|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:50 pm Předmět: Re: Nemůžu se překonat začít chodit do posilovny |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Mablung napsal: | | ...Co se tvého asociálního problému týče (jsem kapku OT, ale ....), doporučil bych ti navštívit psychologa. Má to nějakou příčinu a psycholog může (a nemusí) ti pomoci jí odstranit či korigovat. |
Konečne niekto. Problém je určite len a len v tvojej hlave, tiež som bol niekedy taký a čo mi pomohlo, bolo jednoducho nabrať sebavedomie.
Niekedy sa mi posmievali aj ľudia, ktorí ma nikdy predtým nevideli a vôbec ma nepoznali. Len ma videli a hneď ukazovali prstom či dokonca začali šikanovať.
Teraz prídem na diskotéku a nielenže ma nikto neotravuje, ale dokonca mi úplne cudzí ľudia podávajú ruku, lichotia mi že "vidno že cvičím" a chcú sa zoznámiť
Znie to jak z reklamy na Herbalife, ale je to tak. |
Obvykle s cipínkem nesouhlasím, ale teď udělám vyjímku. Diagnozu nechat odborníkovi, stejně jako léčení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|