Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Samec

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Samec napsal:
Proč posrat? Nechápu

Protože je to nesmyslně udělaný

Upřímně, když tak PM co by si mi konkrétně poradil ..tohle mi poradil kolega co má už docela dost zkušenosti dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
jnerez napsal:
Samec napsal:
Jako hoši já to neřeším já cvičím s přestávkami cca. 4 roky jsem naturál jen klasické suplementy co pijem všichni a prostě to chci poprvé vyzkoušet nic víc ...věřím že mi to pomůže nabrat a posunout dál nic víc :)

Posune tě to dál jen v případě, že v těch kůrách budeš pokračovat. Protože jinak pak zas budeš tam, kde seš teď.

Já právě doufám že díky "stan" si po vysazení a nepokračování takových 30-40% z celkových kg co naberu pak udržím

Moc tomu nevěř.
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Nechápu lidi, co si dobrovolně huntují tělo, aby dosáhli "obdivu" u druhých .

hlavně že máš takový hesla v podpisu

Přesně jsi to podseknul a ukázal jsi jak jednoduše se na to díváš....
Protože posilování, nebo kulturistka a celkově tenhle ten styl života, ať už si tělo huntují nebo ne, lidi nedělají kvůli obdivu (alespoň by to tak mělo být) ale protože prostě chtějí a kvůli sobě. Začal jsem cvičit kvůli tomu, že se mi začali líbit svaly a nebyl jsem spokojenej sám se sebou a né kvůli tomu abych byl obdivován....
Grimley

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari nech reibena bejt... on zacatkem roku rozjel poradny bomby (jak tvrdil ve svym logu) a potom pozornej ctenar zjistil, ze vlastne rozjel jen striktni paleo diky kterymu zhubnul na 67 kg... takze si vazne lidi nehuntujte ty tela tema svalama....
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jari nech reibena bejt... on zacatkem roku rozjel poradny bomby (jak tvrdil ve svym logu) a potom pozornej ctenar zjistil, ze vlastne rozjel jen striktni paleo diky kterymu zhubnul na 67 kg... takze si vazne lidi nehuntujte ty tela tema svalama....
hájzle
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak se ho po kúře zeptejte ...
smik

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Bara napsal:
Samec napsal:
Proč posrat? Nechápu

Upřímně, když tak PM co by si mi konkrétně poradil ..tohle mi poradil kolega co má už docela dost zkušenosti dík

Hele když už se na to chceš dát tak si skus něco o AS nastudovat.
Tahle kombinace co si napsal je na vedlejšáky brutál. Navíc začít orálama je kravina.
william888

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Bara napsal:
Samec napsal:
Proč posrat? Nechápu

Vyzera to tak, ze ani tvoj kolega ani ty nemate ani paru o tom... To je klasicka chyba prvosypacov, same oralne co ti nepomozu nic pretoze vacsinu tych "dobrych latok" ti zaludok spracuje do hrubeho a tenkeho creva a bude to putovat na WC
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Methík ? a kolik myslíš, že ti po něm zůstane svalů?
Nejsem svatý, ale takový věci jsem v životě neměl a ani je nechci, budeš, jak opuchlá nit a to ještě dočasně, chybí ti tam tst.
william888

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Methík ? a kolik myslíš, že ti po něm zůstane svalů?
Nejsem svatý, ale takový věci jsem v životě neměl a ani je nechci, budeš, jak opuchlá nit a to ještě dočasně, chybí ti tam tst.

Aaa tak na tyzden po kure tzv. "svaly do tricka" este budu a potom puf neostane na nom ani prd
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja tam spis nechapu ty 2 ampule nandrolonu (pokud tedy nemyslis vialky a i tak by tam k tomu chybel tst... ale ne ze bych tomu nejak moc rozumnel :D ) To je jak kdyby ti ten tvuj kamos, co tumu tak rozumi, chtel prodat nejaky zbytky, co mu asi zbyly z kury

Asi taak, jinak docela sranda, jak se tu řeší kůra
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Draper napsal:

Jako za starých časů
Oddo

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Draper napsal:

Taky mě zaujalo, jak se tu najednou vynořila spousta lidí, kteří zdá se, mají v této oblasti řadu zkušeností
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
jari napsal:
Draper napsal:

Taky mě zaujalo, jak se tu najednou vynořila spousta lidí, kteří zdá se, mají v této oblasti řadu zkušeností

Najednou? Jooo kdyby si viděl, jaké diskuze zde probíhali před deseti lety

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: