineru.

Dej si třeba pár vajec, celozrnné pečivo, vločky,...v případě nouze vločky s proteinem

Po tréninku zkus znovu velké jídlo. Tekutou stravu po tréninku máš, tak pak dej velké, komplexní jídlo, ideálně maso s rýži/těstovinami.
rybickaCZ

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda můžu prdlajz radit :) do cvičení jsme nový, ale když nestíhám snídani, tak mam připraveno rozmixovanejch 500-1000g vloček prásknu to do vody dávám tak 400ml a 100-110g rozmixovanejch vloček.Vypiju a za 2 minutky to máš v sobě a i umytý shaker. Podle mě je to lepší jak gainer.Občas mam namletý i nějaký ořech tak tam hodím 10-20g.
Klidně mě opravte :P, že to dělám špatně a taky přejdu na gainer.
PS:ty vločky mám ve vakuum nádobě, tak tam není vzduch.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: