Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to beru akcni komedie jinak to ani nejde :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Pokedex napsal:
ja to beru tak ze proste sly arnold atd. se ji nemuze nic stat a jsou nejlepsi ve vsem co delaj takze to mi nejak nevadi

vieš čo pozri si raid 1, 2, a uvidíš, ako sa robí moderný akčák, ktorý má hlavu a pätu a akciu aká sa len tak nevidí a žiadne strielanie jak ozaj v dnešnom trende tunelových strielačiek ala cod a spol., na druhej strane treba brať asi expendables ako akčnú paródiu/komédiu, potom sa to dá heh

Tyjo..dik za pripomenuti, ze Raid 2 je uz venku, hned mrknu. Jen me ty boje v 1ce pripadly dost nerealny, hlavne tim kolik toho vydrzi, kolik ran prijmou a bojuji dale. Nebo tim, ze daji protivnikovi cas se otrepat a bojovat, kdyz ho srazim k zemi tak prece necekam opodal az se postavi, ale hned ho dorazim kdyz lezi.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

judsone je to film, nik netvrdí, že sa jedná o nejakú realistickú akciu heh
Judson

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
judsone je to film, nik netvrdí, že sa jedná o nejakú realistickú akciu heh

To si snazim porad pripominan u filmu, ale casto me to neda aby me to nenastvalo.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Pokedex napsal:
ja to beru tak ze proste sly arnold atd. se ji nemuze nic stat a jsou nejlepsi ve vsem co delaj takze to mi nejak nevadi

vieš čo pozri si raid 1, 2, a uvidíš, ako sa robí moderný akčák, ktorý má hlavu a pätu a akciu aká sa len tak nevidí a žiadne strielanie jak ozaj v dnešnom trende tunelových strielačiek ala cod a spol., na druhej strane treba brať asi expendables ako akčnú paródiu/komédiu, potom sa to dá heh

A jak do toho zapadá ta ultradementní komiks akce ve dvojce v metru Hammer Girl and Baseball Boy...to bylo na blití.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V obou případech - Raid 1,2 i Exp. - u mě jde o filmy, u kterých člověk nemusí přemýšlet nad dějem a dávat si věci nějak moc dohromady. Raid 1 se mi zdál ale lepší, trochu mi to připomnělo Tonyho Jaa, někdy zase musím zkouknout ONG BAK :)
smik

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

vieš čo pozri si raid 1, 2, a uvidíš, ako sa robí moderný akčák, ktorý má hlavu a pätu a akciu aká sa len tak nevidí a žiadne strielanie jak ozaj v dnešnom trende tunelových strielačiek ala cod a spol., na druhej strane treba brať asi expendables ako akčnú paródiu/komédiu , potom sa to dá heh

3 jsem neviděl, ale v podstatě tu Exp. sérii tak beru a nijak mě to neurazilo. Díka za tip na Raid, já to ještě neviděl.

BTW (nejspíš to tady už je), ale celkem koukatelné.

http://www.csfd.cz/film/291493-non-stop/
jari

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:

Teď s očekáváním vyhlížím nový Sin City a další "Nolenovku".

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem se náhodou dostal ke Generation Iron a proklikáním mě zaujal, takže jsem se na něj kouknul. Opravdu jsem od toho moc nečekal, ale velmi příjemně mě překvapil a bavil mě celou dobu.

Několik věcí jsem opravdu nečekal
* způsob, jakým byl zobrazen Kai byl pro mě překvapením, čekal jsem spíš, že bude za outsidera a přitom byl v podstatě hlavní postavou a ani v jednom záběru nepůsobil zle
* absence sebereflexe u některých borců, hlavně u Victora, až se domnívám, že to bylo nahrané pro film
* kolik strachu v sobě má Phil
* kontrastem zobrazení Kaie a Phila. Nevím, jaké národnosti je režisér, ale podle jména bych řekl Evropan nebo Asiat. Na mě působí kontrast Lamborgini vs. pěší chůze ve prospěch Kaie, ale nedokážu vůbec odhadnout, jak tohle působí na Američany, kteří tohle budou rozhodovat
* až nápadná náklonnost Jima Maniona k Philovi

