Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 6:50 pm    Předmět: Re: Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Mablung napsal:
...Co se tvého asociálního problému týče (jsem kapku OT, ale ....), doporučil bych ti navštívit psychologa. Má to nějakou příčinu a psycholog může (a nemusí) ti pomoci jí odstranit či korigovat.

Konečne niekto. Problém je určite len a len v tvojej hlave, tiež som bol niekedy taký a čo mi pomohlo, bolo jednoducho nabrať sebavedomie.
Niekedy sa mi posmievali aj ľudia, ktorí ma nikdy predtým nevideli a vôbec ma nepoznali. Len ma videli a hneď ukazovali prstom či dokonca začali šikanovať.
Teraz prídem na diskotéku a nielenže ma nikto neotravuje, ale dokonca mi úplne cudzí ľudia podávajú ruku, lichotia mi že "vidno že cvičím" a chcú sa zoznámiť

Znie to jak z reklamy na Herbalife, ale je to tak.

Obvykle s cipínkem nesouhlasím, ale teď udělám vyjímku. Diagnozu nechat odborníkovi, stejně jako léčení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu ale nemôžem si pomôcť. Dokonca som minule zistil, že ma baví riešiť problémy druhých a filozofovať o tom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: