|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jaricuri
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Tajnej profil Jari, teď už nás nedostaneš :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
daymoone sorry, žiadny jay tento rok nenastúpi ani omylom hehe, karty premiešajú phil, mai, dex, wolf a ramy, hlavne Uberdex môže byť čiernym koňom súťaže, ale som srdciar a verím v triumf Kaia _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | daymoone sorry, žiadny jay tento rok nenastúpi ani omylom hehe, karty premiešajú phil, mai, dex, wolf a ramy, hlavne Uberdex môže byť čiernym koňom súťaže, ale som srdciar a verím v triumf Kaia |
1. Phil, 2. Kai, 3. Dex, 4. Wolf, 5. Ramy
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tajnej profil Jari, teď už nás nedostaneš :-) |
Uplně jsem zapomněl že to vůbec existuje...
jako vidíš ten datum vytvoření ne? Navíc jsou to první 2 příspěvky, takže nejsem žádnej schyzofrenik jako jiní tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | http://www.csfd.cz/film/330723-v-oku-tornada/
Včera jsem byl v kině na tomhle filmu.Efekty luxusní,za to děj katastrofa.
Na to jak jsem se na něj těšil,je to absolutní katastrofa,za mě max 60%,ale pouze za efekty. |
Tak dalo se to i čekat, stejný jak 2012.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
Generation Iron ... Phil namyšlený s velkým frňákem, ale umí se usmívat .. a snad si nemyslí, že překoná Colemana nebo Leeho, Kai vypadá pořád zamyšleně a furt je takový zamračený.
Líbí se mi, jak Arnold zase mluví o vytváření soch :D. Taky jsem si nemohl nevšimnout, že Kai má jizvu/jizvy na obličeji.. z čeho nevíte?! A kdyby chtěl znát své rodiče, určitě by je našel. Branch Warren je tu frajer, žije v pěkném domě, neskutečně tvrdě maká .. má silnou vůli to dokázat. Pak ten sráč co do toho tlačí vědecké přístupy a různé stroje... ten je k smíchu. Pak Roelly Winklaar není lenivý negr? Však umí si něco uvařit sám?! A bože, ta jejich angličtina mi ničila uši! Martinez je tu za tragéda?
Celkově zbytečně moc vedlejších lidí, všeci musí makat, chcou vyhrát.. ale zmínil někdo velké břicha a něco o zdravý?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Generation Iron ... Phil namyšlený s velkým frňákem, ale umí se usmívat .. a snad si nemyslí, že překoná Colemana nebo Leeho, Kai vypadá pořád zamyšleně a furt je takový zamračený.
Líbí se mi, jak Arnold zase mluví o vytváření soch :D. Taky jsem si nemohl nevšimnout, že Kai má jizvu/jizvy na obličeji.. z čeho nevíte?! A kdyby chtěl znát své rodiče, určitě by je našel. Branch Warren je tu frajer, žije v pěkném domě, neskutečně tvrdě maká .. má silnou vůli to dokázat. Pak ten sráč co do toho tlačí vědecké přístupy a různé stroje... ten je k smíchu. Pak Roelly Winklaar není lenivý negr? Však umí si něco uvařit sám?! A bože, ta jejich angličtina mi ničila uši! Martinez je tu za tragéda?
Celkově zbytečně moc vedlejších lidí, všeci musí makat, chcou vyhrát.. ale zmínil někdo velké břicha a něco o zdravý?! |
Zbytečně moc kritizuješ.Pročpak si myslíš že k tomu "sráči" jak jsi napsal,chodí Ti nejlepší kulturisté?Technologie jde dopředu,každému člověku zabírají svalová vlákna při jiném počtu opakování a on v tom chce každému udělat jasno...Pisálkovat takovým způsobem,cos napsal umí každý....Kdybys byl o něco staší,byl bys za takové dokumenty rád,ale to je jiná pohádka...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
Možná ... spíš si tak říkám, kam až to hnaní se za extrémem lidských možností dostane. Asi to bude víc nepřirozené než doposud. Máš pravdu, určitě je zbytečné je moc kritizovat, dělají to co je baví a hazardují se svým životem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po září 08, 2014 9:08 am Předmět: |
|
|
tak konecne uz xmeni venku - no sem zvedavy, co bude v dalsim dile, ptze touhle zmenou minulosti vpodstate smazali vsechny udalosti z predeslych dilu, jsou znova na zacatku a muzou si delat co chcou, ale nevim co jeste vymysli, aby se neopakovali,, nedostatek napadu vyresili stejne jako borci z wowka u noveho datace _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: po září 08, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|