|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Samec napsal: | | Proč posrat? Nechápu |
Protože je to nesmyslně udělaný |
Upřímně, když tak PM co by si mi konkrétně poradil ..tohle mi poradil kolega co má už docela dost zkušenosti dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | jnerez napsal: | | Samec napsal: | | Jako hoši já to neřeším já cvičím s přestávkami cca. 4 roky jsem naturál jen klasické suplementy co pijem všichni a prostě to chci poprvé vyzkoušet nic víc ...věřím že mi to pomůže nabrat a posunout dál nic víc :) |
Posune tě to dál jen v případě, že v těch kůrách budeš pokračovat. Protože jinak pak zas budeš tam, kde seš teď. |
Já právě doufám že díky "stan" si po vysazení a nepokračování takových 30-40% z celkových kg co naberu pak udržím |
Moc tomu nevěř.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Nechápu lidi, co si dobrovolně huntují tělo, aby dosáhli "obdivu" u druhých . |
hlavně že máš takový hesla v podpisu
Přesně jsi to podseknul a ukázal jsi jak jednoduše se na to díváš....
Protože posilování, nebo kulturistka a celkově tenhle ten styl života, ať už si tělo huntují nebo ne, lidi nedělají kvůli obdivu (alespoň by to tak mělo být) ale protože prostě chtějí a kvůli sobě. Začal jsem cvičit kvůli tomu, že se mi začali líbit svaly a nebyl jsem spokojenej sám se sebou a né kvůli tomu abych byl obdivován....
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Jari nech reibena bejt... on zacatkem roku rozjel poradny bomby (jak tvrdil ve svym logu) a potom pozornej ctenar zjistil, ze vlastne rozjel jen striktni paleo diky kterymu zhubnul na 67 kg... takze si vazne lidi nehuntujte ty tela tema svalama.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jari nech reibena bejt... on zacatkem roku rozjel poradny bomby (jak tvrdil ve svym logu) a potom pozornej ctenar zjistil, ze vlastne rozjel jen striktni paleo diky kterymu zhubnul na 67 kg... takze si vazne lidi nehuntujte ty tela tema svalama.... | hájzle
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Bara napsal: | | Samec napsal: | | Proč posrat? Nechápu |
Protože je to nesmyslně udělaný |
Upřímně, když tak PM co by si mi konkrétně poradil ..tohle mi poradil kolega co má už docela dost zkušenosti dík |
Hele když už se na to chceš dát tak si skus něco o AS nastudovat.
Tahle kombinace co si napsal je na vedlejšáky brutál. Navíc začít orálama je kravina.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Methík  ? a kolik myslíš, že ti po něm zůstane svalů?
Nejsem svatý, ale takový věci jsem v životě neměl a ani je nechci, budeš, jak opuchlá nit a to ještě dočasně, chybí ti tam tst.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury |
Asi taak, jinak docela sranda, jak se tu řeší kůra
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Draper napsal: | Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury |
Asi taak, jinak docela sranda, jak se tu řeší kůra |
Jako za starých časů
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Draper napsal: | Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury |
Taky mě zaujalo, jak se tu najednou vynořila spousta lidí, kteří zdá se, mají v této oblasti řadu zkušeností
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | jari napsal: | | Draper napsal: | Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury |
Taky mě zaujalo, jak se tu najednou vynořila spousta lidí, kteří zdá se, mají v této oblasti řadu zkušeností |
Najednou? Jooo kdyby si viděl, jaké diskuze zde probíhali před deseti lety
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|