Při sledování mě napadla myšlenka, a omlouvám se, protože zase tak nesleduju profi scénu, takže možná úplně kecám. Mám pocit, že letos vystoupí Jay. Z jednoho prostého důvodu a sice z toho, že Kai bude letos ještě nebezpečnější svou podporou. Myslím si, že Phil by letos mohl být opravdu ohrožen a proto nastoupí Jay, protože pokud přijde v top formě, budou ho muset, z politických důvodů, dát nahoru a to může pomoct jedině Philovi, nikoliv Kaiovi, Vloni se vedly řeči, proč si nedal Phil pauzu, když měla jeho žena problémy. Phil nemohl dát pauzu, nemusel by se vrátit a to je jeden z jeho mnoha strachů :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Při sledování mě napadla myšlenka, a omlouvám se, protože zase tak nesleduju profi scénu, takže možná úplně kecám. Mám pocit, že letos vystoupí Jay. Z jednoho prostého důvodu a sice z toho, že Kai bude letos ještě nebezpečnější svou podporou. Myslím si, že Phil by letos mohl být opravdu ohrožen a proto nastoupí Jay, protože pokud přijde v top formě, budou ho muset, z politických důvodů, dát nahoru a to může pomoct jedině Philovi, nikoliv Kaiovi, Vloni se vedly řeči, proč si nedal Phil pauzu, když měla jeho žena problémy. Phil nemohl dát pauzu, nemusel by se vrátit a to je jeden z jeho mnoha strachů :-)

Docela zajímavá teorie :) A těžko říct, kde je Jayova top forma, dlouho jsem neviděl jeho formu bez trika, ale nemyslim, že by mohl být lepší než minulý rok a už tehdy to bylo dost na hraně s tim, že ho dali před perfektního Winkláře do finále. Těžko říct, uvidíme za měsíc, snad to Kai zvládne, ale když jsem viděl Philovi Ice bucket ch., tak z těch svalů (sice pod mokrym trikem) šel strach.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradil by jste mi někdo nějakou fajnou komedii kterou jste v poslední době viděli a opravdu stojí za to, prosím?
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Poradil by jste mi někdo nějakou fajnou komedii kterou jste v poslední době viděli a opravdu stojí za to, prosím?

Záleží na vkusu :)

Každopádně: http://www.csfd.cz/film/194955-clerks-2-muzi-za-pultem/

Viděl jsem jí před měsícem a předtím ještě tak desetkrát Smithe miluju
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:

Francie, stará škola.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá teorie s Cutlerem, už to tak horlivě nesleduji ... ALE nemá Jay něco s jedním bicepsem ?!
jaricuri

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
daymoon napsal:

Docela zajímavá teorie :) A těžko říct, kde je Jayova top forma, dlouho jsem neviděl jeho formu bez trika, ale nemyslim, že by mohl být lepší než minulý rok a už tehdy to bylo dost na hraně s tim, že ho dali před perfektního Winkláře do finále. Těžko říct, uvidíme za měsíc, snad to Kai zvládne, ale když jsem viděl Philovi Ice bucket ch., tak z těch svalů (sice pod mokrym trikem) šel strach.

Je pravdou, že Jay nenápadně zlepšuje formu ale tomu že nastoupí jednoduše nevěřím, ikdyž smysl by to fakt dávat mohlo. Jendo, při sledování Ice bucketu s Philem jsem měl stejný pocit. Přesto si myslím, že letos je ten rok, kdy by snad i ten Manion to byl ochoten Kaiovi dát...alepoň jednou. Nakonec si myslím že to bude tak, že jedinej, kdo to může pohnojit je jen a jen Kai, protože ta jeho Olympijská forma je vždy 50/50. Věřim, že Phil bude na 100 %, nikdy to nebylo jinak. Kai ale musí být na 120 %, pak věřim, že to bude tak do očí bijící, že jubilejní Olympia bude mít novýho krále....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: