Dobrý deň,
Chcel by som sa opýtať, zostavujem si nový tréningový plán z dôvodu blížiacej sa školy, a narazil som na jeden problém :/
Behával som 4x týždenne po 45 minútach lenže teraz mi to nebude jednoducho vychádzať. Potreboval by som nejakú aeróbnu aktivitu, ktorou by som mohol prispieť k spaľovaniu prípadných nežiadúcich tukov, zameriavajúc sa na čo možno najväčšie šetrenie nôh (tým sa chcem o to viac venovať pri posilovaní nakoľko doteraz som viac venoval priestor hornej časti tela a aj z dôvodu behu 3x v týždni).
A preto by som potreboval poradiť vhodnú aeróbnu aktivitu.
Čo by ste povedali na cvičenie s Hula hoop? Pýtam sa, lebo som nenašiel o tom v diskusií ani na internete žiadne informácie čo sa týka súvislosti zároveň i s posilovaním (ako doplnku) a formovaním postavy. Myslíte si, že by som tým mohol nahradiť plnohodnotne jeden deň behu (mohol by som ho zaradiť napríklad po skončení posilovania v rozmedzí 15-45 minút) ?
Viem, že je to špecifický druh aktivity, ale častokrát aj keď pršiava nemám možnosť ísť von behať, a hnevá ma poslednú dobu, že ten beh som viackrát vynechal a aj mi v daný deň nejaká aeróbna aktivita chýba, bolo by toto dobré, alebo by ste volili niečo iné? Aký je váš názor?